ThetaHealing® technika

A ThetaHealing egy egyszerű és gyors eszköz arra, hogy a berögzült hiedelmeket "lapátra" tegyük, és behelyettesítsük valamilyen gyakran teljesen ismeretlen, az életünkben megjelenő bőséget, boldogságot, örömöt támogató érzelmi mintákkal, hitekkel.
A ThetaHealing egy biztonságos, hatékony szeretetteli módszer, mely milliók életét tette szebbé, egészségét jobbá azáltal, hogy alkalmazzák mindennapokban. 
A Thetahealing egy olyan technika, mely lehetővé teszi a hétköznapokban az automatizált, megtanult, begyakorolt viselkedési mintáinkhoz való hozzáférést. Ezáltal alkalmunk nyílik megváltoztatni a limitáló gondolatot, önszabotáló hiedelmet, hozzuk azokat akár az őseinktől, akár jelen életünkből.
A ThetaHealing, -akár az agykontroll, a mindfulness, a jóga, vagy bármely meditációs folyamat, melyek középpontjában  az elme lecsendesítése, és a befelé figyelés áll a fókuszában-  elérhetővé teszi a tudat alatti tartalmat, és lehetővé teszi a hétköznapokban automatikusan működtetett, tanult gondolati,  viselkedési mintáinkhoz való hozzáférést. Ezáltal alkalmunk nyílik megváltoztatni a limitáló gondolatot, önszabotáló hiedelmet, ezáltal új nézőpontokat, új hozzáállást, új szokásokat alakíthatunk ki. 
Az életünk alatt tapasztalt dolgokból, megélésekből épül fel az a rendszer, melyet valóságunknak hívunk. Elménk tudatalatti, vagyis  tudattalan részében tárolódnak gondolataink, hitrendszereink, nézőpontjaink a dolgokról, emberekről, kultúrákról, az életről, a világról, a sorsunkról, jelenünkről és jövőnkről...
Tudósok, keleti-, és a nyugati filozófiák tanítói is rég felismerték, és napi szinten alkalmazzák a meditációt az elme elcsendesítésére. Számtalan kutatás is bizonyította már a relaxáció, a "befelé figyelés" jótékony hatásait.
Az évek alatt tanulmányok, könyvek, videó található a világhálón, melyek bizonyítékul szolgálnak arra, hogy a bennünk rejlő potenciál, vagyis életünk "valódi" mozgatórugói ezen a területen tárolódnak.
" A ThetaHealing® nemtől, világ nézettől, vallási-, vagy faji hovatartozástól független, nincs meghatározott alsó vagy felső korhatára.
Bárki számára megtanulható, alkalmazható. Egyetlen dolog szükséges hozzá, a hit, egy olyan térben, ami több információt rejt annál, mint amit mi tudunk, tapasztalunk, amit mindezidáig lehetségesnek hittünk, valóságnak gondoltunk. Ahol egy időben jelen van a múlt, a jelen, és a jövő, ahol a lehetetlen lehetségessé válik, és amely energiához kapcsolódva fejlődhetünk emberként, lélekként egyaránt.

Nevezhetjük ezt Energia térnek, hívhatjuk  Teremtő-nek, Istennek, Szellem-nek, Mező-nek, Mindenség-nek, stb.... Bárhogyan is nevezzük, a lényeg pusztán annyi, hogy megengedésben legyünk azzal a ténnyel, hogy van lehetőségünk változtatni az életünkön, pusztán a szándékunk által.
Ebben a térben lenni nem valamilyen kiváltságos dolog. Minden ember születési joga, hogy ebben a térben, ekként a térként létezzen. Az út az, hogy felfedezzük magunkban Isteni mivoltunkat és ezzel változást idézzünk elő a saját életünkön keresztül a világban. Ez a létezés törvénye. "
Varga Csilla
A ThetaHealing technika sokkal több, mint relaxálás, vagy meditáció!
  • Kiváló lehetőséget ad átalakítani a múlt negatív emlékeit
  • Egy zseniális technika arra, hogy rálátást nyerjünk az életünket, boldogságunkat, bőségünket szabotáló hitrendszerekre, mozgatórugókra
  • Megtanít kapcsolódni a legtisztább tudatossághoz, a Forrás energiához
  • Lebontja a LEHETETLEN falait
  • Tágítja a LEHETSÉGES határait
  • Erőnket megsokszorozza
  • A tudatos életvezetés, 
  • A tudatos teremtés elengedhetetlen eszköze.
A ThetaHealing alapítója Vianna Stibal, akinek csodálatos munkássága által milliók élete változott meg világszerte. Fáradhatatlanul tanítja emberek százait szemináriumain, instruktor képzésein, hogy a lehető legtöbb emberhez eljuttassa ezt a várázslatos technikát, mellyel elérhetjük a lehetetlennek tűnő dolgokat is. 
Ha te is megtapasztalnád ezt a csodát, szeretettel várlak egy egyéni konzultációra. Itt tudsz jelentkezni:
Ha gondot okoz a személyes megjelenés, akkor a konzultáció telefonon illetve Viber mobil alkalmazáson keresztül is elérhető!

