Idézetek

az életről, tudatosságról, szeretetről

Andrew Matthewse

"Önmagunk szeretete nem azt jelenti, hogy az egész világnak kérkednünk kellene. Sokkal inkább nyugodt magabiztosságra, humorral fűszerezett önbecsülésre és belső stabilitásra van szükség. Az önbecsülés egyensúlya törékeny. Ha túl kevés vagy túl sok van belőle, az könnyen oda vezet, hogy elhagyatottnak érezheted magad."

„Életed csodálatos napja lesz, amikor rájössz, hogy megismételhetetlenül egyedi lény vagy e világban. Nincs ebben semmi különös. Sajátos céllal léptél- ne hagyd, hogy bárki mindezt mással magyarázza, el ne hidd, hogy e cél csupán illúzió…! Azért formálódtál önmagaddá, mert pontosan így tudod megtenni, amire hivatott vagy. Ne hidd, hogy nincs mit adnod a világnak! A lét apró mozaikdarabjai között ott vár rád is az egyetlen hely, melyet csak te tölthetsz meg színeiddel.”

 

“Ha nő vagy, ne feledd: egy igazi varázslónak születtél, teremtő tündérnek. Ha valamit szeretnél, el fogod érni, meg fogod érinteni. Az érzelmeid segítenek megtalálni és megtartani bármit: szerelmet, munkát, célokat. Elegendő vagy te magad, a lelked és a szíved.”
 

Van, amikor muszáj megkérdezned magadtól: Hogy szeretnéd, hogy folytatódjon a történeted? Hogyan emlékezzenek rád, arról ami a munkád volt, amit véghezvittél, vagy hogy mit tettél az emberekért? Mindennap van rá esély, hogy eldöntsd, hogyan élsz, esély, hogy változtass, hogy valaki más legyél.

Akármilyen nehéz is hátrahagyni a régit, néha, amikor megteszed, az a legélőbb dolog, amit valaha éreztél.

Furcsa érzés azon a ponton állni, ahonnan ugrani kell.

"A feladatod egyszerű. Hangolódj össze a kiterjesztett éneddel, a forrásoddal.

Tartsd magad a legmagasabb rezgésállapotokon, és hagyd, hogy a Vonzás Törvénye elhozza az életedbe azokat, akikkel egy hullámhosszon vagy.

Az emberek átválogatása nem a te dolgod! Te csak tartsd a lehető legmagasabb rezgést! Érezd magad jól bármilyen indokot felhasználva erre!

A többi magától megtörténik. Csak olyan események, találkozások, együttműködések és kapcsolatok lehetnek életed részei, amelyekkel hasonló frekvencián vagy. Akikkel nem vagy egy hullámhosszon, azok fokozatosan kirezegnek az életedből."

Onnan tudod, hogy szeret valaki, hogy szabadabbnak érzed magad vele, mint amikor egyedül vagy.

 

"Az átlagembernek nincsenek álmai. Eladta őket a biztonságáért, és megalkudott a körülményekkel.

A legtöbb ember azért nem mer álmodozni, mert attól fél. hogy csalódnia kell.

Az átlagon felüli embernek hatalmas, erős, meghatározó álma van.

Segítségével hajtja magát előre.Nem az álmát "méretezi" a valósághoz,

hanem a valóságot tágítja ki álma valóra váltása érdekében."

 

"Ha úgy döntesz, belevágsz, akkor adj bele mindent! Különben el se kezdd! (…) Az elhivatottság az igazi ajándék. Minden más csak próba, hogy mennyire vagy kitartó és mennyire akarod csinálni. De te megteszed, az elutasítás és a rossz körülmények ellenére is, és jobb lesz mindennél, amit csak el tudsz képzelni. Ha megpróbálod, adj bele mindent! Nincs más ehhez fogható érzés. Egyedül leszel az isteneiddel, és az éjjeleid lángolni fognak, akár a tűz. Az életed egyenes úton halad majd a tökéletes nevetés felé. Ez az egyetlen jó harc, ami létezik." 

 

 

" Sokan azzal érvelnek, hogy minek bolygatni a múltat, az már elmúlt, úgysem tudunk változtatni rajta. 
Ezzel a ténnyel nem lehet vitába szállni. 
Azonban a múlt feldolgozatlan élményei, hiányai, vágyai és traumái jelenidővé válnak, ahogy nap mint nap szembesülünk azok következményeivel. Ezeken viszont tudunk dolgozni, változtatni. 


Mégsem lehetséges "helyből távolugrással" csak a jelenből kiindulni. Akik innen szeretnék kezdeni, gyors, instant megoldásokat, feladatgyűjteményt kérnek, és gyakran elhangzik a szájukból, hogy a holnapot már "tiszta lappal" indítják.

Csakhogy nincs tiszta lap. Mindaz, amit eddig átéltél, kitörölhetetlen. 
Ne a radírt keresd, hanem inkább olvasd el, hogy mi van arra a bizonyos lapra írva. 
A múltbeli hatások felismerése és elismerése nélkül az életmódváltások, az ilyen-olyan gyakorlatok mind puszta sebtapaszok – legfeljebb átmeneti megkönnyebbülést hozhatnak, de a problémát nem oldják meg." 

"A kihívások azért vannak, hogy tanítsanak nekünk valamit, erősebbé tegyenek és megingassák azzal kapcsolatos hiedelmeinket, hogy mit vagyunk képesek legyőzni és mit nem. Amikor megértjük, milyen célt szolgál az előttünk álló kihívás, akkor feltárul előttünk az igazság: akadályok nem léteznek, csak lehetőségek, melyek által fejlődni tudunk."

 

Fontos!

2020.02.15-hatályos jogszabályi rendelkezés, vagyis a "kuruzslótörvény" miatt

A szolgáltatások

A fent kínált szolgáltatások közül egyik sem hagyományos értelemben vett gyógyító technika, és azok egyike sem tartozik a nem konvencionális gyógyító tevékenységek közé, így azok bármelyikén résztvevő egyén számára sem ígér gyógyulást. A Szolgáltató által alkalmazott bármely technika, módszer NEM helyettesíti az orvosi diagnózist, gyógyszeres kezelést, szakvéleményt, kezelést, vagy terápiát!

Varga Csilla

egyéni vállalkozó, mint Szolgáltató a jelenlegi Magyarországon hatályos vonatkozó jogszabályok értelmében kijelenti, hogy pszichés vagy fizikai betegséget nem kezel. Szolgáltatóként nem végez semmilyen egészségügyi, gyógyítói, orvosi, vagy pszihoterápiás tevékenységet, továbbá nem vállal felelősséget az ebből adódó félreértésekért, esetleges egészségkárosodásért.

Az ügyfél

bármely -a szolgáltató által kínált- szolgáltatásra elküldött jelentkezésével, illetve annak igénybevételével, elismeri és kijelenti, hogy mindezen információk ismeretében van, megértette, és elfogadja azokat.
Továbbá kijelenti, hogy kizárólag saját felelősségére vesz részt bármely egyéni, vagy csoportos programon a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban.
Navigáció
Kedves leendő ügyfelem!
Ha bármilyen kérésed, kérésed, vagy megjegyzésed van a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, kérlek, fordulj hozzám  bizalommal a kapcsolati űrlap elküldésével.
Szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra, egyéb programra előzetes bejelentkezéssel a
NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban! 
A személyes találkozásig, 
Üdvözlettel: 
Varga Csilla
Elérhetőségek:

NézőpontVáltás Önfejlesztő Központ

6721 Szeged, Juhász Gy. u.23. fsz.1.