Zoom segédlet online programhoz

Útmutató a letöltéshez, illetve a telepítéshez

1.

Első lépésként telepítsd a zoom programot
Válaszd ki, milyen eszközön szeretnéd használni, majd kattints a választott eszköz ikonjára, és kezd meg a letöltési és telepítési folyamatot a kiválasztott eszközödön

2.

Jelentkezz be a programba
Miután letöltötted a programot, két lehetőséged van:
  • Regisztráció nélkül használod a programot: ebben az esetben a kiküldött hosszú bejelentkezési linkre kattintva automatikusan megnyílik a Zoom felülete, és az eseményhez irányít
  • vagy választhatod, hogy belépsz, a korábban létrehozott személyes fiókoddal a "Sign In" alatt, vagy - ha még nincs regisztrációd- ingyenesen létrehozhatsz egyet a megnyitás után a "Sign Up Free" fül alatt.Ha ezt választod, a harmadik lépéssel folytasd tovább a bejelentkezést

3.

Csatlakozz az eseményhez
Miután bejelentkeztél a megadott adatokkal, csatlakozz az eseményhez a "JOIN" feliratra kattintva az emailben kiküldött Meeting ID-t,
( pl.: 123 4567 8910), majd a Jelszót megadva.( pl.: 123456).
Az előre egyeztetett időpontban pontosan engedlek be az eseményhez, ha hamarabb próbálsz csatlakozni, kérlek légy türelemmel, a kezdésig egy virtuális előszobában várakozol majd. 

Belépés után segíteni fogok, hol tudod a mikrofonodat és a kamerádat bekapcsolni, hogy lássuk és halljuk is egymást ;)

Szeretettel várlak az online térben a megbeszélt időpontban.

Varga Csilla

Fontos!

2020.02.15-hatályos jogszabályi rendelkezés, vagyis a "kuruzslótörvény" miatt

A szolgáltatások

A fent kínált szolgáltatások közül egyik sem hagyományos értelemben vett gyógyító technika, és azok egyike sem tartozik a nem konvencionális gyógyító tevékenységek közé, így azok bármelyikén résztvevő egyén számára sem ígér gyógyulást. A Szolgáltató által alkalmazott bármely technika, módszer NEM helyettesíti az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, szakvéleményt, kezelést, vagy terápiát!

Varga Csilla

egyéni vállalkozó, mint Szolgáltató a jelenlegi Magyarországon hatályos vonatkozó jogszabályok értelmében kijelenti, hogy pszichés vagy fizikai betegséget nem kezel. Szolgáltatóként nem végez semmilyen egészségügyi, gyógyítói, orvosi, vagy pszihoterápiás tevékenységet, továbbá nem vállal felelősséget az ebből adódó félreértésekért, esetleges egészségkárosodásért.

Az ügyfél

bármely -a szolgáltató által kínált- szolgáltatásra elküldött jelentkezésével, illetve annak igénybevételével, elismeri és kijelenti, hogy mindezen információk ismeretében van, megértette, és elfogadja azokat.
Továbbá kijelenti, hogy kizárólag saját felelősségére vesz részt bármely egyéni, vagy csoportos programon a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban.
Navigáció
Kedves leendő ügyfelem!
Ha bármilyen kérésed, kérésed, vagy megjegyzésed van a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, kérlek, fordulj hozzám  bizalommal a kapcsolati űrlap elküldésével.
Szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra, egyéb programra előzetes bejelentkezéssel a
NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban! 
A személyes találkozásig, 
Üdvözlettel: 
Varga Csilla
Elérhetőségek:
NézőpontVáltás Önfejlesztő Központ

NézőpontVáltás Önfejlesztő Központ

6721 Szeged, Juhász Gy. u.23. fsz.1.