COVID-19 Óvintézkedések a NézőpontVáltás Központban


Tisztelt Ügyfelem!

A Covid 19 vírus járvány megfékezése érdekében hozott korlátozások feloldása okán jelenleg az egyéni és a csoportos programok védettségi igazolvány nélkül is látogathatók! 

A személyes konzultáció igénybe vehető az online felületen is, így lehetőséged nyílik velem ThetaHealing® konzultációra, egyéni-, vagy párkapcsolati coaching ülésre, Gyászfeldolgozás Módszer® egyéni programra a virtuális térben is a Zoom program segítségével.

Szeretettel várlak a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központ bármely programjára,
Varga Csilla
Az aktuális programokat itt találod.
Egyéni online konzultációra bejelentkezni pedig , a "Bejelentkezem" gombra kattintás után megjelenő űrlap segítségével tudsz.
  Ezért kérlek, hogy:
  • Belépéskor te is fertőtlenítsd le a kezed, a kihelyezett kézfertőtlenítővel
  • Betegen, vagy annak gyanúja esetén semmiképp se jelenj meg személyesen! Ebben az esetben online konzultációt tudok felajánlani részedre, telefonon, vagy zoom alkalmazással.
  • Nem tudlak fogadni akkor sem, hogyha a lefoglalt személyes konzultációt/ ülést megelőző két hétben találkoztál olyan rokonnal, baráttal, ismerőssel, kollégával, stb. aki akár a COVID19, akár az Influenza, akár más fertőző betegségben szenved, vagy fertőzött területről érkezett haza, akkor is, ha már/ még tünetmentes, különös tekintettel a veled egy háztartásban élőkre.
  • A kialakult helyzetben választható, de nem kötelező a maszk viselése, akár egyéni, akár csoportos programon

Egészségünk megőrzése mindannyiunk felelőssége, köszönöm a megértésed, és az együttműködésed!

Vigyázzunk egymásra! Ezért :

Fertőtlenítés

A közösségi térben a kilincseket, szék karfákat, szociális helyiségeket stb. is folyamatosan fertőtlenítem, a légtér fertőtlenítésre pedig a doTERRA® terápiás minőségű esszenciális olajaival feltöltött diffúzort használok.

Eszköz biztosítás

Minden kedves ügyfelem számára egyszer használatos maszkot és kézfertőtlenítő gélt biztosítok, a mosdóba pedig a doTERRA® CPTG minősítésű antibakteriális kézmosója, illetve papír kéztörlő került kihelyezésre a maximális tisztaságért.

Egyéb

Mellőzöm a mosogatást igénylő üveg poharak használatát, melyeket egyszer használatos papír poharakra cseréltem. Továbbá minden vendégem számára 0,5 l-es palackos ásványvizet biztosítok a személyes higiénia érdekében.

Fontos!

2020.02.15-hatályos jogszabályi rendelkezés, vagyis a "kuruzslótörvény" miatt

A szolgáltatások

A fent kínált szolgáltatások közül egyik sem hagyományos értelemben vett gyógyító technika, és azok egyike sem tartozik a nem konvencionális gyógyító tevékenységek közé, így azok bármelyikén résztvevő egyén számára sem ígér gyógyulást. A Szolgáltató által alkalmazott bármely technika, módszer NEM helyettesíti az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, szakvéleményt, kezelést, vagy terápiát!

Varga Csilla

egyéni vállalkozó, mint Szolgáltató a jelenlegi Magyarországon hatályos vonatkozó jogszabályok értelmében kijelenti, hogy pszichés vagy fizikai betegséget nem kezel. Szolgáltatóként nem végez semmilyen egészségügyi, gyógyítói, orvosi, vagy pszihoterápiás tevékenységet, továbbá nem vállal felelősséget az ebből adódó félreértésekért, esetleges egészségkárosodásért.

Az ügyfél

bármely -a szolgáltató által kínált- szolgáltatásra elküldött jelentkezésével, illetve annak igénybevételével, elismeri és kijelenti, hogy mindezen információk ismeretében van, megértette, és elfogadja azokat.
Továbbá kijelenti, hogy kizárólag saját felelősségére vesz részt bármely egyéni, vagy csoportos programon a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban.
Navigáció
Kedves leendő ügyfelem!
Ha bármilyen kérésed, kérésed, vagy megjegyzésed van a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, kérlek, fordulj hozzám  bizalommal a kapcsolati űrlap elküldésével.
Szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra, egyéb programra előzetes bejelentkezéssel a
NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban! 
A személyes találkozásig, 
Üdvözlettel: 
Varga Csilla
Elérhetőségek:
NézőpontVáltás Önfejlesztő Központ

NézőpontVáltás Önfejlesztő Központ

6721 Szeged, Juhász Gy. u.23. fsz.1.