Access Facelift

A videóban bemutatásra kerülő mozdulatokon túl a kezelés alatt futó energetikai információk kikulcsolják az öregedés nyomait, és lehetővé teszik, hogy a testünkben zajló folyamatokat egyedi, másoktól eltérő módon, testünk működését egyedi módon szabályozzuk.
 
Az Access Energetikai Ránctalanítás egy olyan kezelés, mely azon túl, hogy igyekszik visszafordítani az idő és gravitáció nyomait nem csak az arcon, hanem az egész testen, felolvasztja azon nézőpontjainkat, mely megakadályozza, hogy ezek a folyamatok visszafordíthatók legyenek.

Mindezeken túl hatással van a test sejtjeire, és az azt körülvevő energetikai térre.
Access Facelift Tanfolyam hamarosan elérhető!

Időtartam

60 - 90
perc

Könnyedség, boldogság, és öröm

Az adott pontok finom érintése kioldja a sejtekben elraktározott mintázatokat.

Ára

12 000 Ft/
óra
img_6261

Access Facelift tanfolyam

1 nap
HAMAROSAN!
img_6260

Access Nyílt nap

ingyenes próbalehetőséggel
JELENLEG NINCS ILYEN ESEMÉNY

Fontos!

2020.02.15-hatályos jogszabályi rendelkezés, vagyis a "kuruzslótörvény" miatt

A szolgáltatások

A fent kínált szolgáltatások közül egyik sem hagyományos értelemben vett gyógyító technika, és azok egyike sem tartozik a nem konvencionális gyógyító tevékenységek közé, így azok bármelyikén résztvevő egyén számára sem ígér gyógyulást. A Szolgáltató által alkalmazott bármely technika, módszer NEM helyettesíti az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, szakvéleményt, kezelést, vagy terápiát!

Varga Csilla

egyéni vállalkozó, mint Szolgáltató a jelenlegi Magyarországon hatályos vonatkozó jogszabályok értelmében kijelenti, hogy pszichés vagy fizikai betegséget nem kezel. Szolgáltatóként nem végez semmilyen egészségügyi, gyógyítói, orvosi, vagy pszihoterápiás tevékenységet, továbbá nem vállal felelősséget az ebből adódó félreértésekért, esetleges egészségkárosodásért.

Az ügyfél

bármely -a szolgáltató által kínált- szolgáltatásra elküldött jelentkezésével, illetve annak igénybevételével, elismeri és kijelenti, hogy mindezen információk ismeretében van, megértette, és elfogadja azokat.
Továbbá kijelenti, hogy kizárólag saját felelősségére vesz részt bármely egyéni, vagy csoportos programon a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban.
Navigáció
Kedves leendő ügyfelem!
Ha bármilyen kérésed, kérésed, vagy megjegyzésed van a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, kérlek, fordulj hozzám  bizalommal a kapcsolati űrlap elküldésével.
Szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra, egyéb programra előzetes bejelentkezéssel a
NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban! 
A személyes találkozásig, 
Üdvözlettel: 
Varga Csilla
Elérhetőségek:

NézőpontVáltás Önfejlesztő Központ

6721 Szeged, Juhász Gy. u.23. fsz.1.