ThetaHealing® egyéni konzultáció

" A ThetaHealing® nemtől, világ nézettől, vallási-, vagy faji hovatartozástól független, nincs meghatározott alsó vagy felső korhatára.
Bárki számára megtanulható, alkalmazható. Egyetlen dolog szükséges hozzá, a hit, egy olyan térben, ami több információt rejt annál, mint amit mi tudunk, tapasztalunk, amit mindezidáig lehetségesnek hittünk, valóságnak gondoltunk. Ahol egy időben jelen van a múlt, a jelen, és a jövő, ahol a lehetetlen lehetségessé válik, és amely energiához kapcsolódva fejlődhetünk emberként, lélekként egyaránt.

Nevezhetjük ezt Energia térnek, hívhatjuk  Teremtő-nek, Istennek, Szellem-nek, Mező-nek, Mindenség-nek, akár rózsaszín ködnek is...a lényeg pusztán annyi, hogy megengedésben legyünk azzal a ténnyel, hogy van lehetőségünk változtatni az életünkön, pusztán a szándékunk által. Ebben a térben lenni nem valamilyen kiváltságos dolog. Minden ember születési joga, hogy ebben a térben, ekként a térként létezzen. Az út az, hogy felfedezzük magunkban Isteni mivoltunkat és ezzel változást idézzünk elő a saját életünkön keresztül a világban. Ez a létezés törvénye. "

Varga Csilla

Időtartam

60 vagy
90 perc

SZEMÉLYESEN IS

elérhető a
NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban

ONLINE IS elérhető

telefonos konzultáció
keretében

Ár

kedvezményes árú csomagajánlatok
Ha te is megtapasztalnád ezt a csodát, szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra egyaránt!

Ha gondot okoz a személyes megjelenés, akkor a konzultáció telefonon (Magyarország területén belül az én telefonszámlám terhére) illetve Viber vagy Facebook Messenger mobil alkalmazáson keresztül is elérhető! 

Regisztrált ThetaHealing Instructorként adatlapomat a ThetaHealing® hivatalos oldalán itt találod.
A tanfolyamokról bővebb információt, leírást itt találsz: ThetaHealing® tanfolyamok

Egyéni konzultációra az alábbi űrlapon tudsz bejelentkezni. Amennyiben szeretnél értesülni a megrendezésre kerülő programokról, valamint a tudatosság, önismeret, párkapcsolat, személyes jól-lét, boldogság témákban a legújabb blog írásokat még a megjelenés pillanatában olvasni, kérlek iratkozz fel a havonta egyszer megjelenő HÍRLEVÉLRE. Minden hírlevélre történő feliratkozással automatikusan lehetőséged nyílik a NézőpontVáltás közösségéhez egy zárt csoportban csatlakoznod a Facebookon. 
A lehetőség szabadon választható, ehhez kérlek küldj egy felvételi kérelmet a facebookon keresztül.

Árak, kedvezményes szolgáltatási csomagok

Kezdő 
egyéni alkalom

18.000 Ft /alkalom/ 90 perc
  • Egy alkalom egyéni konzultáció
  • 90 perc önismeret
  • 60 perc időtartamban is választható
12.000 FT / 60 perc
18.000 FT/ 90 perc

Közép haladó
önismereti csomag

16. 500 Ft / alkalom/ 90 perc 
  • 3 alkalom egyéni konzultáció
  • 4.500 Ft megtakarítás
  • 270 perc önismeret 
54. 000 FT  helyett
49. 500  FT

Haladó
önismereti csomag

15. 000 Ft / alkalom/ 90 perc 
  • 6 alkalom egyéni konzultáció
  • 18.000 Ft megtakarítás
  • 540 perc önismeret
108. 000 FT helyett
90. 000 FT 

Fontos! - A NEM kis betűs rész:

ThetaHealing® egy csodálatos technika, mely egy  amerikai szervezet, a ThINK® által bejegyzett szabadalomazott védjegy. Függetlenül a módszer nevének magyar jelentésétől a ThetaHealing nem hagyományos értelemben vett gyógyító technika, és nem is klasszikus gyógyítás. Nem helyettesíti az orvosi diagnózist, véleményt, kezelést, terápiát! Ahogyan a módszer megalkotója, Vianna Stibal, úgy a Varga Csilla konzulens/ instructor sem orvos, vagy terapeuta. Sem a konzultáción, sem a tanfolyamon nem végez semmilyen egészségügyi, gyógyítói, orvosi, vagy pszihoterápiás tevékenységet, valamint a konzultáción, tanfolyamon résztvevőnek sem ígér gyógyulást.

A Theta Healing egy olyan energiagyógyászati technika, melyet hivatalosan nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. Varga Csilla Thetahealing® Instructor ill. konzulens kijelenti, hogy nem vállal felelősséget az ebből adódó félreértésekért, estleges egészségkárosodásért.

Az ügyfél a szolgáltatás igénybevételével elismeri és kijelenti, hogy ezen információk tudatában van, és elfogadja azt. Kijelenti, hogy kizárólag saját felelősségére vesz részt az egyéni konzultáción/ ülésen, tanfolyamon, nyílt napon, meditáción, stb.programon a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban. 

Navigáció

Kedves leendő ügyfelem!

Ha bármilyen kérésed, kérésed, vagy megjegyzésed van
a szolgáltatásaimmal kapcsolatban,
kérlek, fordulj hozzám  bizalommal a lenti elérhetőségeimen.
Szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra, egyéb programra
előzetes bejelentkezéssel
a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban! 
A személyes találkozásig, Üdvözlettel: 
Varga Csilla