NézőpontVáltás Varga Csilla

RSS hírcsatorna

Iratkozzon fel hírcsatornáinkra

MI AZ AZ RSS?

Az RSS egy speciális csatorna, amely arra jött létre, hogy webes felületeken hír jellegű információt közöljön. Egy RSS fájl (.xml) segítségével különböző webes tartalmat oszthatunk meg.

MIRE HASZNÁLHATJA AZ RSS CSATORNÁT?

Igényeinek megfelelően kiválaszthatja azokat a kategorizált híreket/csatornákat, melyekre kíváncsi és szívesen tájékozódna a jövőben az oldal újdonságairól. Okos készülékein vagy számítógépén ezekre a hírcsatornákra fel tud iratkozni, mellyel soha nem marad le a legfrissebb hírekről.

HOGYAN VEHETI IGÉNYBE?

Egy un. RSS olvasóval. Vannak bizonyos webes vagy böngésző általi szoftverek/bővítmények, melyek képesek erre. Az interneten rengeteg ilyet találhat. Okos készülékekre viszont a Marketek-ben kell rákeresnie (pl.: rss reader).

Az alábbiakban találja elérhető rss csatornáinkat.

Aktualitások RSS csatorna
Napi gondolatok blog RSS csatorna

Megosztás

Szerzői Jogok

Copyright- NézőpontVáltás-Varga Csilla -2014.© Minden jog fenntartva!

ThetaHealing®

A ThetaHealing® és a Theta Healer® a Think® (ThetaHealing Institute Of Knowledge®) bejegyzett védjegyei. www.thetahealing.com

Access Consciousness®

Az Access Bars® és az Access Consciousness® az Access Consciousness LLC . (USA.) belegyzett védjegyei. www.accessconsciousness.com

Gyászfeldolgozás Módszer®

A The Grief Recovery Method® és a The Grief Recovery Method Specialist® a The Grief Recovery Institute® bejegyzett védjegyei. Minden jog fenntartva!

https://www.griefrecoverymethod.com

A magyarországi Gyászfeldolozás Módszer® és a Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista megnevezések a magyarországi központot üzemeltető Triomed Hungary Kft. által minősítve, a The Grief Recovery Institute® licence alatt.

https://gyaszfeldolgozasmodszer.hu/