ThetaHealing® Te és a Partnered Tanfolyam  

2021.06.05-06.

Szo-V: 09:30-16:00-ig

ONLINE is elérhető

asztali számítógépre, vagy laptopra telepített Zoom programon

Találd meg az ideális partnered!

A Fejleszd a kapcsolataidat I. Rész rólad és a legfontosabb partnereddel való kapcsolatodról szól. 
A lelki társak olyan jól ismernek minket spirituális szinten, hogy valóban meg kell tanulni, hogyan szeresd magad, hogy azok igazán működjenek. Ez az, amiről ez a szemináriumot szól. A tanfolyam célja, hogy megtedd a következő lépést a kapcsolatod fejlődése felé, és megtanuld, hogyan alkothattok igazán szoros egységet. 
A szeminárium nem csak azoknak szól, akik már kapcsolatban élnek, hanem azoknak is, akik még keresik a társukat, szeretnének a leendő párkapcsolatunkon dolgozni, és bensőségesebb kapcsolatot kialakítani.
A tanfolyam segít egy szorosabb párkapcsolat kialakításában, mellyel létrehozhatsz egy erős alapot, miközben a kapcsolatod megújul. A célja, hogy segítse a pároddal való egységet magasabb minőségben megélni. Megtanulod, hogyan kell igazán szeretni a másik személyt/ a társadat, és hogy megengedd azt, hogy viszont szeressenek.
Megkeressük, és eltávolítjuk, azokat a blokkokat és akadályokat amiket az őseink hagytak ránk. Ha valóban elkezded szeretni magad és másokat, teljesen megváltozik az életminőséged, ezzel együtt a kapcsolatod.
 • Szeretnéd tudni, hogyan éld az életet anélkül, hogy félnél a szerelemtől?
 • Szeretnél megszabadulni a  bűntudattól a kapcsolataiban
 • Szeretnéd megtalálni az igazi társad?  
Ha készen állsz, gyere, szeretettel várlak
A tanfolyam sikeres elvégzése után a résztvevők 
 • Megkapják a Think® által kiállított hivatalos oklevelét, ezzel jogosultá válnak a Certificated ThetaHealer név használatára
 • Regisztrációs lehetőséget a központi ThetaHealing honlapon a www.thetahealing.com-on
 • Fejlődési lehetőséget, hogy kiterjesszék intuitív képességeiket a további tanfolyamok által szerte az országban vagy akár külföldön

A tanfolyam elvégzése után:

 • Folyamatos gyakorlási lehetőséget biztosítok neked a kéthetente megrendezésre kerülő konzulensi találkozók keretein belül, ill.:
 • Felveheted  a kapcsolatot a csoport többi tagjával és gyakorolhattok, megoszthatjátok a tapasztalataitokat az internetes zárt csoporton belül,
 • vagy privát üzenetben egymás közt ( a tagság szabadon választható)
 • További fejlődési lehetőséget biztosítok neked:
 1. a Konzulensi találkozókon/ gyakorló alkalmakon
 2. a további  Thetahealing Tanfolyamok keretein belül:
Vianna Stibal lehetőséget ad minden ThetaHealing Instruktornak, hogy kedvezményben részesítse azon jelentkezőit, akik ennek szükségét érzik.
Így az ösztöndíj (kedvezmény) igénylése által elérhetővé válik a tanfolyam elvégzése azok számára is, akiknek nehézséget okoz a teljes tanfolyami díj kifizetése.
Ez a lehetőség mindenki számára elérhető. Amennyiben élni szertnél a lehetőséggel, kérlek írj a jelentkezésed mellé egy pár soros indoklást, hogy miért kéred az ösztöndíjat.

Jelentkezési feltételek

a Jelentkezési lap kitöltése
50.000 Ft előleg befizetése

Időtartam

3 nap
10:00-17:00-ig

Ár

400 USD
130 000 FT

Ismétlőknek

oklevél felmutatásával
féláron lehetséges

Lehetőségek

Amennyiben a kiírt időpont nem felelne meg neked,  a tanfolyamok megtartására más időpontban, vagy akár más településen is van lehetőség!
Szívesen utazom bárhová az országban, vagy a határon túlra is. Ha kedvet érzel a szervezéshez akár a te lakóhelyedre is szívesen elutazom. Ebben az esetben keress meg e-mailben, hogy a kedvezményes lehetőségekről tájékoztathassalak.

Fontos!

2020.02.15-hatályos jogszabályi rendelkezés, vagyis a "kuruzslótörvény" miatt

A szolgáltatások

A fent kínált szolgáltatások közül egyik sem hagyományos értelemben vett gyógyító technika, és azok egyike sem tartozik a nem konvencionális gyógyító tevékenységek közé, így azok bármelyikén résztvevő egyén számára sem ígér gyógyulást. A Szolgáltató által alkalmazott bármely technika, módszer NEM helyettesíti az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, szakvéleményt, kezelést, vagy terápiát!

Varga Csilla

egyéni vállalkozó, mint Szolgáltató a jelenlegi Magyarországon hatályos vonatkozó jogszabályok értelmében kijelenti, hogy pszichés vagy fizikai betegséget nem kezel. Szolgáltatóként nem végez semmilyen egészségügyi, gyógyítói, orvosi, vagy pszihoterápiás tevékenységet, továbbá nem vállal felelősséget az ebből adódó félreértésekért, esetleges egészségkárosodásért.

Az ügyfél

bármely -a szolgáltató által kínált- szolgáltatásra elküldött jelentkezésével, illetve annak igénybevételével, elismeri és kijelenti, hogy mindezen információk ismeretében van, megértette, és elfogadja azokat.
Továbbá kijelenti, hogy kizárólag saját felelősségére vesz részt bármely egyéni, vagy csoportos programon a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban.
Navigáció
Kedves leendő ügyfelem!
Ha bármilyen kérésed, kérésed, vagy megjegyzésed van a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, kérlek, fordulj hozzám  bizalommal a kapcsolati űrlap elküldésével.
Szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra, egyéb programra
előzetes bejelentkezéssel a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban! 
A személyes találkozásig, 
Üdvözlettel: 
Varga Csilla
Elérhetőségek:

NézőpontVáltás Önfejlesztő Központ

6721 Szeged, Juhász Gy. u.23. fsz.1.