ThetaHealing® egyéni konzultáció

" A ThetaHealing® nemtől, világ nézettől, vallási-, vagy faji hovatartozástól független, nincs meghatározott alsó vagy felső korhatára.
Bárki számára megtanulható, alkalmazható. Egyetlen dolog szükséges hozzá, a hit, egy olyan térben, ami több információt rejt annál, mint amit mi tudunk, tapasztalunk, amit mindezidáig lehetségesnek hittünk, valóságnak gondoltunk. Ahol egy időben jelen van a múlt, a jelen, és a jövő, ahol a lehetetlen lehetségessé válik, és amely energiához kapcsolódva fejlődhetünk emberként, lélekként egyaránt.

Nevezhetjük ezt Energia térnek, hívhatjuk  Teremtő-nek, Istennek, Szellem-nek, Mező-nek, Mindenség-nek, akár rózsaszín ködnek is...a lényeg pusztán annyi, hogy megengedésben legyünk azzal a ténnyel, hogy van lehetőségünk változtatni az életünkön, pusztán a szándékunk által. Ebben a térben lenni nem valamilyen kiváltságos dolog. Minden ember születési joga, hogy ebben a térben, ekként a térként létezzen. Az út az, hogy felfedezzük magunkban Isteni mivoltunkat és ezzel változást idézzünk elő a saját életünkön keresztül a világban. Ez a létezés törvénye. "

Varga Csilla

Időtartam

60 vagy
90 perc

SZEMÉLYESEN IS

elérhető a
NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban

ONLINE IS elérhető

telefonos konzultáció
keretében

Ár

kedvezményes árú csomagajánlatok
Ha te is megtapasztalnád ezt a csodát, szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra egyaránt!

Ha gondot okoz a személyes megjelenés, akkor a konzultáció telefonon (Magyarország területén belül az én telefonszámlám terhére) illetve Viber vagy Facebook Messenger mobil alkalmazáson keresztül is elérhető! 

Regisztrált ThetaHealing Instructorként adatlapomat a ThetaHealing® hivatalos oldalán itt találod.
A tanfolyamokról bővebb információt, leírást itt találsz: ThetaHealing® tanfolyamok

Egyéni konzultációra az alábbi űrlapon tudsz bejelentkezni. Amennyiben szeretnél értesülni a megrendezésre kerülő programokról, valamint a tudatosság, önismeret, párkapcsolat, személyes jól-lét, boldogság témákban a legújabb blog írásokat még a megjelenés pillanatában olvasni, kérlek iratkozz fel a havonta egyszer megjelenő HÍRLEVÉLRE. Minden hírlevélre történő feliratkozással automatikusan lehetőséged nyílik a NézőpontVáltás közösségéhez egy zárt csoportban csatlakoznod a Facebookon. 
A lehetőség szabadon választható, ehhez kérlek küldj egy felvételi kérelmet a facebookon keresztül.

Árak, kedvezményes szolgáltatási csomagok

Kezdő 
egyéni alkalom

18.000 Ft /alkalom/ 90 perc
  • Egy alkalom egyéni konzultáció
  • 90 perc önismeret
  • 60 perc időtartamban is választható
12.000 FT / 60 perc
18.000 FT/ 90 perc

Közép haladó
önismereti csomag

16. 500 Ft / alkalom/ 90 perc 
  • 3 alkalom egyéni konzultáció
  • 4.500 Ft megtakarítás
  • 270 perc önismeret 
54. 000 FT  helyett
49. 500  FT

Haladó
önismereti csomag

15. 000 Ft / alkalom/ 90 perc 
  • 6 alkalom egyéni konzultáció
  • 18.000 Ft megtakarítás
  • 540 perc önismeret
108. 000 FT helyett
90. 000 FT 

Fontos! - A NEM kis betűs rész:

ThetaHealing® egy csodálatos technika, mely egy  amerikai szervezet, a ThINK® által bejegyzett szabadalomazott védjegy. Függetlenül a módszer nevének magyar jelentésétől a ThetaHealing nem hagyományos értelemben vett gyógyító technika, és nem is klasszikus gyógyítás. Nem helyettesíti az orvosi diagnózist, véleményt, kezelést, terápiát! Ahogyan a módszer megalkotója, Vianna Stibal, úgy a Varga Csilla konzulens/ instructor sem orvos, vagy terapeuta. Sem a konzultáción, sem a tanfolyamon nem végez semmilyen egészségügyi, gyógyítói, orvosi, vagy pszihoterápiás tevékenységet, valamint a konzultáción, tanfolyamon résztvevőnek sem ígér gyógyulást.

A Theta Healing egy olyan energiagyógyászati technika, melyet hivatalosan nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. Varga Csilla Thetahealing® Instructor ill. konzulens kijelenti, hogy nem vállal felelősséget az ebből adódó félreértésekért, estleges egészségkárosodásért.

Az ügyfél a szolgáltatás igénybevételével elismeri és kijelenti, hogy ezen információk tudatában van, és elfogadja azt. Kijelenti, hogy kizárólag saját felelősségére vesz részt az egyéni konzultáción/ ülésen, tanfolyamon, nyílt napon, meditáción, stb.programon a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban. 

Fontos!

2020.02.15-hatályos jogszabályi rendelkezés, vagyis a "kuruzslótörvény" miatt

A szolgáltatások

A fent kínált szolgáltatások közül egyik sem hagyományos értelemben vett gyógyító technika, és azok egyike sem tartozik a nem konvencionális gyógyító tevékenységek közé, így azok bármelyikén résztvevő egyén számára sem ígér gyógyulást. A Szolgáltató által alkalmazott bármely technika, módszer NEM helyettesíti az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, szakvéleményt, kezelést, vagy terápiát!

Varga Csilla

egyéni vállalkozó, mint Szolgáltató a jelenlegi Magyarországon hatályos vonatkozó jogszabályok értelmében kijelenti, hogy pszichés zavart vagy bármely egyéb betegséget nem kezel. Szolgáltatóként nem végez semmilyen egészségügyi, gyógyítói, orvosi, vagy pszihoterápiás tevékenységet, továbbá nem vállal felelősséget az ebből adódó félreértésekért, esetleges egészségkárosodásért.

Az ügyfél

bármely -a szolgáltató által kínált- szolgáltatásra elküldött jelentkezésével, illetve annak igénybevételével, elismeri és kijelenti, hogy mindezen információk ismeretében van, megértette, és elfogadja azokat.
Továbbá kijelenti, hogy kizárólag saját felelősségére vesz részt bármely egyéni, vagy csoportos programon a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban.
Navigáció
Kedves leendő ügyfelem!
Ha bármilyen kérésed, kérésed, vagy megjegyzésed van a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, kérlek, fordulj hozzám  bizalommal a kapcsolati űrlap elküldésével.
Szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra, egyéb programra
előzetes bejelentkezéssel a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban! 
A személyes találkozásig, 
Üdvözlettel: 
Varga Csilla
Elérhetőségek:

NézőpontVáltás Önfejlesztő Központ

6721 Szeged, Juhász Gy. u.23. fsz.1.