ThetaHealing® egyéni konzultáció

" A ThetaHealing® nemtől, világ nézettől, vallási-, vagy faji hovatartozástól független, nincs meghatározott alsó vagy felső korhatára.
Bárki számára megtanulható, alkalmazható. Egyetlen dolog szükséges hozzá, a hit, egy olyan térben, ami több információt rejt annál, mint amit mi tudunk, tapasztalunk, amit mindezidáig lehetségesnek hittünk, valóságnak gondoltunk. Ahol egy időben jelen van a múlt, a jelen, és a jövő, ahol a lehetetlen lehetségessé válik, és amely energiához kapcsolódva fejlődhetünk emberként, lélekként egyaránt.

Nevezhetjük ezt Energia térnek, hívhatjuk  Teremtő-nek, Istennek, Szellem-nek, Mező-nek, Mindenség-nek, akár rózsaszín ködnek is...a lényeg pusztán annyi, hogy megengedésben legyünk azzal a ténnyel, hogy van lehetőségünk változtatni az életünkön, pusztán a szándékunk által. Ebben a térben lenni nem valamilyen kiváltságos dolog. Minden ember születési joga, hogy ebben a térben, ekként a térként létezzen. Az út az, hogy felfedezzük magunkban Isteni mivoltunkat és ezzel változást idézzünk elő a saját életünkön keresztül a világban. Ez a létezés törvénye. "

Varga Csilla

Időtartam

60 vagy
90 perc

SZEMÉLYESEN IS

elérhető a
NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban

ONLINE IS elérhető

telefonos konzultáció
keretében

Ár

kedvezményes árú csomagajánlatok
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eleifend mollis nulla nec condimentum. Ut metus velit, feugiat sit amet sem nec, pulvinar iaculis justo. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Ut fermentum ante sem, quis hendrerit metus ullamcorper quis. Nunc convallis tempor diam vitae dictum. Praesent ornare sem et odio laoreet consectetur. Etiam fringilla risus sed porttitor commodo.
Ha te is megtapasztalnád ezt a csodát, szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra egyaránt!

Ha gondot okoz a személyes megjelenés, akkor a konzultáció telefonon (Magyarország területén belül az én telefonszámlám terhére) illetve Viber vagy Facebook Messenger mobil alkalmazáson keresztül is elérhető! 

Regisztrált ThetaHealing Instructorként adatlapomat a ThetaHealing® hivatalos oldalán itt találod.
A tanfolyamokról bővebb információt, leírást itt találsz: ThetaHealing® tanfolyamok

Egyéni konzultációra az alábbi űrlapon tudsz bejelentkezni. Amennyiben szeretnél értesülni a megrendezésre kerülő programokról, valamint a tudatosság, önismeret, párkapcsolat, személyes jól-lét, boldogság témákban a legújabb blog írásokat még a megjelenés pillanatában olvasni, kérlek iratkozz fel a havonta egyszer megjelenő HÍRLEVÉLRE. Minden hírlevélre történő feliratkozással automatikusan lehetőséged nyílik a NézőpontVáltás közösségéhez egy zárt csoportban csatlakoznod a Facebookon. 
A lehetőség szabadon választható, ehhez kérlek küldj egy felvételi kérelmet a facebookon keresztül.

Árak, kedvezményes szolgáltatási csomagok

Kezdő 
egyéni alkalom

18.000 Ft /alkalom/ 90 perc
  • Egy alkalom egyéni konzultáció
  • 90 perc önismeret
  • 60 perc időtartamban is választható
12.000 FT / 60 perc
18.000 FT/ 90 perc

Közép haladó
önismereti csomag

16. 500 Ft / alkalom/ 90 perc 
  • 3 alkalom egyéni konzultáció
  • 4.500 Ft megtakarítás
  • 270 perc önismeret 
54. 000 FT  helyett
49. 500  FT

Haladó
önismereti csomag

15. 000 Ft / alkalom/ 90 perc 
  • 6 alkalom egyéni konzultáció
  • 18.000 Ft megtakarítás
  • 540 perc önismeret
108. 000 FT helyett
90. 000 FT 

Fontos! - A NEM kis betűs rész:

ThetaHealing® egy csodálatos technika, mely egy  amerikai szervezet, a ThINK® által bejegyzett szabadalomazott védjegy. Függetlenül a módszer nevének magyar jelentésétől a ThetaHealing nem hagyományos értelemben vett gyógyító technika, és nem is klasszikus gyógyítás. Nem helyettesíti az orvosi diagnózist, véleményt, kezelést, terápiát! Ahogyan a módszer megalkotója, Vianna Stibal, úgy a Varga Csilla konzulens/ instructor sem orvos, vagy terapeuta. Sem a konzultáción, sem a tanfolyamon nem végez semmilyen egészségügyi, gyógyítói, orvosi, vagy pszihoterápiás tevékenységet, valamint a konzultáción, tanfolyamon résztvevőnek sem ígér gyógyulást.

A Theta Healing egy olyan energiagyógyászati technika, melyet hivatalosan nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. Varga Csilla Thetahealing® Instructor ill. konzulens kijelenti, hogy nem vállal felelősséget az ebből adódó félreértésekért, estleges egészségkárosodásért.

Az ügyfél a szolgáltatás igénybevételével elismeri és kijelenti, hogy ezen információk tudatában van, és elfogadja azt. Kijelenti, hogy kizárólag saját felelősségére vesz részt az egyéni konzultáción/ ülésen, tanfolyamon, nyílt napon, meditáción, stb.programon a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban. 

Navigáció

Kedves leendő ügyfelem!

Ha bármilyen kérésed, kérésed, vagy megjegyzésed van
a szolgáltatásaimmal kapcsolatban,
kérlek, fordulj hozzám  bizalommal a lenti elérhetőségeimen.
Szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra, egyéb programra
előzetes bejelentkezéssel
a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban! 
A személyes találkozásig, Üdvözlettel: 
Varga Csilla