Egyéni facilitálás - Coaching-Életvezetési tanácsadás

ONLINE IS elérhető

asztali számítógépre, vagy laptopra telepített Zoom programon
Egy-egy emberi sorsban, megélésben, élethelyzetben hasonlóság lehet, de teljes azonosság sohasem. 
Ezért nálam minden folyamat egyénre szabott, két alkalom sem lehet ugyanolyan. Változatos, egyénre szabott folyamatokban nyújtok segítséget egy újabb nézőpontot meglátni egy adott élethelyzetben, elakadásban, dilemmában.
Az ülések alatt használom:
  • az megoldásközpontú, rendszer szemléletű Coaching módszertanát, eszközeit 
  • az önismeretet és a kommunikációt segítő gyakorlatokat, teszteket, egyéni feladatokat
  • Points Of You önismereti képkártyáit
  • esetenként a Mindfulness - vagyis a tudatos jelenlét gyakorlatait
  • valamint ezen felül mindazt a tudást és tapasztalatot, melyeket az elmúlt évek során szereztem, tanultam, megéltem a szakmában és a magánéletemben
Hiszem, hogy minden ember képes az életével járó összes feladat, akadály leküzdésére, mégis bizonyos helyzetekben külső támogatással könnyebb elindulni, tovább lépni.
Minden ilyen élethelyzet, esemény lehetőséget ad felismerni, -és ha szükséges-, megváltoztatni eddigi működésed, félelmeid, hiedelmeid, tanult mintáid, hogy fejlődhess, hogy tanulhass, hogy erősebb és tudatosabbak lehess. A fejlődés kulcsa ilyenkor a te kezedben van. 

Személyiséged feltérképezése ( mozgatórugóid, személyiség típusod, kommunikációs stílusod, szükségleteid, igényeid ismerete) hozzásegít önmagad mélyebb megértéséhez, elfogadásához. Mindeközben rálátást nyersz a "fejlesztendők"-re is, ezen tulajdonságok fejlesztése hozzásegít egy tudatosabb ÉN, támogatóbb környezet, (emberi kapcsolatok) kialakításához.
Erőforrásaid ismerete, és a megfelelő stratégia, terv, cselekvéssel "fűszerezve" segít továbblépni egy-egy igazán nagy kihívással járó élethelyzeten, veszteségen, elakadáson, dilemmán, vagy eljutni a kitűzött célig. 
A pozitív gondolkodás igazán előmutató az élet minden területén, viszont lehetséges, hogy egy-egy adott pillanatban kevésnek bizonyul. Miért van ez így?

Az én nézőpontom szerint azért, mert "nem úszhatjuk meg" a cselekvést magát, hiszen ebben rejlik az igazi fejlődés, és erő mindannyiunk számára. 
Elhatározás, majd cselekvés, azaz a konkrét lépések nélkül:
  • a terveidből, csak álmok maradnak
  • a változás megreked 
  • a fejlődésed elmarad
  • a hited gyengül 
  • és a saját korlátozásaid, falaid mögött rekedsz

1. Jelentkezés

Időpont egyeztetéshez kérlek használd a lenti bejelentkező űrlapot
Segítségével egyszerűen és gyorsan veheted fel velem a kapcsolatot, elérhetőségeid elküldése után 72 órán belül visszahívlak, hogy leegyeztessük a személyes találkozó időpontját.

2. Első személyes találkozó

Ez alkalommal bemutatkozás után elmondod, mi az elképzelésed, célod, és átbeszéljük, én mit tudok neked ajánlani. Egy pár szóban megismersz engem és. módszert is, amivel dolgozom.

3. Folytatjuk a közös munkát

Tisztázzuk a " szerződésünk" alapjait, a folyamat körülbelüli menetét, és elmondod részletesen a helyzetet, a jelenlegi körülményeket.
Azaz átbeszéljük, hogy mi a probléma, nehézség, helyzet, dilemma, vagyis, hogy hol tartasz most. Hogyan, miként látod a folytatást, mit szeretnél, azaz mi a célod a jövőre nézve, és én hogyan tudlak ebben támogatni téged, tehát a továbbiakban

4. Szerződünk egymással a folyamatra.

Elmondom, én hogyan, milyen tematika szerint dolgozom, ami -ahogyan már említettem- mindig, minden esetben egyedi. 

Megbeszéljük a további lépéseket, az árakat, valamint leegyeztetjük a további időpontokat az egyéni alkalmakra.

Fontos!

2020.02.15-hatályos jogszabályi rendelkezés, vagyis a "kuruzslótörvény" miatt

A szolgáltatások

A fent kínált szolgáltatások közül egyik sem hagyományos értelemben vett gyógyító technika, és azok egyike sem tartozik a nem konvencionális gyógyító tevékenységek közé, így azok bármelyikén résztvevő egyén számára sem ígér gyógyulást. A Szolgáltató által alkalmazott bármely technika, módszer NEM helyettesíti az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, szakvéleményt, kezelést, vagy terápiát!

Varga Csilla

egyéni vállalkozó, mint Szolgáltató a jelenlegi Magyarországon hatályos vonatkozó jogszabályok értelmében kijelenti, hogy pszichés vagy fizikai betegséget nem kezel. Szolgáltatóként nem végez semmilyen egészségügyi, gyógyítói, orvosi, vagy pszihoterápiás tevékenységet, továbbá nem vállal felelősséget az ebből adódó félreértésekért, esetleges egészségkárosodásért.

Az ügyfél

bármely -a szolgáltató által kínált- szolgáltatásra elküldött jelentkezésével, illetve annak igénybevételével, elismeri és kijelenti, hogy mindezen információk ismeretében van, megértette, és elfogadja azokat.
Továbbá kijelenti, hogy kizárólag saját felelősségére vesz részt bármely egyéni, vagy csoportos programon a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban.
Navigáció
Kedves leendő ügyfelem!
Ha bármilyen kérésed, kérésed, vagy megjegyzésed van a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, kérlek, fordulj hozzám  bizalommal a kapcsolati űrlap elküldésével.
Szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra, egyéb programra előzetes bejelentkezéssel a
NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban! 
A személyes találkozásig, 
Üdvözlettel: 
Varga Csilla
Elérhetőségek:
NézőpontVáltás Önfejlesztő Központ

NézőpontVáltás Önfejlesztő Központ

6721 Szeged, Juhász Gy. u.23. fsz.1.