Idézetek

az életről, tudatosságról, szeretetről

Abraham Hicks

"A feladatod egyszerű. Hangolódj össze a kiterjesztett éneddel, a forrásoddal. Tartsd magad a legmagasabb rezgésállapotokon, és hagyd, hogy a Vonzás Törvénye elhozza az életedbe azokat, akikkel egy hullámhosszon vagy. Az emberek átválogatása nem a te dolgod! Te csak tartsd a lehető legmagasabb rezgést! Érezd magad jól bármilyen indokot felhasználva erre! A többi magától megtörténik. Csak olyan események, találkozások, együttműködések és kapcsolatok lehetnek életed részei, amelyekkel hasonló frekvencián vagy. Akikkel nem vagy egy hullámhosszon, azok fokozatosan kirezegnek az életedből."

Onnan tudod, hogy szeret valaki, hogy szabadabbnak érzed magad vele, mint amikor egyedül vagy.

 

"A kihívások azért vannak, hogy tanítsanak nekünk valamit, erősebbé tegyenek és megingassák azzal kapcsolatos hiedelmeinket, hogy mit vagyunk képesek legyőzni és mit nem. Amikor megértjük, milyen célt szolgál az előttünk álló kihívás, akkor feltárul előttünk az igazság: akadályok nem léteznek, csak lehetőségek, melyek által fejlődni tudunk."

 

"Önmagunk szeretete nem azt jelenti, hogy az egész világnak kérkednünk kellene. Sokkal inkább nyugodt magabiztosságra, humorral fűszerezett önbecsülésre és belső stabilitásra van szükség. Az önbecsülés egyensúlya törékeny. Ha túl kevés vagy túl sok van belőle, az könnyen oda vezet, hogy elhagyatottnak érezheted magad."

“Ha nő vagy, ne feledd: egy igazi varázslónak születtél, teremtő tündérnek. Ha valamit szeretnél, el fogod érni, meg fogod érinteni. Az érzelmeid segítenek megtalálni és megtartani bármit: szerelmet, munkát, célokat. Elegendő vagy te magad, a lelked és a szíved.”
 

"Az átlagembernek nincsenek álmai. Eladta őket a biztonságáért, és megalkudott a körülményekkel.

A legtöbb ember azért nem mer álmodozni, mert attól fél. hogy csalódnia kell.

Az átlagon felüli embernek hatalmas, erős, meghatározó álma van.

Segítségével hajtja magát előre.Nem az álmát "méretezi" a valósághoz,

hanem a valóságot tágítja ki álma valóra váltása érdekében."

„Életed csodálatos napja lesz, amikor rájössz, hogy megismételhetetlenül egyedi lény vagy e világban. Nincs ebben semmi különös. Sajátos céllal léptél- ne hagyd, hogy bárki mindezt mással magyarázza, el ne hidd, hogy e cél csupán illúzió…! Azért formálódtál önmagaddá, mert pontosan így tudod megtenni, amire hivatott vagy. Ne hidd, hogy nincs mit adnod a világnak! A lét apró mozaikdarabjai között ott vár rád is az egyetlen hely, melyet csak te tölthetsz meg színeiddel.”

 

 

"Ha úgy döntesz, belevágsz, akkor adj bele mindent! Különben el se kezdd! (…) Az elhivatottság az igazi ajándék. Minden más csak próba, hogy mennyire vagy kitartó és mennyire akarod csinálni. De te megteszed, az elutasítás és a rossz körülmények ellenére is, és jobb lesz mindennél, amit csak el tudsz képzelni. Ha megpróbálod, adj bele mindent! Nincs más ehhez fogható érzés. Egyedül leszel az isteneiddel, és az éjjeleid lángolni fognak, akár a tűz. Az életed egyenes úton halad majd a tökéletes nevetés felé. Ez az egyetlen jó harc, ami létezik." 

 

 

Van, amikor muszáj megkérdezned magadtól: Hogy szeretnéd, hogy folytatódjon a történeted? Hogyan emlékezzenek rád, arról ami a munkád volt, amit véghezvittél, vagy hogy mit tettél az emberekért? Mindennap van rá esély, hogy eldöntsd, hogyan élsz, esély, hogy változtass, hogy valaki más legyél.

Akármilyen nehéz is hátrahagyni a régit, néha, amikor megteszed, az a legélőbb dolog, amit valaha éreztél.

Furcsa érzés azon a ponton állni, ahonnan ugrani kell.

Navigáció

Kedves leendő ügyfelem!

Ha bármilyen kérésed, kérésed, vagy megjegyzésed van
a szolgáltatásaimmal kapcsolatban,
kérlek, fordulj hozzám  bizalommal a lenti elérhetőségeimen.
Szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra, egyéb programra
előzetes bejelentkezéssel
a NézőpontVáltás Önfejlesztő Központban! 
A személyes találkozásig, Üdvözlettel: 
Varga Csilla