Meditáció- 2016.07.08-án 18:00- 19:30 -ig

2016.06.14.

Tájékoztató és Tízmilliószoros Teremtés Theta Térben

A programot egy interaktív beszélgetéssel kezdjük a ThetaHealing módszerről, mely emberek millióinak segít boldogabban élni szerte a világon. Eközben nyugodtan felteheted a kérdéseidet is. Többek között beszélek arról: Miért is olyan sikeres? Hogyan működik? és, hogy Miként használhatjuk a mindennapi életünkben?

Ezután egy közös meditáció keretében teremteni fogunk a feltétel nélküli szeretet terében, melynek megvalósulása ezen a napon Tízmilliószoros Támogatást kap! 

Segítséget nyújtok neked, hogy mindent amit szeretnél megérkezzen az életedbe, és boldogabban, feltöltődve hittel, szeretettel, haladj tovább az utadon. 

Nyisd meg a szíved a szeretetnek, engedd be a bőséget az életed minden területére, ajándékozz magadnak egy lehetőséget! Az ára csak egy ölelés, amit személyesen adhatsz át a neked kiválasztott személynek a program után.

A helyek száma korlátozott, ezért mihamarabb jelezd kérlek, az alábbi űrlap kitöltésével, hogy tudjam követni a létszámot.:
  

ThetaSzeged Hírlevél

Értesülni szeretnék a ThetaSzeged eseményeiről, programjairól

Név *:
E-mail cím *:
Egyéb:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!Az űrlap kitöltésével egyúttal hozzájárulsz ahhoz is, hogy a továbbiakban tájékoztatást kapj a ThetaSzeged közelgő eseményeiről, programjairól is, nehogy lemaradj róluk ; ))) 

Az eseményre kortól, nemtől, vallási hovatartozástól függetlenül mindenkit szeretettel várok, aki hisz az Univerzum/ az Isten/ a Teremtő támogató erejében.
A Facebookon itt találod az eseményt:

https://www.facebook.com/events/874453476020502/

Szeretettel Várlak:

Varga Csilla
ThetaHealing® tanár és konzulens

ThetaSzeged- ahol a csodák megtörténnek
vissza