ThetaHealing®

"Mindaddig míg a tudattalan nem válik tudatossá, addig a tudattalan fogja meghatározni az életed, és Te sorsnak fogod hívni."

Carl Gustav Jung

Pont, mint képen látható jéghegy, a elménk nagyobb, "láthatatlan" azaz a mindennapokban nem hozzáférhető részében tárolódnak hiteink, hitrendszereink, nézőpontjaink a dolgokról, emberekről, kultúrákról, az életről, a világról, a sorsunkról, jelenünkről és jövőnkről...

Ez elég ijesztő, de mindemellett csodálatos egyben. Hiszen számos módszer felismerte, felfedezte, feltárta a tudat alattiban rejtőző "titkokat".

A hipnózis, az agykontroll, a mindfulness, de maga a meditáció, csupán az elménk lecsendesítése is - már lehetővé teszi a hétköznapokban az automatizált, megtanult, begyakorolt viselkedési mintáinkhoz való hozzáférést. Ezáltal alkalmunk nyílik megváltoztatni a limitáló gondolatot, önszabotáló hiedelmet, hozzuk azokat akár az őseinktől, akár jelen életünkből. Megannyi tapasztalások sorából épül fel az a rendszer, melyet valóságunknak hívunk.

A ThetaHealing egyszerű és gyors eszköz arra, hogy a berögzült hiedelmeket "lapátra" tegyük, és behelyettesítsük valamilyen gyakran teljesen ismeretlen, az életünkben megjelenő bőséget, boldogságot, örömöt támogató érzelmi mintákkal, hitekkel.

A ThetaHealing egy biztonságos, hatékony szeretetteli módszer, mely milliók életét tette szebbé, egészségét jobbá azáltal,  hogy alkalmazzák mindennapokban. A ThetaHealing Technika alkotója, a THInK (Thetahealing Institute Of Knowhedge) alapítója Vianna Stibal. 

Csodálatos munkássága által milliók élete változott meg világszerte. Fáradhatatlanul tanítja emberek százait szemináriumain, instructor képzésein, hogy a lehető legtöbb emberhez eljuttassa ezt a vázslatos technikát, mellyel elérhetjük a lehetetlennek tűnő dolgokat is. Megtanultam, alkalmazom a mindennapokban, és 2016 óta oktatom is a módszert az alábbi TANFOLYAMOK-on.

A technika alkalmazása által újra alkothatjuk a valóságunkat,  théta állapotban a tudatalatti elméhez kapcsolódva megtalálhatjuk az életünkben jelen lévő problémás élethelyzetek valódi, a tudatos elme számára nem hozzáférhető okait. Ezeket felismerve, lehetőségünk nyílik annak összes negatív hatását megszüntetni, melyek különböző élethelyzeteinkben befolyással lehetnek saját életünkre, s negatív érzelmi reakciókban, számunkra kedvezőtlen élethelyzetekben, esetenként betegségek formájában jelentkeznek.

A thetahealing alkalmazása közben az agyhullámok 4-7 Hz-en mozognak. Ez egy mély, relaxált állapot, az alfa és a delta agyhullám közötti tartományban. Kutatások bebizonyították jótékony hatásait, a keleti kultúrákban pedig évezredek óta alkalmazzák a meditációt az elme elcsendesítésére.

Észrevétlenül lépünk be a „theta térbe" minden egyes nap mi magunk is, amikor elalváskor átlépünk a mély alvás fázisába, vagy ébredéskor a tudatos ébrenlét valóságába.

A ThetaHealing technika sokkal több, mint relaxálás, vagy meditáció!

 • kiváló lehetőséget ad átírni a jelen néha kellemetlen valóságát

 • egy zseniális technika arra, hogy rálátást nyerjünk az életünket, boldogságunkat, bőségünket szabotáló hirendszerekre, mozgatórugókra.

 • megtanít kapcsolódni a legtisztább tudatossághoz, a Forrás energiához

 • lebontja a LEHETETLEN falait

 • tágítja a LEHETSÉGES határait

 • erőnket megsokszorozza

 • a tudatos életvezetés, 

 • a tudatos teremtés elengedhetetlen eszköze.

