AccessBARS® fiataloknak

Az AccessBARS kiváló eszköz, hogy eltöröld a korlátozásaid a befogadás útjából  és nagyszerű lehetőség a fiataloknak, hogy egy kis könnyedséget kapjanak.
Az AC egyedülálló támogatást nyújt a fiatal generáció tudatosságának növeléséhez. Segít abban, hogy amennyire csak lehetséges újra kapcsolódni tudjanak mindahhoz a képességhez, és tudáshoz, amiről leválasztották, amitől elszigetelték magukat. Elfeledett tehetségük mindaz a tudás, amit magukkal hoztak erre a világra, hogy hozzájárulás legyenek a Földnek, a Világnak, az Emberiségnek.

A társadalmi korlátok az óvodában, iskolában nem mindig teszik lehetővé, hogy a gyerekek megmutathassák igazi önmagukat, és kiterjesszék képességeiket. Néha az intézményes keretek leszűkítik a teret számukra, gátat szabva a kreativitásuk, tehetségüknek.

Számtalan visszajelzés

érkezett arról, hogy az Access BARS kezelés hozzájárul az iskolai stressz csökkentéséhez, a fiatalok szorongásainak oldásában, kapcsolataik javításában, vagy önmaguk elfogadásában.
A gyerekek mindig szívesen vesznek részt bármely eseményen szerte a világon, amelyet az Access Consciousness kínál.

A BARS egy kis könnyedséget teremthet...

Stresszmentes hétköznapok? Igen, lehetséges.
A gyerekekre is nagy hatással volt az elmúlt időszak..., ezért nekik is jár egy kis kényeztetés. 
Különösen, ha fáradt, nyűgös, feszült nehezen alszik el, vagy éjszaka sokszor felébred esetleg nem találjátok a “közös hangot”, vagy csak azért, hogy ő is sokkal jobban érezze magát.
Mindezen túl ha veled együtt érkezik, mindig lesz otthon egy kis varázslód, aki megajándékozhat egy Access BARS kezeléssel ;) Igaz mennyire nagyszerű?
A gyerekek született varázslók, tudják amit tudnak, de annyi kivetítés, elvárás veszi őket körül, hogy elfelejtik, elnyomják a képességeiket... Nem mernek kérdezni,  stresszessé válnak, ezért nő bennük a feszültség, ami konfliktusokhoz vezet az iskolában és otthon is...
 
  • Nehezebben megy a házi feladat,
  • Elmarad  az együttműködés,
  • Csökken a  teljesítmény,
  • Gyakrabban megbetegszik,
  • Nehezen alszik el, nyugtalanul pihen...
  • Így minden nap egyre nehezebbé válik, hiszen a feszültség és  a fáradtság folyamatosan újrateremtődik...
Ez senkinek sem jó. Legfőképp nem a gyerekeknek.
Nézd meg az interjút, amiben olasz iskolások beszélgetnek az Access Consciousness alapítójával Gary Douglas-el, és a társalapítóval Dr Dain Heer-el.
A videóban gyerekek és szülők mesélnek az Access Bars kezelés után tapasztaltakról.

(A magyar feliratot a fogaskerék ikonra kattintva tudod beállítani)
Az Access Consciousness egyedülálló módon támogatja a gyerekek részvételét a kurzusokon.
 
  • A 15 éves vagy annál fiatalabb gyermekek díjmentesen vehetnek részt a tanfolyamokon abban az esetben, ha fizető felnőttel érkeznek, vagy a facilitátor egyedi döntése alapján.
  • A 16 és 17 éves serdülők a tanfolyami teljes ár 50% -át fizetik. 
  • A fiataloknak saját munkafüzet biztosított, valamint
  • Névre szóló "BARS Youth" oklevelet kapnak a kurzus elvégzése után

Fontos!

2020.02.15-hatályos jogszabályi rendelkezés, vagyis a "kuruzslótörvény" miatt

A szolgáltatások

A fent kínált szolgáltatások közül egyik sem hagyományos értelemben vett gyógyító technika, és azok egyike sem tartozik a nem konvencionális gyógyító tevékenységek közé, így azok bármelyikén résztvevő egyén számára sem ígér gyógyulást. A Szolgáltató által alkalmazott bármely technika, módszer NEM helyettesíti az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, szakvéleményt, kezelést, vagy terápiát!

Varga Csilla

egyéni vállalkozó, mint Szolgáltató a jelenlegi Magyarországon hatályos vonatkozó jogszabályok értelmében kijelenti, hogy pszichés zavart vagy bármely egyéb betegséget nem kezel. Szolgáltatóként nem végez semmilyen egészségügyi, gyógyítói, orvosi, vagy pszihoterápiás tevékenységet, továbbá nem vállal felelősséget az ebből adódó félreértésekért, esetleges egészségkárosodásért.

Az ügyfél

bármely -a szolgáltató által kínált- szolgáltatásra elküldött jelentkezésével, illetve annak igénybevételével, elismeri és kijelenti, hogy mindezen információk ismeretében van, megértette, és elfogadja azokat.
Továbbá kijelenti, hogy kizárólag saját felelősségére vesz részt bármely egyéni, vagy csoportos programon a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban.
Navigáció
Kedves leendő ügyfelem!
Ha bármilyen kérésed, kérésed, vagy megjegyzésed van a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, kérlek, fordulj hozzám  bizalommal a kapcsolati űrlap elküldésével.
Szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra, egyéb programra
előzetes bejelentkezéssel a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban! 
A személyes találkozásig, 
Üdvözlettel: 
Varga Csilla