COVID-19 Óvintézkedések a NézőpontVáltás Központban


Tisztelt Ügyfelem!

A Covid 19 vírus járvány megfékezése érdekében hozott korlátozások feloldása okán jelenleg az egyéni és a csoportos programok védettségi igazolvány nélkül is látogathatók! 

A személyes konzultáció igénybe vehető az online felületen is, így lehetőséged nyílik velem ThetaHealing® konzultációra, egyéni-, vagy párkapcsolati coaching ülésre, Gyászfeldolgozás Módszer® egyéni programra a virtuális térben is a Zoom program segítségével.

Szeretettel várlak a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központ bármely programjára,
Varga Csilla
Az aktuális programokat itt találod.
Egyéni online konzultációra bejelentkezni pedig , a "Bejelentkezem" gombra kattintás után megjelenő űrlap segítségével tudsz.
  Ezért kérlek, hogy:
  • Belépéskor te is fertőtlenítsd le a kezed, a kihelyezett kézfertőtlenítővel
  • Betegen, vagy annak gyanúja esetén semmiképp se jelenj meg személyesen! Ebben az esetben online konzultációt tudok felajánlani részedre, telefonon, vagy zoom alkalmazással.
  • Nem tudlak fogadni akkor sem, hogyha a lefoglalt személyes konzultációt/ ülést megelőző két hétben találkoztál olyan rokonnal, baráttal, ismerőssel, kollégával, stb. aki akár a COVID19, akár az Influenza, akár más fertőző betegségben szenved, vagy fertőzött területről érkezett haza, akkor is, ha már/ még tünetmentes, különös tekintettel a veled egy háztartásban élőkre.
  • A kialakult helyzetben választható, de nem kötelező a maszk viselése, akár egyéni, akár csoportos programon

Egészségünk megőrzése mindannyiunk felelőssége, köszönöm a megértésed, és az együttműködésed!

Vigyázzunk egymásra! Ezért :

Fertőtlenítés

A közösségi térben a kilincseket, szék karfákat, szociális helyiségeket stb. is folyamatosan fertőtlenítem, a légtér fertőtlenítésre pedig a doTERRA® terápiás minőségű esszenciális olajaival feltöltött diffúzort használok.

Eszköz biztosítás

Minden kedves ügyfelem számára egyszer használatos maszkot és kézfertőtlenítő gélt biztosítok, a mosdóba pedig a doTERRA® CPTG minősítésű antibakteriális kézmosója, illetve papír kéztörlő került kihelyezésre a maximális tisztaságért.

Egyéb

Mellőzöm a mosogatást igénylő üveg poharak használatát, melyeket egyszer használatos papír poharakra cseréltem. Továbbá minden vendégem számára 0,5 l-es palackos ásványvizet biztosítok a személyes higiénia érdekében.
Navigáció

Kedves leendő ügyfelem!

Ha bármilyen kérésed, kérésed, vagy megjegyzésed van
a szolgáltatásaimmal kapcsolatban,
kérlek, fordulj hozzám  bizalommal a lenti elérhetőségeimen.
Szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra, egyéb programra
előzetes bejelentkezéssel
a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban! 
A személyes találkozásig, Üdvözlettel: 
Varga Csilla