Szervezetállítás Szegeden a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban 
2022. II. félévétől válik elérhetővé 

business 3399528_1920

Tichy Nhat Hanh

"A bölcsesség eleven folyam, nem lehet egyszer s mindenkorra rögzíteni, műtárgyként tárolni. Csak akkor folyhat tovább a jövő nemzedék számára, ha a tanítvány felfedezi a bölcsesség forrását a saját életében."
Egy cég, vagy szervezet életében is megjelenhetnek azok az akár rejtett dinamikai eltérések, amik hátrányosan befolyásolják a szervezet működését.
Hasonlóan a családállítás rendje alapján itt is problémák adódhatnak akkor, ha sérül, vagy felborul:
 • a HELY Törvénye
 • az ODATARTOZÁS Joga
 • az ADOK-KAPOK Egyensúlya
A folyamat meghatározó elemeként -a cég vezetőjével történt egyeztetés után- kijelöljük a folyamat funkcionális és lényegre törő megoldást hozó elemeit.
 • Szervezeten belüli konfliktus helyzet
 • Partnerekkel Pl.: beszállítókkal fenn álló problémák okai
 • Döntés előkészítés, Pl.: új termék bevezetése/átalakítása, új munkavállalók felvétele, pozícióra való alkalmasságának, kompetenciának mérése
 • Bevétel kiesés
 • Fluktuáció növekedése
 • Új belépők beilleszkedése
 • Kinevezések, szervezeti átalakulás pl.: vezetőváltás nyugdíjazás/ haláleset miatt, 
 • Veszteségek kezelése
A folyamat közben a képviselők által kirajzolódik a vállalatban megjelenő mintázat,. Nyilvánvalóvá válnak az egyensúlytalanságok, melyek a problémák, elakadások okai.
"A családunk az erő egyik helye. Szüleink, testvéreink és nagyszüleink alkotják azokat az erővonalakat, amelyek összekötnek bennünket, bennünk élnek és amelyeket mi is továbbadunk. Problémáink gyakran szüleink, nagyszüleink, közvetlen családunk nehéz sorsainak továbbéléséből ered. Ezek tudat alatt meghatározzák, hogyan viselkedünk, reagálunk a minket érő hatásokra - évtizedeken át. Mintha lenne egy olyan közös családi lélek (morfogenetikus mező), amelyben minden benne foglaltatik, ami a családban történt, függetlenül attól, hogy tudunk-e a létezéséről, vagy nem.
A családfelállítás ennek a mezőnek a megkérdezése..."

Peter Orban
A módszertan hatékonyan alkalmazható nem csak csoportos, hanem egyéni folyamatokban is.
Különleges, mélyre ható egyéni állítások ezek, ahol az adott alkalommal privát környezetben beszéljük meg az adott helyzet részleteit.

Különleges élmény megtapasztalni, mennyire intenzív a megjelenő információ függetlenül attól, hogy a megjelenítendő személyeket speciális papírlapok, illetve figurák helyettesítik. 
Keress bizalommal, ha további kérdésed van, a folyamattal kapcsolatban:)

Szeretettel várlak, hogy te is megéld ezt a varázslatot!
Addig se feledd, hogy:
#aCsodaTeMagadVagy! 

Fontos!

2020.02.15-hatályos jogszabályi rendelkezés, vagyis a "kuruzslótörvény" miatt

A szolgáltatások

A fent kínált szolgáltatások közül egyik sem hagyományos értelemben vett gyógyító technika, és azok egyike sem tartozik a nem konvencionális gyógyító tevékenységek közé, így azok bármelyikén résztvevő egyén számára sem ígér gyógyulást. A Szolgáltató által alkalmazott bármely technika, módszer NEM helyettesíti az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, szakvéleményt, kezelést, vagy terápiát!

Varga Csilla

egyéni vállalkozó, mint Szolgáltató a jelenlegi Magyarországon hatályos vonatkozó jogszabályok értelmében kijelenti, hogy pszichés zavart vagy bármely egyéb betegséget nem kezel. Szolgáltatóként nem végez semmilyen egészségügyi, gyógyítói, orvosi, vagy pszihoterápiás tevékenységet, továbbá nem vállal felelősséget az ebből adódó félreértésekért, esetleges egészségkárosodásért.

Az ügyfél

bármely szolgáltatásra elküldött jelentkezésével, illetve annak igénybevételével, elismeri és kijelenti, hogy mindezen információk ismeretében van, megértette, és elfogadja azokat. Kijelenti, hogy kizárólag saját felelősségére vesz részt egyéni, vagy csoportos konzultáción/ ülésen, tanfolyamon, nyílt napon, workshopon, bemutatón, meditáción, stb.programon a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban.
Navigáció
Kedves leendő ügyfelem!
Ha bármilyen kérésed, kérésed, vagy megjegyzésed van a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, kérlek, fordulj hozzám  bizalommal a kapcsolati űrlap elküldésével.
Szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra, egyéb programra
előzetes bejelentkezéssel a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban! 
A személyes találkozásig, 
Üdvözlettel: 
Varga Csilla