Access Consciousness®

hozzáférés a tudatossághoz

Az Access Consciousness© célja, hogy mindenkit megerősítsen a saját tudásában.

Válaszd ezt minden nap minden pillanatában, és más valóságod lesz.
Nem kell semmilyen dogmát követned, nem kell megszabadulnod attól, ami működik neked az életedben. Ezt csak hozzáadod, hogy jobbként, könnyebbként, és bulisabbként teremthesd meg.
Az Access eszközök tárháza, melyek segítenek felismerni a tudást, melyet birtokolsz, és a képességet, ami rendelkezésedre áll ahhoz, hogy megváltoztathasd az életed.
Belelépve önmagad legnagyobb potenciáljába képessé válsz kilépni a korlátozásaid alól,  és még több könnyedséget és örömet teremteni ezen a bolygón.
Ezek a legfurcsább, legvadabb, legbolondosabb dolgok, amikkel valaha találkoztál, de működnek. Az Access egy módszer arra, hogy hozzáférést nyújtson önmagadhoz.
Egy mód arra, hogy megváltoztass bármit az életedben, amit valaha meg akartál változtatni, hiszen mindannyiunknál vannak olyan dolgok, amiket megváltoztathatnánk, igaz?

"Az életben minden könnyedén, örömmel, és ragyogva érkezik hozzám! " 

Az egész életedben mindig is tudtál bizonyos dolgokat, és valószínűleg ellene mentél ezeknek a tudásoknak, és egy nagyon rossz helyzetben találtad magad emiatt.

De a valóság az, hogy tudtad.

Ha tényleg tudni szeretnéd, hogy mit vagy képes tudni, nézz vissza az életedbe, és láss meg minden helyet, ahol ellene mentél annak, amiről tudtad, hogy egy bizonyos módon alakul majd, és mégis ellene mentél. Pontosan úgy alakult a dolog, ahogyan te gondoltad. Ezek voltak a tudatosság pillanataid.
Ez a megközelítés annyira más, annyira könnyed, annyira újszerű. Eltérő a megszokottól. Ez az, amire leginkább szükség van..., eltérni a sémáktól és új nézőpontokat, új valóságot teremteni. Az access eszközei kiváló segítséget adnak ehhez neked, és még mi más is lehetséges?
 

Fontos!

2020.02.15-hatályos jogszabályi rendelkezés, vagyis a "kuruzslótörvény" miatt

A szolgáltatások

A fent kínált szolgáltatások közül egyik sem hagyományos értelemben vett gyógyító technika, és azok egyike sem tartozik a nem konvencionális gyógyító tevékenységek közé, így azok bármelyikén résztvevő egyén számára sem ígér gyógyulást. A Szolgáltató által alkalmazott bármely technika, módszer NEM helyettesíti az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, szakvéleményt, kezelést, vagy terápiát!

Varga Csilla

egyéni vállalkozó, mint Szolgáltató a jelenlegi Magyarországon hatályos vonatkozó jogszabályok értelmében kijelenti, hogy pszichés vagy fizikai betegséget nem kezel. Szolgáltatóként nem végez semmilyen egészségügyi, gyógyítói, orvosi, vagy pszihoterápiás tevékenységet, továbbá nem vállal felelősséget az ebből adódó félreértésekért, esetleges egészségkárosodásért.

Az ügyfél

bármely -a szolgáltató által kínált- szolgáltatásra elküldött jelentkezésével, illetve annak igénybevételével, elismeri és kijelenti, hogy mindezen információk ismeretében van, megértette, és elfogadja azokat.
Továbbá kijelenti, hogy kizárólag saját felelősségére vesz részt bármely egyéni, vagy csoportos programon a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban.
Navigáció
Kedves leendő ügyfelem!
Ha bármilyen kérésed, kérésed, vagy megjegyzésed van a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, kérlek, fordulj hozzám  bizalommal a kapcsolati űrlap elküldésével.
Szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra, egyéb programra előzetes bejelentkezéssel a
NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban! 
A személyes találkozásig, 
Üdvözlettel: 
Varga Csilla
Elérhetőségek:
NézőpontVáltás Önfejlesztő Központ

NézőpontVáltás Önfejlesztő Központ

6721 Szeged, Juhász Gy. u.23. fsz.1.