Bemutatkozás

Üdvözöllek!  

Örülök, hogy itt vagy, és egy pár szóban bemutatkozhatok neked. 
Varga Csillának hívnak, végzettségeim nyomán coach, specialista, mentor, instructor, konzulens, tanácsadó, családállító, de valójában egy boldog, érett, folyamatosan változásban, fejlődésben lévő, szívvel-lélekkel élő tudatos nő vagyok. NŐ, aki feleség, anya, leány, testvér, kereszanya, segítő, barát...

Szegeden élek születésem óta, és a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központ tulajdonosaként a fő tevékenységem az önfejlesztést támogató eszközök alkalmazása egyéni-, páros-, vagy csoportos formában 2015 óta.

Szeretem az őszinteséget, és az igazságot, ez a két legfontosabb dolog, ami ahhoz szükséges, hogy nyíltan tudjunk kommunikálni én is ezt kérem másoktól és én is ezt nyújtom a hozzám fordulóknak.
 
Több éve már annak, hogy elköteleződtem az önfejlesztés mellett, mert hittem abban, hogy ahhoz, hogy önmagam teljességben éljem az életet, át kell értékelnem a múltam. Mindehhez elengedhetetlen volt néhány dologban nézőpontot váltanom, egy-két dolgot átkereteznem, és elengednem mindazt a dühöt, haragot, neheztelést a szívemből, amit észrevétlenül őriztem hosszú évek óta. Azóta szebbnek látom a világot, és  hiszem, hogy ez az egyetlen út, hogy a szívemben egyre több hely legyen a szeretetnek, és méginkább hozzájárulás lehessek a Világnak.
A mindennapi stresszel, kihívásokkal, feladatokkal is csak akkor tudunk megbirkózni, 
ha belül egyensúlyban vagyunk, lelkünkben béke van.
Én a magam részéről rendíthetetlenül hiszek egy olyan világban, ahol együttérzéssel, és elfogadással fordulva egymás felé,  egy új világot teremthetünk álarcok, és játszmák nélkül. Személyes tapasztalatom szerint pedig az élet folyamatosan lehetőséget is ad arra, hogy önmagunk legyünk a saját értékeink szerinti életet élve. Mindez, csupán választás kérdése.
Én abban tudtak segíteni, hogy el tudd ismerni önmagad, felismerd a  képességeidet, értékeidet, hogy elérd a céljaidat, de a legfontosabb az, hogy megmutassam neked: az akadályok, vagyis amiket annak vélsz, valójában nem léteznek, és attól függetlenül, ahogyan most élsz, MINDIG VÁLASZTHATSZ valami mást, jobbat, többet, szebbet, teljesebbet.
Tudd azt, hogy mindig van lehetőséged arra, hogy valami nagyszerűbbet teremts az életedben, hiszen a csoda TE magad Vagy! Bátorítalak, hogy indulj el az úton önmagad felé még ma, én itt leszek, hogy kísérjelek!


Csilla
Nézz körül az oldalamon, olvasgass kicsit, és ha szeretnél személyesen is találkozni velem, és az itt talált módszereket, technikákat közelebbről megismerni, jelentkezz be egy személyes konzultációra, vagy iratkozz fel a NézőpontVáltás hírlevélre, amiben havonta egyszer témákban küldök neked írásokat, valamint tájékoztatlak a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központ programjairól. Az egyéni, páros vagy csoportos alkalmakon lehetőséged van mélyebb önismeretre szert tenni, felismerni  új lehetőségeket és azokat választani.

Fontos!

2020.02.15-hatályos jogszabályi rendelkezés, vagyis a "kuruzslótörvény" miatt

A szolgáltatások

A fent kínált szolgáltatások közül egyik sem hagyományos értelemben vett gyógyító technika, és azok egyike sem tartozik a nem konvencionális gyógyító tevékenységek közé, így azok bármelyikén résztvevő egyén számára sem ígér gyógyulást. A Szolgáltató által alkalmazott bármely technika, módszer NEM helyettesíti az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, szakvéleményt, kezelést, vagy terápiát!

Varga Csilla

egyéni vállalkozó, mint Szolgáltató a jelenlegi Magyarországon hatályos vonatkozó jogszabályok értelmében kijelenti, hogy pszichés vagy fizikai betegséget nem kezel. Szolgáltatóként nem végez semmilyen egészségügyi, gyógyítói, orvosi, vagy pszihoterápiás tevékenységet, továbbá nem vállal felelősséget az ebből adódó félreértésekért, esetleges egészségkárosodásért.

Az ügyfél

bármely -a szolgáltató által kínált- szolgáltatásra elküldött jelentkezésével, illetve annak igénybevételével, elismeri és kijelenti, hogy mindezen információk ismeretében van, megértette, és elfogadja azokat.
Továbbá kijelenti, hogy kizárólag saját felelősségére vesz részt bármely egyéni, vagy csoportos programon a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban.
Navigáció
Kedves leendő ügyfelem!
Ha bármilyen kérésed, kérésed, vagy megjegyzésed van a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, kérlek, fordulj hozzám  bizalommal a kapcsolati űrlap elküldésével.
Szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra, egyéb programra előzetes bejelentkezéssel a
NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban! 
A személyes találkozásig, 
Üdvözlettel: 
Varga Csilla
Elérhetőségek:

NézőpontVáltás Önfejlesztő Központ

6721 Szeged, Juhász Gy. u.23. fsz.1.