NézőpontVáltás Varga Csilla

SSC Coaching-SSC™


 SzuperTudatos Önfejlesztés™(SSC™)

Az egyéb energetikai, alternatív gyógyítással foglalkozó módszerekhez hasonlóan ennek a rendszernek is az az alapvető lényege, hogy megtalálja és megváltoztassa az energetikai blokkokat, hogy ezzel gyógyulást hozzon létre minden szinten.

Szeretet-alapú, a jelenre koncentrál, és fókuszában az áll, hogy megváltoztassa és átalakítsa a kontrolláló és korlátozó hiedelmeket, valamint érzéseket és félelem-alapú energiákat.

Az SSC azon az alapon működik, hogy az Univerzumban valójában nincs sem tér, sem idő, így ha bármit is megváltoztatunk a jelenben, az energia visszafelé a múltban és előre a jövőben is megváltozik. Ezért ahelyett, hogy arra összpontosítanánk, hogy mi történt a múltban, a rendszer azt vizsgálja, hogy mi okoz gondot a jelenben, hogy megtalálja a blokkokat és a megoldást.

A rendszer lágy és gyengéd, ingát használ (biofeedback - testi visszajelző mechanizmus) és különböző egyszerű módokat arra, hogyan kapcsolódjunk a SzuperTudatos elméhez (Felsőbb Énként, Szellemként, Univerzális bölcsességként, Forrásként, belső hangként is ismert elnevezés), hogy információt kaphassunk a blokkoló hiedelmeket, energiákat illetően és átalakíthassuk azokat.

Az élet minden területét meg lehet a SzuperC-vel változtatni:

  • egészség
  • kapcsolatok
  • önkiteljesedés, életút
  • pénz

A blokkokat átalakítjuk, és olyan energiákra cseréljük fel, melyek segítenek jobb életet élni és teljessé válni.

Az SSC azzal, hogy átalakítja a blokkokat és a megoldásra fókuszál, segíthet, hogy megváltoztasd a lelked útját.

Meg fogod tudni érteni, hogy mi miért történt/történik az életedben, és egyúttal útmutatást is kapsz, hogy mit változtass meg ahhoz, hogy könnyebb és boldogabb életet teremts magadnak.

A SSC-vel még több tudásra és megértésre tehetsz szert:

  • magadról
  • fontos kapcsolataidról
  • a múltadról
  • a jelenedről
  • és az életet érintő egyéb kérdéseidet illetően.

Ha egyszer végre tudatosságra ébredsz az ügyeidet illetően, máris elkezdődik a gyógyulás minden értelemben.

Csak azt tudod megváltoztatni, amiről tudsz. Ha nem tudod miről van szó, vagy nem veszed észre, hogy mi folyik az életedben, akkor nem is tudod megváltoztatni.

Alapvetően az életünk a tanulásról és a folyamatos változásról szól, és minden változás egy új lépéssel kezdődik, amivel valami újat teremtünk.

Az SSC könnyedén és gyorsan segít, hogy tudatosabbá váljunk, és segít abban is, hogy változást hozzunk létre az életünkben! 

Szeretettel Várlak:

Bejelentkezés: 

Bejelentkező lap

Adataid biztonságban lesznek, harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adom át! Amennyiben a hírlevélküldéshez is a hozzájárulásod adod, abban az esetben tájékoztatást küldök részedre a központban megrendezésre kerülő programokról, tanfolyamokról, ingyenes alkalmakról, valamint blog írásaimról önfejlesztés, valamint párkapcsolati témákban :)

Nevem *:
Telefonszámom *:
E-mail címem *:
Visszahívást kérek az alábbi ügyben: *:
A visszahívásra alkalmas időpontok *:
Egyéb üzenetem, kérdésem::
Hírleveleimben hasznos témákban küldök olvasnivalót (max.havonta egyet). A hirlevélről később bármikor leiratkozhatsz. *:A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Varga Csilla

Önfejlesztő Tréner

SSC Mentor

Akkreditált Coach

Points Of You Tréner

ThetaHealing Oktató és Konzulens

Megtekintheted az SSC World honlapon is a profiloldalam, illetve további információkat is találsz:

https://www.scc.world/hu/regisztralt-felhasznalok/107/

  

Megosztás

Szerzői Jogok

Copyright- NézőpontVáltás-Varga Csilla -2014.© Minden jog fenntartva!

A ThetaHealing® és a Theta Healer® a Think® (ThetaHealing Institute Of Knowledge®) bejegyzett védjegyei. www.thetahealing.com

Az Access Bars® és az Access Consciousness® az Access Consciousness LLC . (USA.) belegyzett védjegyei. www.accessconsciousness.com