Bemutatkozás

Üdvözöllek!  

Örülök, hogy itt vagy, és egy pár szóban bemutatkozhatok neked. 
Varga Csillának hívnak, végzettségeim nyomán coach, specialista, mentor, instructor, konzulens, tanácsadó, de valójában egy boldog, érett, folyamatosan változásban, fejlődésben lévő, szívvel-lélekkel élő tudatos nő vagyok.
Szegeden élek születésem óta, és a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központ tulajdonosaként a fő tevékenységem az önfejlesztést támogató eszközök alkalmazása egyéni-, páros-, vagy csoportos formában.
Több éve már annak, hogy elköteleződtem az önfejlesztés mellett, mert hittem abban, hogy ahhoz, hogy teljességben éljem az életet, át kell értékelnem a múltam. Mindehhez elengedhetetlen volt néhány dologban nézőpontot váltanom, egy-két dolgot átkereteznem, és elengednem mindazt a dühöt, haragot, neheztelést a szívemből, amit észrevétlenül őriztem hosszú évek óta. Azóta szebbnek látom a világot, és  hiszem, hogy ez az egyetlen út, hogy a szívünkben legyen helye a szeretetnek. 
A mindennapi stresszel, kihívásokkal, feladatokkal is csak akkor tudunk megbirkózni, ha belül egyensúlyban vagyunk, lelkünkben béke van.
Én a magam részéről rendíthetetlenül hiszek egy olyan világban, ahol együttérzéssel, és elfogadással fordulva egymás felé,  egy új világot teremthetünk álarcok, és játszmák nélkül. Személyes tapasztalatom szerint pedig az élet folyamatosan lehetőséget is ad arra, hogy önmagunk legyünk a saját értékeink szerinti életet élve. Mindez, csupán választás kérdése.
Én abban tudtak segíteni, hogy el tudd ismerni önmagad, felismerd a  képességeidet, értékeidet, hogy elérd a céljaidat,
de a legfontosabb, az, hogy megmutassam neked: az akadályok, vagyis amiket annak vélsz, valójában nem léteznek. és attól függetlenül, ahogyan most élsz, MINDIG VÁLASZTHATSZ valami mást, jobbat, többet, szebbet.  Tudd azt, hogy mindig van lehetőséged arra, hogy valami nagyszerűbbet teremts az életedben, hiszen a csoda TE magad Vagy! Bátorítalak, hogy indulj el az úton önmagad felé még ma, én itt leszek, hogy kísérjelek!

Csilla
Nézz körül az oldalamon, olvasgass kicsit, és ha szeretnél személyesen is találkozni velem, és az itt talált módszereket, technikákat közelebbről megismerni, jelentkezz be egy személyes konzultációra, vagy iratkozz fel a NézőpontVáltás hírlevélre, amiben havonta egyszer témákban küldök neked írásokat, valamint tájékoztatlak a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központ programjairól. Az egyéni, páros vagy csoportos alkalmakon lehetőséged van mélyebb önismeretre szert tenni, felismerni  új lehetőségeket és azokat választani.
Navigáció

Kedves leendő ügyfelem!

Ha bármilyen kérésed, kérésed, vagy megjegyzésed van
a szolgáltatásaimmal kapcsolatban,
kérlek, fordulj hozzám  bizalommal a lenti elérhetőségeimen.
Szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra, egyéb programra
előzetes bejelentkezéssel
a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban! 
A személyes találkozásig, Üdvözlettel: 
Varga Csilla