Bejelentkezés

Üdvözöllek!

Nagyszerű, hogy ide találtál:) Készítettem egy űrlapot, hogy könnyen, gyorsan és egyszerűen el tudd küldeni az elérhetőségeidet, amin elérlek, hogy egyeztessünk időpontot. 

A lenti űrlapon -adataid megadásával- tudsz bejelentkezni személyes konzultációra, de használhatod akkor is, ha további kérdésed merült fel. A lehető legrövidebb időn belül az általad megadott időben visszahívlak, vagy válaszolok levélben. 

Megtisztelsz, hogy hiszel bennem, önmagadban, és abban, hogy együtt tehetünk egy közös lépést, valamint befektetsz a fejlődésedbe időt, pénzt, energiát.

Én pedig érted vagyok, felajánlva a segítő kezet. 

Előre is köszönöm a bizalmadat:) Várlak szeretettel! 

Frissítés a Covid 19 vírus miatti szigorú korlátozások feloldásának hatására :

Tisztelt Ügyfelem!

Örömmel tájékoztatlak, hogy 2020. május 11-től újra lehetőséged nyílik velem az online elérhetőségen túl a személyes ThetaHealing© konzultációra, Coaching ülésre, vagy AccessBARS és/vagy TEST kezelésre, facilitálásra.

Szükségessé válik részemről fokozottan biztosítani, ill. a hozzám érkezők részéről betartani egy két óvintézkedést, melyekkel a vírus további terjedését vagyunk hivatottak megelőzni:

Amivel én mindehhez hozzá tudok járulni:

  • A közösségi térben a kilincseket, szék karfákat, szociális helyiségeket stb. is folyamatosan fertőtlenítem, a légtér fertőtlenítésre pedig a doTERRA terápiás minőségű esszenciális olajaival feltöltött diffúzort használok.
  • A mosdóban is fertőtlenítős kézmosó, illetve papír kéztörlő került kihelyezésre.
  • Minden vendégem számára 0,5 l-es palackos ásványvizet biztosítok a maximális személyes higiénia érdekében.

Továbbá kérlek, hogy:

  • Belépéskor te is fertőtlenítsd le a kezed, a kihelyezett kézfertőtlenítővel
  • Betegen, vagy annak gyanúja esetén semmiképp se jelenj meg személyesen! Ebben az esetben online konzultációt tudok felajánlani részedre, telefonon, vagy zoom alkalmazással.
  • Nem tudlak fogadni akkor sem, hogyha a lefoglalt személyes konzultációt/ ülést megelőző két hétben találkoztál olyan rokonnal, baráttal, ismerőssel, kollégával, stb. aki akár a COVID19, akár az Influenza, akár más fertőző betegségben szenved, vagy fertőzött területről érkezett haza, akkor is, ha már/ még tünetmentes, különös tekintettel a veled egy háztartásban élőkre.
  • Igény esetén tedd fel a szájmaszkod, természetesen kérésedre én is viselni fogom!

Egészségünk megőrzése mindannyiónk felelőssége, köszönöm a megértésed, kiváltképp az együttműködésed.

Varga Csilla

NézőpontVáltás Önfejlesztő Központ

 

Bejelentkező lap

Adataid biztonságban lesznek, harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adom át! Amennyiben a hírlevélküldéshez is a hozzájárulásod adod, abban az esetben tájékoztatást küldök részedre a központban megrendezésre kerülő programokról, tanfolyamokról, ingyenes alkalmakról, valamint blog írásaimról önfejlesztés, valamint párkapcsolati témákban :)

Nevem *:
Telefonszámom *:
E-mail címem *:
Visszahívást kérek az alábbi ügyben: *:
A visszahívásra alkalmas időpontok *:
Egyéb üzenetem, kérdésem::
Hírleveleimben hasznos témákban küldök olvasnivalót (max.havonta egyet). A hirlevélről később bármikor leiratkozhatsz. *:A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!