Access BARS® tanfolyam Szegeden

2023.

Lépj bele a teljes potenciálodba! 
Tanuld meg az AccessBARS®-t velem egy 1 napos kurzus keretében!

Az alábbiakban egy betekintést nyerhetsz az Access világába, talán nagyobb rálátásod lesz, és talán felébred a kíváncsiság benned, hogy te magad is Bars kezelővé válj.
Gary Douglas az Access alapítója, és a BARS kezelés megalkotója kiválóan összefoglalja az Access Couinesness filozófiáját:
"Az Access nem a gyógyítás. A tudatosságról szól. 
A tudatosságnak a hatása a test gyógyulása, és nem fordítva.
Kigyógyítani valakit a betegségből, nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nem tudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát. " 
Az Access Bars® egy egyedülálló technika, amellyel újraindítod a rendszered- mint egy számítógépet- , hogy felszabadulj az összes eltárolt korlátozó hiedelem, gondolati minta, érzés alól, mégpedig a fejeden lévő 32 pont gyengéd érintésével.

Ezek a pontok tartalmazzák az összes nézőpontodat, gondolati mintáid, és hitrendszereidet.
Mindazon dolgokról, amivel a világodban ezidáig találkoztál, megéltél.
Minden pont egy-egy életterülethez kapcsolódik, ( mint pl.: öröm, hála, pénz, kontroll, kreativitás, kommunikáció, szomorúság, test, öregedés...stb. ), és ezeknek a pontok érintésével mindezen tapasztalatokhoz könnyedséget adva lehetőséget teremt arra, hogy nagyobb örömben élj a mindennapokban, a saját választásaid mentén. 
A fotó engedély nélküli felhasználása jogi következményeket von maga után!
Az ajándékozás és a befogadás öröme
Az Access Consciousness® eszközei segítenek tudatosabbá válni. Ítélkezés nélkül jelen lenni, és örömmel, könnyedén, boldogan megélni az életed. Támogatást nyújt, hogy olyan változásokat tudj létrehozni a mindennapokban, ami által megteremtheted életet amit csak szeretnél az életedben.
A tréning elvégzésével hivatalos Access Bars® kezelővé válsz, illetve bekerülsz az amerikai Access Consciousness® rendszerébe is.
  • Használhatod nem csak családi-, vagy baráti körben, hanem 
  • vállalkozóként is bővítheted vele eszköztáradat.
A tanfolyamon kétszer adsz és kétszer kapsz kezelést, mindeközben az Access Consciousness® alap eszközeit is megismerheted.
  • Tanúsítványt
  • Magyar nyelvű kézikönyvet, valamint
  • Kiegészítő anyagokat, ún. fejábrákat is kapsz.
A tanfolyam min. 4 fő jelentkezése esetén indul!
Fontos, hogy a résztvevők létszáma páros legyen, ezért kérlek, légy türelemmel, a jelentkezésed leadása után keresni foglak, amint összeállt a "csapat":)
Gyakran érkeznek párban erre a tanfolyamra. Elhozhatod a párodat, gyermekedet, barátodat, barátnődet, szomszédodat is...stb. így bebiztosítod magad, hogy te magad is kapj néha egy BARS kezelést;) Ha gyermeked még nem töltötte be a 18. életévét, kedvezményes áron vehet részt a tanfolyamon. Olvass róla bővebben: ITT

A tanfolyam elvégzése után:

  • Folyamatos gyakorlási lehetőséget biztosítok neked a havonta megrendezésre kerülő Hozzájárulás-Befogadás gyakorló alkalmak keretein belül, ill.:
  • Felveheted  a kapcsolatot a csoport többi tagjával és gyakorolhattok, megoszthatjátok a tapasztalataitokat az internetes zárt csoporton belül
  • További fejlődési lehetőséget biztosítok neked egyéb tanfolyamokon, workshopokon, programokon

Ára

108.000
forint

Kedvezmények

Ismétlőknek 50%
Gyerekek 15 éves korig ingyenes,
16-17 éves korig 50%

Időtartam

1 nap
09:00-17:00-ig
Facebook esemény

Fontos!

2020.02.15-hatályos jogszabályi rendelkezés, vagyis a "kuruzslótörvény" miatt

A szolgáltatások

A fent kínált szolgáltatások közül egyik sem hagyományos értelemben vett gyógyító technika, és azok egyike sem tartozik a nem konvencionális gyógyító tevékenységek közé, így azok bármelyikén résztvevő egyén számára sem ígér gyógyulást. A Szolgáltató által alkalmazott bármely technika, módszer NEM helyettesíti az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, szakvéleményt, kezelést, vagy terápiát!

Varga Csilla

egyéni vállalkozó, mint Szolgáltató a jelenlegi Magyarországon hatályos vonatkozó jogszabályok értelmében kijelenti, hogy pszichés vagy fizikai betegséget nem kezel. Szolgáltatóként nem végez semmilyen egészségügyi, gyógyítói, orvosi, vagy pszihoterápiás tevékenységet, továbbá nem vállal felelősséget az ebből adódó félreértésekért, esetleges egészségkárosodásért.

Az ügyfél

bármely -a szolgáltató által kínált- szolgáltatásra elküldött jelentkezésével, illetve annak igénybevételével, elismeri és kijelenti, hogy mindezen információk ismeretében van, megértette, és elfogadja azokat.
Továbbá kijelenti, hogy kizárólag saját felelősségére vesz részt bármely egyéni, vagy csoportos programon a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban.
Navigáció
Kedves leendő ügyfelem!
Ha bármilyen kérésed, kérésed, vagy megjegyzésed van a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, kérlek, fordulj hozzám  bizalommal a kapcsolati űrlap elküldésével.
Szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra, egyéb programra előzetes bejelentkezéssel a
NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban! 
A személyes találkozásig, 
Üdvözlettel: 
Varga Csilla
Elérhetőségek:

NézőpontVáltás Önfejlesztő Központ

6721 Szeged, Juhász Gy. u.23. fsz.1.