Regisztrált ThetaHealing Instructorként adatlapomat a ThetaHealing® hivatalos oldalán itt találod.
A tanfolyamokról bővebb információt, leírást itt találsz: ThetaHealing® tanfolyamok

Egyéni konzultációra az alábbi űrlapon tudsz bejelentkezni. Amennyiben szeretnél értesülni a megrendezésre kerülő programokról, valamint a tudatosság, önismeret, párkapcsolat, személyes jól-lét, boldogság témákban a legújabb blog írásokat még a megjelenés pillanatában olvasni, kérlek iratkozz fel a havonta egyszer megjelenő HÍRLEVÉLRE. Minden hírlevélre történő feliratkozással automatikusan lehetőséged nyílik a NézőpontVáltás közösségéhez egy zárt csoportban csatlakoznod a Facebookon. 
A lehetőség szabadon választható, ehhez kérlek küldj egy felvételi kérelmet a facebookon keresztül.

Fontos! - A NEM kis betűs rész:

ThetaHealing® egy csodálatos technika, mely egy  amerikai szervezet, a ThINK® által bejegyzett szabadalomazott védjegy. Függetlenül a módszer nevének magyar jelentésétől a ThetaHealing nem hagyományos értelemben vett gyógyító technika, és nem is klasszikus gyógyítás. Nem helyettesíti az orvosi diagnózist, véleményt, kezelést, vagy terápiát! Ahogyan a módszer megalkotója, Vianna Stibal, úgy a Varga Csilla konzulens/ instructor sem orvos, vagy terapeuta. Sem a konzultáción, sem a tanfolyamon nem végez semmilyen egészségügyi, gyógyítói, orvosi, vagy pszihoterápiás tevékenységet, valamint a konzultáción, tanfolyamon résztvevőnek sem ígér gyógyulást.

A Theta Healing egy olyan energiagyógyászati technika, melyet hivatalosan nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. Varga Csilla e.v. kijelenti, hogy nem vállal felelősséget az ebből adódó félreértésekért, estleges egészségkárosodásért.

Az ügyfél a szolgáltatás igénybevételével elismeri és kijelenti, hogy ezen információk tudatában van, és elfogadja azt. Kijelenti, hogy kizárólag saját felelősségére vesz részt az egyéni konzultáción/ ülésen, tanfolyamon, nyílt napon, meditáción, stb.programon a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban. 

A ThetaHealing® és a Theta Healer® a Think® (ThetaHealing Institute Of Knowledge®) bejegyzett védjegyei. www.thetahealing.com-on

Fontos!

2020.02.15-hatályos jogszabályi rendelkezés, vagyis a "kuruzslótörvény" miatt

A szolgáltatások

A fent kínált szolgáltatások közül egyik sem hagyományos értelemben vett gyógyító technika, és azok egyike sem tartozik a nem konvencionális gyógyító tevékenységek közé, így azok bármelyikén résztvevő egyén számára sem ígér gyógyulást. A Szolgáltató által alkalmazott bármely technika, módszer NEM helyettesíti az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, szakvéleményt, kezelést, vagy terápiát!

Varga Csilla

egyéni vállalkozó, mint Szolgáltató a jelenlegi Magyarországon hatályos vonatkozó jogszabályok értelmében kijelenti, hogy pszichés vagy fizikai betegséget nem kezel. Szolgáltatóként nem végez semmilyen egészségügyi, gyógyítói, orvosi, vagy pszihoterápiás tevékenységet, továbbá nem vállal felelősséget az ebből adódó félreértésekért, esetleges egészségkárosodásért.

Az ügyfél

bármely -a szolgáltató által kínált- szolgáltatásra elküldött jelentkezésével, illetve annak igénybevételével, elismeri és kijelenti, hogy mindezen információk ismeretében van, megértette, és elfogadja azokat.
Továbbá kijelenti, hogy kizárólag saját felelősségére vesz részt bármely egyéni, vagy csoportos programon a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban.
Navigáció
Kedves leendő ügyfelem!
Ha bármilyen kérésed, kérésed, vagy megjegyzésed van a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, kérlek, fordulj hozzám  bizalommal a kapcsolati űrlap elküldésével.
Szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra, egyéb programra előzetes bejelentkezéssel a
NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban! 
A személyes találkozásig, 
Üdvözlettel: 
Varga Csilla
Elérhetőségek:

NézőpontVáltás Önfejlesztő Központ

6721 Szeged, Juhász Gy. u.23. fsz.1.