Szervezetállítás Szegeden a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban 

business 3399528_1920

Polcz Alain: A szervezet, mint rendszer (1996)

"...minden rendszer alapja a rend!"

Szervezetállítás, mint a Szervezetfejlesztés egyik leghatékonyabb eszköze

Szervezetállítás:
térben – reprezentánsok segítségével – megjelenítjük a szervezetet, vagy annak egy részét, illetve a szervezet működésére ható egyéb tényezőket.
Ennek során feltárjuk  a szervezet működését befolyásoló rejtett folyamatokat, mozgatórugókat, így lehetővé téve a pontos megfigyelést, helyzetelemzést.
Egy cég, vagy szervezet életében is megjelenhetnek azok az akár rejtett dinamikai eltérések, amik hátrányosan befolyásolják a szervezet működését.
Hasonlóan a családállítás rendje alapján itt is problémák adódhatnak akkor, ha sérül, vagy felborul a "REND":
 • a HELY Törvénye
 • az ODATARTOZÁS Joga
 • az ADOK-KAPOK Egyensúlya
 • az IDŐRENDISÉG Törvénye
"A rendszerben, rendszerekben törvények uralkodnak, így biztosítva a rend megtartását, ezen keresztül a növekedés, fejlődés lehetőségét. "
B. Hellinger: A szeretet rendjei
Az állítás közben a képviselők által kirajzolódik a vállalatban megjelenő mintázat, így nyilvánvalóvá válnak az egyensúlytalanságok, melyek a problémák, elakadások, konfliktusok okai.
A folyamat meghatározó elemeként -a cég vezetőjével történt egyeztetés után- kijelöljük a folyamat funkcionális és lényegre törő megoldást hozó elemeit.
 • Szervezeten belüli konfliktus helyzet
 • Partnerekkel Pl.: beszállítókkal fenn álló problémák okai
 • Döntés előkészítés, Pl.: új termék bevezetése/átalakítása, új munkavállalók felvétele, pozícióra való alkalmasságának, kompetenciának mérése
 • Bevétel kiesés, árbevétel/ forgalom csökkenésének okai
 • Fluktuáció növekedésének okai
 • Új belépők beilleszkedése
 • Kinevezések, szervezeti átalakulás pl.: vezetőváltás nyugdíjazás/ haláleset miatt, 
 • Veszteségek kezelése

Fontos!

2020.02.15-hatályos jogszabályi rendelkezés, vagyis a "kuruzslótörvény" miatt

A szolgáltatások

A fent kínált szolgáltatások közül egyik sem hagyományos értelemben vett gyógyító technika, és azok egyike sem tartozik a nem konvencionális gyógyító tevékenységek közé, így azok bármelyikén résztvevő egyén számára sem ígér gyógyulást. A Szolgáltató által alkalmazott bármely technika, módszer NEM helyettesíti az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, szakvéleményt, kezelést, vagy terápiát!

Varga Csilla

egyéni vállalkozó, mint Szolgáltató a jelenlegi Magyarországon hatályos vonatkozó jogszabályok értelmében kijelenti, hogy pszichés vagy fizikai betegséget nem kezel. Szolgáltatóként nem végez semmilyen egészségügyi, gyógyítói, orvosi, vagy pszihoterápiás tevékenységet, továbbá nem vállal felelősséget az ebből adódó félreértésekért, esetleges egészségkárosodásért.

Az ügyfél

bármely -a szolgáltató által kínált- szolgáltatásra elküldött jelentkezésével, illetve annak igénybevételével, elismeri és kijelenti, hogy mindezen információk ismeretében van, megértette, és elfogadja azokat.
Továbbá kijelenti, hogy kizárólag saját felelősségére vesz részt bármely egyéni, vagy csoportos programon a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban.
Navigáció
Kedves leendő ügyfelem!
Ha bármilyen kérésed, kérésed, vagy megjegyzésed van a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, kérlek, fordulj hozzám  bizalommal a kapcsolati űrlap elküldésével.
Szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra, egyéb programra előzetes bejelentkezéssel a
NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban! 
A személyes találkozásig, 
Üdvözlettel: 
Varga Csilla
Elérhetőségek:

NézőpontVáltás Önfejlesztő Központ

6721 Szeged, Juhász Gy. u.23. fsz.1.