Rólam

Üdvözöllek!  

Varga Csillának hívnak, coach, mentor, instructor, konzulens, tanácsadó, mindemellett boldog anya és feleség. Szegeden élek születésem óta. A családom nélkül nem lennék az, aki ma vagyok. Örökre hálás leszek nekik a létezésükért, a támogatásukért és a szeretetükért.

1996-ban végeztem az első tanfolyamot, ami megértést adott arról, hogy sokkal több vagyok, mint csupán a testem... Felfedeztem a tudattalan részemet, s megértettem, hogy annál sokkal többet tehetek önmagamért, mint azt korábban hittem. Meg akartam érteni önmagam, és meg akartam találni az igazi célját az életemnek.

A további képzések által mélyebb betekintést nyertem egy olyan világba, mely mély megértésekhez, felismerésekhez vezetett nemcsak önmagamról...

Az elmúlt évek során számtalan tanfolyamot végeztem, melyek felsorolásánál fontosabbnak tartom, hogy általuk lettem az aki most vagyok. Önmagam tudatára ébredve világossá vált az út, hogy merre haladjak tovább és felismerjem, hogy ezt a tudást meg kell osztanom másokkal is.

Coach/ támogatói- minőségemben vagyok azok mellett, akik elakadást tapasztalnak, élnek meg az életük bármely területén. Akár a munka, párkapcsolat, egészség, családi-, baráti kapcsolatok vagy a pénzügyek terén.

Szeretettel ajánlom fel a támogatásomat mindazoknak, akik hozzám fordulnak, útkeresésükben, önmaguk megtalálásában, életük könnyebbé, boldogabbá, teljesebbé tételében. 

Segíthetek abban, hogy ezután a napjaid boldogabban teljenek. Megnyithatod szíved a szeretet tiszta energiájának, hogy újra igazán önmagad légy, erős boldog és egész-séges.

Hiszem hogy megannyi tapasztaláson túl, bennünk van minden tudás, hogy meglássuk a lehetőségeinket és kibontakoztassuk tehetségünket.

Amennyiben további kérdéseid vannak, elküldheted nekem a telefonszámodat, visszahívlak akár tájékoztatással, akár időpont egyeztetéssel kapcsolatban:

Bejelentkező lap

Adataid biztonságban lesznek, harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adom át! Amennyiben a hírlevélküldéshez is a hozzájárulásod adod, abban az esetben tájékoztatást küldök részedre a központban megrendezésre kerülő programokról, tanfolyamokról, ingyenes alkalmakról, valamint blog írásaimról önfejlesztés, valamint párkapcsolati témákban :)

Nevem *:
Telefonszámom *:
E-mail címem *:
Visszahívást kérek az alábbi ügyben: *:
A visszahívásra alkalmas időpontok *:
Egyéb üzenetem, kérdésem::
Hírleveleimben hasznos témákban küldök olvasnivalót (max.havonta egyet). A hirlevélről később bármikor leiratkozhatsz. *:A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Ha még gondolkozol kicsit, addig is iratkozz fel a Hírlevelemre.

(Én magam sem szívlelem a kéretlen levelek özönét, ezért hasznos témákban küldök számodra olvasnivalót (max.havonta egyet), valamint értesítelek az aktuálisan megrendezésre kerülő programokról, eseményekről, workshopokról, tanfolyamokról.)Varga Csilla

Tudatos Önfejlesztő