Egyéni facilitálás - Coaching

ONLINE IS elérhető

asztali számítógépre, vagy laptopra telepített Zoom programon
Egy-egy emberi sorsban, megélésben, élethelyzetben hasonlóság lehet, de teljes azonosság sohasem. Ezért nálam minden folyamat egyénre szabott, két alkalom sem lehet ugyanolyan. Változatos, egyénre szabott folyamatokban nyújtok segítséget egy újabb nézőpontot meglátni egy adott élethelyzetben, dilemmában. A konzultáció alatt elakadásainkra lehetőségünk nyílik egy másik szemszögből ránézni, ami nagy segítség lehet, hogy észrevegyünk más megoldási lehetőségeket is.
Hiszem, hogy az ember képes az élettel járó összes feladat, akadály leküzdésére, mégis néha igen nagy segítségnek bizonyulhat ha valaki rávilágít azokra a dolgokra, amit mi magunk észre sem vettünk. Vannak bizonyos helyzetek, amikor nem áll módunkban kilépni a megszokott sémákból, és észre sem vesszük miként juthatnánk túl egy-egy igazán nagy kihívással járó élethelyzeten.
A pozitív gondolkodás igazán előmutató az élet minden területén, viszont lehetséges, hogy egy-egy adott pillanatban kevésnek bizonyul.
Miért van ez így? Az én nézőpontom szerint azért, mert nem úszhatjuk meg a cselekvést magát, hiszen ebben rejlik az igazi fejlődés mindannyiunk számára. A folyamat maga az élet.

1. Jelentkezés

Időpont egyeztetéshez kérlek használd a lenti bejelentkező űrlapot
Segítségével egyszerűen és gyorsan veheted fel velem a kapcsolatot, elérhetőségeid elküldése után 72 órán belül visszahívlak, hogy leegyeztessük a személyes találkozó időpontját.

2. Első személyes találkozó

Ez alkalommal bemutatkozás után elmondod, mi az elképzelésed, célod, és átbeszéljük, én mit tudok neked ajánlani. Egy pár szóban megismersz engem és. módszert is, amivel dolgozom.

3. Folytatjuk a közös munkát

Tisztázzuk a " szerződésünk" alapjait, a folyamat körülbelüli menetét, és elmondod részletesen a helyzetet, a jelenlegi körülményeket.
Azaz átbeszéljük, hogy mi a probléma, nehézség, helyzet, dilemma, vagyis, hogy hol tartasz most. Hogyan, miként látod a folytatást, mit szeretnél, azaz mi a célod a jövőre nézve, és én hogyan tudlak ebben támogatni téged, tehát a továbbiakban

4. Szerződünk egymással a folyamatra.

Elmondom, én hogyan, milyen tematika szerint dolgozom, ami -ahogyan már említettem- mindig, minden esetben egyedi. 

Megbeszéljük a további lépéseket, az árakat, valamint leegyeztetjük a további időpontokat az egyéni alkalmakra.
Használom:
 • Az egyéni-, és párkapcsolati tanácsadás/ Coaching módszertanát, eszközeit 
 • Az önismeretet és a kommunikációt segítő gyakorlatokat, teszteket, egyéni-, és páros feladatokat
 • Points Of You önismereti kártyáit
 • Esetenként beépítve a Mindfulness -vagyis a tudatos jelenlét gyakorlatait

Kalandra fel, hív a boldogság!
A személyes találkozóig,
Szívélyes üdvözlettel:

Varga Csilla

Árak, kedvezményes szolgáltatási csomagok

Kezdő 
egyéni alkalom

18.000 Ft /alkalom/ 90 perc
 • Egy alkalom egyéni konzultáció
 • 90 perc önismeret
 • 60 perc időtartamban is választható
12.000 FT / 60 perc
18.000 FT/ 90 perc

Közép haladó
önismereti csomag

16. 500 Ft / alkalom/ 90 perc 
 • 3 alkalom egyéni konzultáció
 • 4.500 Ft megtakarítás
 • 270 perc önismeret 
54. 000 FT  helyett
49. 500  FT

Haladó
önismereti csomag

15. 000 Ft / alkalom/ 90 perc 
 • 6 alkalom egyéni konzultáció
 • 18.000 Ft megtakarítás
 • 540 perc önismeret
108. 000 FT helyett
90. 000 FT 

Fontos!

2020.02.15-hatályos jogszabályi rendelkezés, vagyis a "kuruzslótörvény" miatt

A szolgáltatások

A fent kínált szolgáltatások közül egyik sem hagyományos értelemben vett gyógyító technika, és azok egyike sem tartozik a nem konvencionális gyógyító tevékenységek közé, így azok bármelyikén résztvevő egyén számára sem ígér gyógyulást. A Szolgáltató által alkalmazott bármely technika, módszer NEM helyettesíti az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, szakvéleményt, kezelést, vagy terápiát!

Varga Csilla

egyéni vállalkozó, mint Szolgáltató a jelenlegi Magyarországon hatályos vonatkozó jogszabályok értelmében kijelenti, hogy pszichés zavart vagy bármely egyéb betegséget nem kezel. Szolgáltatóként nem végez semmilyen egészségügyi, gyógyítói, orvosi, vagy pszihoterápiás tevékenységet, továbbá nem vállal felelősséget az ebből adódó félreértésekért, esetleges egészségkárosodásért.

Az ügyfél

bármely -a szolgáltató által kínált- szolgáltatásra elküldött jelentkezésével, illetve annak igénybevételével, elismeri és kijelenti, hogy mindezen információk ismeretében van, megértette, és elfogadja azokat.
Továbbá kijelenti, hogy kizárólag saját felelősségére vesz részt bármely egyéni, vagy csoportos programon a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban.
Navigáció
Kedves leendő ügyfelem!
Ha bármilyen kérésed, kérésed, vagy megjegyzésed van a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, kérlek, fordulj hozzám  bizalommal a kapcsolati űrlap elküldésével.
Szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra, egyéb programra
előzetes bejelentkezéssel a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban! 
A személyes találkozásig, 
Üdvözlettel: 
Varga Csilla