Access Consciousness®

hozzáférés a tudatossághoz

"Az életben minden könnyedén, örömmel, és ragyogva érkezik hozzám! " 

Az egész életedben mindig is tudtál bizonyos dolgokat, és valószínűleg ellene mentél ezeknek a tudásoknak, és egy nagyon rossz helyzetben találtad magad emiatt.

De a valóság az, hogy tudtad.

Ha tényleg tudni szeretnéd, hogy mit vagy képes tudni, nézz vissza az életedbe, és láss meg minden helyet, ahol ellene mentél annak, amiről tudtad, hogy egy bizonyos módon alakul majd, és mégis ellene mentél. Pontosan úgy alakult a dolog, ahogyan te gondoltad. Ezek voltak a tudatosság pillanataid.
Válaszd ezt minden nap minden pillanatában, és más valóságod lesz.
Nem kell semmilyen dogmát követned, nem kell megszabadulnod attól, ami működik neked az életedben. Ezt csak hozzáadod, hogy jobbként, könnyebbként, és bulisabbként teremthesd meg.
Az Access eszközök tárháza, melyek segítenek felismerni a tudást, melyet birtokolsz, és a képességet, ami rendelkezésedre áll ahhoz, hogy megváltoztathasd az életed.
Belelépve önmagad legnagyobb potenciáljába képessé válsz kilépni a korlátozásaid alól,  és még több könnyedséget és örömet teremteni ezen a bolygón.
Ezek a legfurcsább, legvadabb, legbolondosabb dolgok, amikkel valaha találkoztál, de működnek. Az Access egy módszer arra, hogy hozzáférést nyújtson önmagadhoz.
Egy mód arra, hogy megváltoztass bármit az életedben, amit valaha meg akartál változtatni, hiszen mindannyiunknál vannak olyan dolgok, amiket megváltoztathatnánk, igaz?

Az Access Consciousness© célja, hogy mindenkit megerősítsen a saját tudásában.
Ez a megközelítés annyira más, annyira könnyed, annyira újszerű. Eltérő a megszokottól. Ez az, amire leginkább szükség van..., eltérni a sémáktól és új nézőpontokat, új valóságot teremteni. Az access eszközei kiváló segítséget adnak ehhez neked, és még mi más is lehetséges?
 
Navigáció

Kedves leendő ügyfelem!

Ha bármilyen kérésed, kérésed, vagy megjegyzésed van
a szolgáltatásaimmal kapcsolatban,
kérlek, fordulj hozzám  bizalommal a lenti elérhetőségeimen.
Szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra, egyéb programra
előzetes bejelentkezéssel
a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban! 
A személyes találkozásig, Üdvözlettel: 
Varga Csilla