Gyászfeldolgozás Módszer® Egyéni program -  7 alkalom ONLINE

"...mert azt megtanultuk, hogyan szerezzünk meg valamit, de azt nem, vajon mit tegyünk, ha elveszítjük azt..."
John W.James & Russell Friedman- gyógyulás a gyászból c.könyvéből

Online-Zoom program segítségével

A program 7 online alkalomból áll, ehhez szükséged lesz:
 • az elköteleződésre a teljes 7 alkalmas folyamat idejére hetente 1 vagy 2 alkalommal a megbeszéltek szerint
 • a Gyógyulás a gyászból c. könyvre (könyvesboltból megvásárolható, ill. a elérhető nálam is a készlet erejéig, ára 2.000 Ft ) 
 • Online  jelenlétre a találkozók idejére
 • plusz időre az otthoni feladatok elkészítésére ( kb.: 30-60 perc)
Továbbá: ( hiánytalanul)
 • a gépedre letöltött Zoom programra, (felhasználói fiók nem szükséges)
 • stabil internetre, 
 • laptopra, vagy asztali számítógépre ( telefon, vagy tablet nem megfelelő)
 • fül-, vagy fejhallgatóra, a biztonságos és tiszta, bizalmas kommunikáció megteremtése érdekében
 • nyugodt, zavartalan környezetre a találkozók és az otthoni feladatok idejére
Az online világ ma már elérhetővé teszi számunkra az interneten keresztüli kapcsolódást, de néha kihívást is jelenthet a privát szféra megteremtése.  A közös munkafolyamat alap feltétele a biztonságos, nyugodt, légkör kialakítása, ez alapvetően szükséges az online folyamat idejére, enélkül - ha ez nem kivitelezhető otthon-, akkor csak személyes gyászfeldolgozási  folyamat lehetséges egyéni-, vagy csoportos programban.
 Lesz három fő vállalásunk a folyamatra:
 • Titoktartás vállalása
Teljes körű titok tartás mindkét fél részéről, ami természetes, és jogos elvárás is egyben a gyászoló részéről, hogy a megosztott érzéseik, megéléseik, történetük, vagyis az összes elhangzott információ biztonságban legyen. Mivel azonban én magam, nem sem csak specialistaként, hanem gyászolóként is  részt veszek a folyamatban,  így én is megosztom a megélt veszteségeim egy részét a folyamatban - a feladatokhoz kapcsolódóan- ,  így ez részemről is egyaránt fontos.
 • Teljes érzelmi őszinteség vállalása
Minden történetet nem szükséges elmesélni, és ugyancsak nem szükséges sem a helyszíneket, sem a személyeket ismernem ahhoz, hogy a feladatokon, magán a folyamaton végig kísérjem a hozzám érkezőt. Ez azt jelenti, hogy a gyászoló önmagával szemben vállalja azt, hogy őszintén feltárja magában az adott szituációval kapcsolatban megélt érzéseit-akár anélkül, hogy részleteket osztana meg a megélt szituáció pontos helyéről, szereplőiről.
 • Egyediség vállalása
Mivel minden ember, így minden gyász is más. Két személy megélt vesztesége, vagy akár egy személy két vesztesége között, Hasonlóság lehetséges ugyan, de teljes azonosság sohasem. Hiszen minden helyzet, kapcsolat más-és más. Pl.: még két testvér esetében is eltérő a kapcsolat egy ugyanazon szülővel, és egy pl.: egy-egy válás kapcsán is nagyon más-más megélése lehet a pár egyik-, és másik tagjának, nem beszélve a gyerekekről... 
Továbbá kiemelten fontos, kulcsfontosságú elem a  folyamatban -mert a Gyászfeldolgozás Módszer ® egy struktúrált, aktív cselekvésprogram-, az otthoni feladatok elkészítése, hiszen ez a program egyik olyan tartópillére, amire épül maga a folyamat. A program sikere múlik a feladatok következő alkalomra való elkészítésén, ezért elengedhetetlenül szükséges, hogy az egyes találkozókra szánt időn kívül további 30-60 percben az otthoni "Szívmunkát" is elvégezd.

A beteljesítés és megbékélés érzése ugyanis mindig a cselekvés eredménye."

John W. James, Russel Friedman

Gyógyulás a gyászból

SZEMÉLYESEN IS elérhető

egyéni vagy csoportos
program keretein belül

Ára

90 000 Ft
Gyógyulás a gyászból c.könyvvel

Időtartam

7 alkalom ONLINE
kb.: 60 perc/ alkalom

A beteljesítés és megbékélés érzése ugyanis mindig a cselekvés eredménye."

John W. James, Russel Friedman

Gyógyulás a gyászból

Fontos!

2020.02.15-hatályos jogszabályi rendelkezés, vagyis a "kuruzslótörvény" miatt

A szolgáltatások

A fent kínált szolgáltatások közül egyik sem hagyományos értelemben vett gyógyító technika, és azok egyike sem tartozik a nem konvencionális gyógyító tevékenységek közé, így azok bármelyikén résztvevő egyén számára sem ígér gyógyulást. A Szolgáltató által alkalmazott bármely technika, módszer NEM helyettesíti az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, szakvéleményt, kezelést, vagy terápiát!

Varga Csilla

egyéni vállalkozó, mint Szolgáltató a jelenlegi Magyarországon hatályos vonatkozó jogszabályok értelmében kijelenti, hogy pszichés zavart vagy bármely egyéb betegséget nem kezel. Szolgáltatóként nem végez semmilyen egészségügyi, gyógyítói, orvosi, vagy pszihoterápiás tevékenységet, továbbá nem vállal felelősséget az ebből adódó félreértésekért, esetleges egészségkárosodásért.

Az ügyfél

bármely -a szolgáltató által kínált- szolgáltatásra elküldött jelentkezésével, illetve annak igénybevételével, elismeri és kijelenti, hogy mindezen információk ismeretében van, megértette, és elfogadja azokat.
Továbbá kijelenti, hogy kizárólag saját felelősségére vesz részt bármely egyéni, vagy csoportos programon a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban.
Navigáció
Kedves leendő ügyfelem!
Ha bármilyen kérésed, kérésed, vagy megjegyzésed van a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, kérlek, fordulj hozzám  bizalommal a kapcsolati űrlap elküldésével.
Szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra, egyéb programra
előzetes bejelentkezéssel a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban! 
A személyes találkozásig, 
Üdvözlettel: 
Varga Csilla