 (Viannával 2016-ban Svájcban)

A ThetaHealing alkalmazása közben:

 • könnyedén rálátunk a tudatalattiban tárolt hitrendszerekre, negatív emlékekre, melyek akadályozzák, blokkolják, jelenlegi életünk pozitív megtapasztalásait.

 • lehetősünk nyílik lecserélni, átírni, elengedni a  múltbéli nehéz emlékeket, érzéseket, limitáló hiedelmeket

 • megoldást, felismerést, rálátást nyerhetünk arra, hogy mi az adott élethelyzet, betegség, valódi üzenete, s megmutatja mi az, amit ezután másként élhetünk meg

 • megértjük, hogy a különféle szituációkból pozitív tapasztalások által is tanulhatunk, s a testi-lelki egész-ség és egy-ség önmagunkban keresendő

 • megtanít hinni a Teremtő forrásban, egy magasabb rendű Tudatosságban, mindenféle vallási meggyőződéstől függetlenül

 • lehetőségünk nyílik lecserélni negatív hitrendszereinket, meggyőződéseinket, pozitív, minket támogató, segítő programokra, így újraprogramozzuk az elménket, ezáltal az életünkben azonnl megjelennek a változások

 • megtanít a teremtés képességére jelen életünkben annak minden pozitív érzelmi mintáival együtt, ezáltal elérhetővé válik számunkra a bőség minden életterületen.


Ha te is megtapasztalnád ezt a csodát, szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra egyaránt :)

Ha gondot okoz a személyes megjelenés, akkor a konzultáció telefonon ill. Viber mobil alkalmazáson keresztül is elérhető:) (Mo.területén belül természetesen az én telefonszámlám terhére) 

Regisztált ThetaHealing Instructorként

 • adatlapomat a ThetaHealing® hivatalos oldalán itt találod.

 • A tanfolyamokról bővebb információt, leírást itt találsz: ThetaHealing® tanfolyamok

 • Egyéni konzultációra az alábbi űrlapon tudsz bejelentkezni:

  Bejelentkező lap

  Adataid biztonságban lesznek, harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adom át! Amennyiben a hírlevélküldéshez is a hozzájárulásod adod, abban az esetben tájékoztatást küldök részedre a központban megrendezésre kerülő programokról, tanfolyamokról, ingyenes alkalmakról, valamint blog írásaimról önfejlesztés, valamint párkapcsolati témákban :)

  Nevem *:
  Telefonszámom *:
  E-mail címem *:
  Visszahívást kérek az alábbi ügyben: *:
  A visszahívásra alkalmas időpontok *:
  Egyéb üzenetem, kérdésem::
  Hírleveleimben hasznos témákban küldök olvasnivalót (max.havonta egyet). A hirlevélről később bármikor leiratkozhatsz. *:  A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Ha szeretnél többet megtudni a technikáról, ajánlom figyelmedbe a ThetaHealing  

Varga Csilla

ThetaHealing® Oktató és Konzulens

ThetaSzeged- ahol a csodák megtörténnek

Fontos! - A NEM kis betűs rész:

A ThetaHealing® egy csodálatos öngyógyító és személyiségfejlesztő módszer, de nem helyettesíti az orvosi diagnózist, véleményt, kezelést!

A módszer a hagyományos orvosi kezelés mellett is alkalmazható, kiegészítve azt, de a kezelő orvos által előírt terápiát, gyógykezelést megszakítani, abbahagyni tilos! Ahogyan a módszer megalkotója, a kezelést végző okleveles konzulens sem orvos. A Theta Healing egy olyan energiagyógyászati technika, melyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. Az oktató ill. konzulens nem vállal felelősséget az ebből adódó félreértésekért, egészségkárosodásért.

A kliens a szolgáltatás igénybevételével elismeri, hogy ezen információk tudatában vesz részt a konzultációkon, ezeket tudomásul vette, a terápiát saját felelősségére használja.