Integrál Szemléletű Családállítás csoportos program
2022. február 11. 09:00- kb.: 16:00-ig

backlit beach dawn dusk 588561

"A bölcsesség eleven folyam, nem lehet egyszer s mindenkorra rögzíteni, műtárgyként tárolni. Csak akkor folyhat tovább a jövő nemzedék számára, ha a tanítvány felfedezi a bölcsesség forrását a saját életében."

Tichy Nhat Hanh
Egy-egy állítás -mint valamiféle különleges művészeti alkotás, - mely egyszeri, és megismételhetetlen, egyénre szabott élményt ad a résztvevő számára.

A "színpad" ebben szimbolikában maga a Mező, ahol teret adva a változásnak megelevenednek azok mintázatok, amelyek mindezidáig a tudattalanban, a transzgenerációban, családunk történetében rejtve maradtak előttünk.
Láthatóvá válik a múlt egy-egy olyan szelete, története, mely megmutatja hol "sérültek" a REND törvényei, hasonlóan,- mint amikor felfedezzük a hamis akkordokat egy zeneműben (melynek egyaránt lehet a zenész, de akár a hangszer is az oka)-,  és akkor, ott lehetőségünk van kijavítani, helyrehozni, megváltoztatni azokat.
Az Családállítást Vezető, mint egy "karmester" irányítja, vezeti a csoportot a "kotta" azaz a családállítás irányvonalai, azaz törvényei mentén:
Ha sérül, vagy felborul:
  • a HELY Törvénye
  • az ODATARTOZÁS Joga
  • az ADOK-KAPOK Egyensúlya
"A családunk az erő egyik helye. Szüleink, testvéreink és nagyszüleink alkotják azokat az erővonalakat, amelyek összekötnek bennünket, bennünk élnek és amelyeket mi is továbbadunk. Problémáink gyakran szüleink, nagyszüleink, közvetlen családunk nehéz sorsainak továbbéléséből ered. Ezek tudat alatt meghatározzák, hogyan viselkedünk, reagálunk a minket érő hatásokra - évtizedeken át. Mintha lenne egy olyan közös családi lélek (morfogenetikus mező), amelyben minden benne foglaltatik, ami a családban történt, függetlenül attól, hogy tudunk-e a létezéséről, vagy nem.
A családfelállítás ennek a mezőnek a megkérdezése..."

Peter Orban
Semmihez sem hasonlítható a csoport megtartó erejének, a résztvevők elköteleződésének megtapasztalása.
A jelenlévő alázat áthatja a teret, miközben a szeretet, mint egy csodálatos virág, kibontja szirmait, és megszületik a béke és teljesség érzése. A folyamat végére elérkezünk addig a pontig, ameddig van engedély, ameddig a lélek önmaga szabad akaratában sértetlenül tud haladni -kényszerítettség érzése nélkül- megengedéssel.
A folyamat elején a saját "színdarabodnak" azaz a saját témádnak te adod a címet, vagyis te leszel az, aki meghatározza a folyamatot az általad meghatározott pozitív cél mentén.
Annak hatására "kelnek életre a szereplők" vagyis az általad kiválasztott személyek, akik megjelenítik a legrelevánsabb információkat számodra. 
Mindössze arra van szükség, hogy kövessük a folyamatot nyitott szívvel, jelenléttel, érzéseinkkel. Csodás dolog, hogy megelevenedhet a múlt, és ráláthatunk egy-egy olyan mintázatra, ami azelőtt rejtve volt előttünk. Egy-egy családfelállítási folyamat végén megszűnik az egyensúlytalanság, és helyreáll a rend. Nem értelmezzük a látott információkat, történteket, vagyis magát a folyamatot a kognitív, vagyis az "okos" elménkkel, mint ahogyan egy hangversenyen, vagy egy előadás alkalmával sem tesszük azt. Csupán megéljük miközben hallgatjuk, nézzük az adott darabot, és magunkkal visszük az átélt élményt.
A módszertan hatékonyan alkalmazható nem csak csoportos, hanem egyéni folyamatokban is.
Különleges, mélyre ható egyéni állítások ezek, ahol az adott alkalommal privát környezetben beszéljük meg az adott élethelyzet részleteit.

Különleges élmény megtapasztalni, mennyire intenzív a megjelenő információ függetlenül attól, hogy a megjelenítendő személyeket speciális papírlapok, illetve figurák helyettesítik. 
Keress bizalommal, ha további kérdésed van, a folyamattal kapcsolatban:)
Szeretettel várlak, hogy te is megéld ezt a varázslatot.
Várom a jelentkezésed a következő csoportba, vagy egy egyéni alkalomra:)

Fontos!

2020.02.15-hatályos jogszabályi rendelkezés, vagyis a "kuruzslótörvény" miatt

A szolgáltatások

A fent kínált szolgáltatások közül egyik sem hagyományos értelemben vett gyógyító technika, és azok egyike sem tartozik a nem konvencionális gyógyító tevékenységek közé, így azok bármelyikén résztvevő egyén számára sem ígér gyógyulást. A Szolgáltató által alkalmazott bármely technika, módszer NEM helyettesíti az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, szakvéleményt, kezelést, vagy terápiát!

Varga Csilla

egyéni vállalkozó, mint Szolgáltató a jelenlegi Magyarországon hatályos vonatkozó jogszabályok értelmében kijelenti, hogy pszichés zavart vagy bármely egyéb betegséget nem kezel. Szolgáltatóként nem végez semmilyen egészségügyi, gyógyítói, orvosi, vagy pszihoterápiás tevékenységet, továbbá nem vállal felelősséget az ebből adódó félreértésekért, esetleges egészségkárosodásért.

Az ügyfél

bármely -a szolgáltató által kínált- szolgáltatásra elküldött jelentkezésével, illetve annak igénybevételével, elismeri és kijelenti, hogy mindezen információk ismeretében van, megértette, és elfogadja azokat.
Továbbá kijelenti, hogy kizárólag saját felelősségére vesz részt bármely egyéni, vagy csoportos programon a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban.
Navigáció
Kedves leendő ügyfelem!
Ha bármilyen kérésed, kérésed, vagy megjegyzésed van a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, kérlek, fordulj hozzám  bizalommal a kapcsolati űrlap elküldésével.
Szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra, egyéb programra
előzetes bejelentkezéssel a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban! 
A személyes találkozásig, 
Üdvözlettel: 
Varga Csilla
Elérhetőségek:

NézőpontVáltás Önfejlesztő Központ

6721 Szeged, Juhász Gy. u.23. fsz.1.