Globális AccessBARS kampány az
 "Öngyilkosság Megelőzésének Világnapja" és az  alkalmából-

Minden évben, ezekben  a napokban AccessBARS kezelők országszerte ingyenes kezeléseket adnak a jelentkezők számára, hogy ezzel is hozzájárulás legyenek a nehézségek leküzdésében.

A kampány legfontosabb üzenete:
You are not Alone! azaz  Sosem vagy egyedül!
A kétségbeeséstől az öröm kiterjesztéséig

Ebben a videóban Dr. Dain Heer-az Access Consciousness társalapítója- beszél az Amerika FOX26 tv csatornán apró,  hogyan az Access Bars hogyan vezette őt el a BARS kezelés önmaga teljes elfogadásáig, ami megváltoztatta az egész életét.

( A videóhoz tartozó  magyar nyelvű feliratot a fogaskerék ikonra kattintva állíthatod be)

Kívülről nézve Dr. Dain Heer látszólag tökéletes életet élt, de senki sem tudta, hogy kitűzte a dátumot, amikor véget akart vetni az életének, ezzel ultimátumot adott az Univerzumnak. Az  Access Bars-nak köszönheti, hogy egyetlen kezelés után új irányt vett az élete, ezért évekkel később egész életét annak szentelte, hogy megossza történetét és segítse az hozzá hasonló nehézségekkel küzdő embereket. Azóta is élharcosa az öngyilkosság és a depresszió megelőzésének.

Ingyenes alkalom

melyen kipróbálhatod
az Access BARS kezelést

Időtartam

1 nap
Alkalmanként 30 perc/ fő

Fontos!

2020.02.15-hatályos jogszabályi rendelkezés, vagyis a "kuruzslótörvény" miatt

A szolgáltatások

A fent kínált szolgáltatások közül egyik sem hagyományos értelemben vett gyógyító technika, és azok egyike sem tartozik a nem konvencionális gyógyító tevékenységek közé, így azok bármelyikén résztvevő egyén számára sem ígér gyógyulást. A Szolgáltató által alkalmazott bármely technika, módszer NEM helyettesíti az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, szakvéleményt, kezelést, vagy terápiát!

Varga Csilla

egyéni vállalkozó, mint Szolgáltató a jelenlegi Magyarországon hatályos vonatkozó jogszabályok értelmében kijelenti, hogy pszichés vagy fizikai betegséget nem kezel. Szolgáltatóként nem végez semmilyen egészségügyi, gyógyítói, orvosi, vagy pszihoterápiás tevékenységet, továbbá nem vállal felelősséget az ebből adódó félreértésekért, esetleges egészségkárosodásért.

Az ügyfél

bármely -a szolgáltató által kínált- szolgáltatásra elküldött jelentkezésével, illetve annak igénybevételével, elismeri és kijelenti, hogy mindezen információk ismeretében van, megértette, és elfogadja azokat.
Továbbá kijelenti, hogy kizárólag saját felelősségére vesz részt bármely egyéni, vagy csoportos programon a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban.
Navigáció
Kedves leendő ügyfelem!
Ha bármilyen kérésed, kérésed, vagy megjegyzésed van a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, kérlek, fordulj hozzám  bizalommal a kapcsolati űrlap elküldésével.
Szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra, egyéb programra előzetes bejelentkezéssel a
NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban! 
A személyes találkozásig, 
Üdvözlettel: 
Varga Csilla
Elérhetőségek:
NézőpontVáltás Önfejlesztő Központ

NézőpontVáltás Önfejlesztő Központ

6721 Szeged, Juhász Gy. u.23. fsz.1.