ThetaHealing® Te és a Partnered Tanfolyam  

2021.06.05-06.

Szo-V: 09:30-16:00-ig

ONLINE is elérhető

asztali számítógépre, vagy laptopra telepített Zoom programon

Találd meg az ideális partnered!

A Fejleszd a kapcsolataidat I. Rész rólad és a legfontosabb partnereddel való kapcsolatodról szól. 
A lelki társak olyan jól ismernek minket spirituális szinten, hogy valóban meg kell tanulni, hogyan szeresd magad, hogy azok igazán működjenek. Ez az, amiről ez a szemináriumot szól. A tanfolyam célja, hogy megtedd a következő lépést a kapcsolatod fejlődése felé, és megtanuld, hogyan alkothattok igazán szoros egységet. 
A szeminárium nem csak azoknak szól, akik már kapcsolatban élnek, hanem azoknak is, akik még keresik a társukat, szeretnének a leendő párkapcsolatunkon dolgozni, és bensőségesebb kapcsolatot kialakítani.
A tanfolyam segít egy szorosabb párkapcsolat kialakításában, mellyel létrehozhatsz egy erős alapot, miközben a kapcsolatod megújul. A célja, hogy segítse a pároddal való egységet magasabb minőségben megélni. Megtanulod, hogyan kell igazán szeretni a másik személyt/ a társadat, és hogy megengedd azt, hogy viszont szeressenek.
Megkeressük, és eltávolítjuk, azokat a blokkokat és akadályokat amiket az őseink hagytak ránk. Ha valóban elkezded szeretni magad és másokat, teljesen megváltozik az életminőséged, ezzel együtt a kapcsolatod.
 • Szeretnéd tudni, hogyan éld az életet anélkül, hogy félnél a szerelemtől?
 • Szeretnél megszabadulni a  bűntudattól a kapcsolataiban
 • Szeretnéd megtalálni az igazi társad?  
Ha készen állsz, gyere, szeretettel várlak
A tanfolyam sikeres elvégzése után a résztvevők 
 • Megkapják a Think® által kiállított hivatalos oklevelét, ezzel jogosultá válnak a Certificated ThetaHealer név használatára
 • Regisztrációs lehetőséget a központi ThetaHealing honlapon a www.thetahealing.com-on
 • Fejlődési lehetőséget, hogy kiterjesszék intuitív képességeiket a további tanfolyamok által szerte az országban vagy akár külföldön

A tanfolyam elvégzése után:

 • Folyamatos gyakorlási lehetőséget biztosítok neked a kéthetente megrendezésre kerülő konzulensi találkozók keretein belül, ill.:
 • Felveheted  a kapcsolatot a csoport többi tagjával és gyakorolhattok, megoszthatjátok a tapasztalataitokat az internetes zárt csoporton belül,
 • vagy privát üzenetben egymás közt ( a tagság szabadon választható)
 • További fejlődési lehetőséget biztosítok neked:
 1. a Konzulensi találkozókon/ gyakorló alkalmakon
 2. a további  Thetahealing Tanfolyamok keretein belül:
Vianna Stibal lehetőséget ad minden ThetaHealing Instruktornak, hogy kedvezményben részesítse azon jelentkezőit, akik ennek szükségét érzik.
Így az ösztöndíj (kedvezmény) igénylése által elérhetővé válik a tanfolyam elvégzése azok számára is, akiknek nehézséget okoz a teljes tanfolyami díj kifizetése.
Ez a lehetőség mindenki számára elérhető. Amennyiben élni szertnél a lehetőséggel, kérlek írj a jelentkezésed mellé egy pár soros indoklást, hogy miért kéred az ösztöndíjat.

Jelentkezési feltételek

a Jelentkezési lap kitöltése
50.000 Ft előleg befizetése

Időtartam

3 nap
10:00-17:00-ig

Ár

400 USD
130 000 FT

Ismétlőknek

oklevél felmutatásával
féláron lehetséges

Lehetőségek

Amennyiben a kiírt időpont nem felelne meg neked,  a tanfolyamok megtartására más időpontban, vagy akár más településen is van lehetőség!
Szívesen utazom bárhová az országban, vagy a határon túlra is. Ha kedvet érzel a szervezéshez akár a te lakóhelyedre is szívesen elutazom. Ebben az esetben keress meg e-mailben, hogy a kedvezményes lehetőségekről tájékoztathassalak.
Navigáció

Kedves leendő ügyfelem!

Ha bármilyen kérésed, kérésed, vagy megjegyzésed van
a szolgáltatásaimmal kapcsolatban,
kérlek, fordulj hozzám  bizalommal a lenti elérhetőségeimen.
Szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra, egyéb programra
előzetes bejelentkezéssel
a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban! 
A személyes találkozásig, Üdvözlettel: 
Varga Csilla