Mimikri feloldása

MIMIKRI (átvett, lemásolt minták törlése)+ 90%-os agykapacitás beindítása 2 in 1

Access Consciousness® testkezelés


Mások útjai és valósága biomimetikus és biomimetrikus mimikrijének eltörlése és megsemmisítése és feloldása

"A mimikri értelmezése (átvitt értelemben): Megtévesztő magatartás, amellyel egy személy úgy alkalmazkodik a környezetéhez, hogy másnak mutatja magát, mint amilyen valójában."

Ez a test kezelés azt változtatja meg, ahol mások valóságának leutánzásával (mimikrijével) teremtettük az életünket, ahelyett, hogy a saját választásaink alapján tettük volna.

  • Mi változna meg az életedben, ha nem megérteni akarnád ? 
  • Mi van ha nem a másolással tanulsz és tudsz és hajlandó vagy e visszahívni azon részeidet amit feladtál azért hogy úgy mködj mint akiket másolni akartál ?

Mások érzelmeinek, fájdalmainak, életútjainak, hitrendszereinek lemásolásának törlése. 
A BIOMEMETIKUS azt jelenti, amit bezársz a testedbe, amikor megakarsz érteni valakit és ezért leutánozd, mert azt hiszed, akkor majd megérted miért választotta azt a valóságot, vagy azt hiszed, hogy akkor tudsz neki segíteni.
Kifejezetten igaz ez a gyermekkori hozzáállásra, amikor a gyermek lebutítja magát a szülei valóságához, hogy segíthesse őket.
Ez a testkezelés az összes szülőktől, oktatásból, családból, társadalomból, kollektívből átvett fix nézőpontokat, mintákat, fájdalmakat törli amit ki akartál próbálni és aztán már azt is elfelejtetted, hogy nem a tiéd.

A mimikri az, amit a testbe zársz, miközben lemásolsz és próbálsz megérteni másokat.


Mimikrized mások útjait és nézőpontjait, amikor meg akarod érteni őket intellektuálisan, vagy energetikailag és emiatt a hasonlóságokat bezárod a testedbe, hogy tisztán lásd a nézőpontjukat a sajátodhoz képest.
Emlékszel arra mi az amit nagyon nem szerettél a szüleidben, és most azt veszed észre ugyan azokat csinálod?
Szoktál dühös, haragos, szomorú lenni csak úgy?
Ez a testkezelés segít feloldani ezeket:)


Ajándék ehhez a testkezeléshez a 90%-os agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozása, melyet ezzel egyidejűleg végzünk el;)

Egy-két kérdés Schuller Ágnes-től:

  • Milyen teremtést használsz szüleid, őseid útjának és valóságainak, testének, nézőpontjainak, életének, szexuális életének, biomimetikus utánzásának megidézésére, felidézésére?
  • Mi van, ha a saját utad sokkal testre-szabottabb?
  • Ki lennél, ha soha nem utánoztál volna senkit, és soha nem alakítottad volna át magad, hogy beilleszkedj?
  • Hajlandó vagy-e bevállalni akár a gyökeresen mást? 
  • Hajlandó vagy rátalálni a saját boldogságodra, és a megfelelni-akarós utánzástól szabaddá válni? 

Várlak szeretettel, a kezelés 90 percet vesz igénybe:)

Bejelentkező lap

Adataid biztonságban lesznek, harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adom át! Amennyiben a hírlevélküldéshez is a hozzájárulásod adod, abban az esetben tájékoztatást küldök részedre a központban megrendezésre kerülő programokról, tanfolyamokról, ingyenes alkalmakról, valamint blog írásaimról önfejlesztés, valamint párkapcsolati témákban :)

Nevem *:
Telefonszámom *:
E-mail címem *:
Visszahívást kérek az alábbi ügyben: *:
A visszahívásra alkalmas időpontok *:
Egyéb üzenetem, kérdésem::
Hírleveleimben hasznos témákban küldök olvasnivalót (max.havonta egyet). A hirlevélről később bármikor leiratkozhatsz. *:A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!