Points Of You™

 

  • Kreatív, 
  • innovatív 
  • sokoldalú
  • eredménye mérhető

 

Jelen van a világ 147 országában 17 nyelven 2006 óta. Számtalan nemzetközi cég, vállalat is nagy sikerrel alkalmazza pl: az IKEA, a NASA, a L'OREAL, az INTEL vagy az UNICREDIT Bank.

Hazánkban is jelen van számos nagyvállalatnál, a kkv szektorban, de számos coach is alkalmazza egyéni vagy csoportos munkája során.

 

Egy nagyszerű eszköz,mellyel

  • mélyebb rálátást enged a jelenlegi helyzetre/ projectre
  • más szemszögből világít rá az adott dilemmára
  • kiemel a beragadásodból döntésképtelenségből, tanácstalanságból.
  • rávilágít az egyén / csapat erőforrásaira, erősségeire, képességeire
  • új nézőpontokat, felismeréseket ad
  • kiváló ötletek, innovatív, hatékony megoldások születnek

Alkalmazását tekintve egyéni és csoportos coachingban is egyaránt hatékony.

Csapatmunkában lehetőséget adva a résztvevőknek egy más perspektívára, kapcsolódásra önmaguk ill.csapat-/munkatársuk új szemszögből való megismerésére.
Kimozdit a megszokott álláspontunkból, hátrahagyva az: "így kell", "muszáj" , vagy éppen a "nem lehetséges" kilátástalanságából.
Hatékonysága abban rejlik, hogy a folyamat ideje alatt megállva, fókuszált figyelemünket a képekre irányítva, kapcsolatba hozza a jobb és bal agyféltekét. Ebben a pillanatnyi zűrzavarban nincs lehetősége az agynak sémákban gondolkozni, hanem a pillanatnyi szünet, a képek és szavak által önmagunk nyerünk egyedi és meghökkentő módon kreatív megoldásokat.
Egy szempillantás alatt elvonatkoztatva a megszokottól, vagy éppen elmozdulva az igen-nem, vagy a lehetetlen-lehetséges dilemmájából.
Legyen a probláma, feladat, projekt munkahelyi vagy magánjellegű, kétségtelenül és visszavonhatatlanul változást idéz elő.
Teszi ezt játékosan, eltérve a megszokott munka, projekt- folyamattól, szokásoktól.
Hatása mérhető eredményeket hoz, javítva a munkahelyi teljesítőképességet, a lelki/érzelmi állapotot, mely pozitív hatással van a fizikai és mentális állapotra egyaránt.
Cégek számára alkalmazható csapatépítépítő tréningen, meeting, workshopokon.

Személyes találkozó keretében további tájékoztatás, bemutató lehetséges.

Kapcsolatfelvételi Űrlap

Adataid biztonságban lesznek, harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adom át! Amennyiben a hírlevélküldéshez is a hozzájárulásod adod, abban az esetben tájékoztatást küldök részedre a központban megrendezésre kerülő programokról, tanfolyamokról, ingyenes alkalmakról, valamint blog írásaimról önfejlesztés, valamint párkapcsolati témákban :)

Nevem *:
Telefonszámom *:
E-mail címem *:
Visszahívást kérek az alábbi ügyben: *:

A visszahívásra alkalmas időpontok *:
Egyéb üzenetem, kérdésem::
Hírleveleimben hasznos témákban küldök olvasnivalót (max.havonta egyet). A hirlevélről később bármikor leiratkozhatsz. *:A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Varga Csilla
Tudatos Önfejlesztő Tréner