Points Of You™

Nézőpontok Neked

vagyis egy játékos utazás önmagunkba a kártyák segítségével

A Points of You kártyacsomag egy kreatív, sokoldalú coaching eszköz, melynek nagyszerűsége egyaránt rejlik részletességében, és sokoldalúságában egyaránt. Innovatív, szabad felhasználása számtalan megoldást enged.

A folyamat során az adott témára / dilemmára fókuszálva, meghatározva a folyamat célját kerülnek az asztalra a lapok. A képek elemzésével, a fotókon való együtt gondolkodás "hozza elő" önmagunk által a felismerésekkel tarkított valós megoldást.

Elismert eszköz a világ 147 országában 17 nyelven 2006 óta. Számtalan nemzetközi cég, vállalat is nagy sikerrel alkalmazza pl: az IKEA, a NASA, a L'OREAL, az INTEL vagy az UNICREDIT Bank.

Hazánkban is jelen van számos nagyvállalatnál, a kkv szektorban, de számos coach is alkalmazza egyéni vagy csoportos munkája során.

Egy nagyszerű eszköz,mely

  • mélyebb rálátást enged a jelenlegi élethelyzetre
  • más szemszögből világít rá az adott dilemmádra
  • kiemel a beragadásodból döntésképtelenségből, tanácstalanságból.
  • rávilágít erőforrásaidra, erősségeidre, képességeidre
  • új nézőpontokat, felismeréseket ad

Elindít egy folyamatot, mely által:

  • jobban megérted az adott élethelyzetet
  • ráébreszt a megoldásra,
  • ezáltal új ötleteid, innovatív megoldásaid születnek
Alkalmazását tekintve egyéni és csoportos coachingban is egyaránt hatékony.

Csapatmunkában lehetőséget adva a résztvevőknek egy más perspektívára, kapcsolódásra önmaguk ill.csapat-/munkatársuk új szemszögből való megismerésére.

Kimozdit a megszokott álláspontunkból, hátrahagyva az: "így kell", "muszáj" , vagy éppen a "nem lehetséges" kilátástalanságából.
Hatékonysága abban rejlik, hogy a folyamat ideje alatt megállva, fókuszált figyelemünket a képekre irányítva, kapcsolatba hozza a jobb és bal agyféltekét. Ebben a pillanatnyi zűrzavarban nincs lehetősége az agynak sémákban gondolkozni, hanem a pillanatnyi szünet, a képek és szavak által önmagunk nyerünk egyedi és meghökkentő módon kreatív megoldásokat.

Egy szempillantás alatt elvonatkoztatva a megszokottól, vagy éppen elmozdulva az igen-nem dilemmájából.

Legyen a probláma, feladat, projekt munkahelyi vagy magánjellegű, kétségtelenül és visszavonhatatlanul változást idéz elő.

Teszi ezt játékosan, eltérve a megszokott munka, projekt- folyamattól, szokásoktól.
Hatása mérhető eredményeket hoz, javítva a munkahelyi teljesítőképességet, a lelki/érzelmi állapotot, mely pozitív hatással van a fizikai és mentális állapotra egyaránt.
Cégek számára alkalmazható csapatépítépítő tréningen, meeting, workshopokon.


Egyénre szabott találkozón szeretettel várlak:
Varga Csilla
Points Of You® tréner/ Coach

Bejelentkező lap

Adataid biztonságban lesznek, harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adom át! Amennyiben a hírlevélküldéshez is a hozzájárulásod adod, abban az esetben tájékoztatást küldök részedre a központban megrendezésre kerülő programokról, tanfolyamokról, ingyenes alkalmakról, valamint blog írásaimról önfejlesztés, valamint párkapcsolati témákban :)

Nevem *:
Telefonszámom *:
E-mail címem *:
Visszahívást kérek az alábbi ügyben: *:
A visszahívásra alkalmas időpontok *:
Egyéb üzenetem, kérdésem::
Hírleveleimben hasznos témákban küldök olvasnivalót (max.havonta egyet). A hirlevélről később bármikor leiratkozhatsz. *:A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!