Teremtés és Bőség

ThetaHealing® Manifesting & Abundance  

2019.05.11-12. H-K: 10:00-17:00-ig 

A tanfolyam ára: 125 000 Ft 

A THInK® által nemzetközileg meghatározott 400 USD + Deposit (azaz a tanfolyami díj+ a kalkulált járulékos költségek=terembérlet, felszolgált étel, ital, rezsi, esetleges utazási és szállás ktg.)- magyar forintban

Vianna Stibal lehetőséget ad minden ThetaHealing Instruktornak, hogy kedvezményben részesítse azon jelentkezőit, akik ennek szükségét érzik.

Így az ösztöndíj (kedvezmény) igénylése által elérhetővé válik a tanfolyam elvégzése azok számára is, akiknek nehézséget okoz a teljes tanfolyami díj kifizetése.

Ez a lehetőség mindenki számára elérhető.

Amennyiben élni szertnél a lehetőséggel, kérlek írj az alábbi e-mail címre egy pár soros indoklást, hogy miért kéred az ösztöndíjat.

 

Előképzettség szükséges!:

Megtanulhatod hogyan töröld a korlátozó gondolatokat, melyek távol tartanak teremtéseidtől és, hogy Te magad Teremted meg a valóságodat.

A tanfolyami tanagyag részeként kiteszteljük melyek azok a hitrendszerek amik mélyen megbújva a tudatalattiban távol tartják tőled a bőséget.

Új feltétel! 2018.02.01-től : Az alap-, haladó tanfolyamok után bármely további tanfolyamra, csak a Dig Deeper tanfolyam után van lehetőség!

Nálam az alábbi tanfolyamokra jelentkezhetsz még:

Varga Csilla

ThetaHealing® Instructor 

ThetaSzeged-ahol a csodák megtörténnek

Jelentkezek a tanfolyamra

Nyitott vagyok a csodákra!

Melyik ThetaHealing tanfolyamra jelentkezel? *:
A résztvevő neve *:
E-mail címe *:
Telefonszáma: *:
Az előleg számla összegét *:

További kérdésem:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!