Hitvallásom

Hitvallásom, avagy az üzenet tőlem neked

Tisztellek téged és a döntéseidet. Megértem, hogy az út, amin jársz, a te választásod. Én melletted állok és kísérlek téged egy ideig, a legjobb tudásom szerint segítek életedet teljességben, örömben, szeretetben, bőségben, elfogadásban élni, de legfőképp abban, hogy elérd az összes célodat.

Amennyire csak módomban áll, azon leszek, hogy megmutassam neked, hogyan éld lemondások, negatív érzések, tapasztalások nélkül az életed. Segítelek, hogy meglásd magadban a csodát, s tudd mi a helyes út, kapcsolat, élethelyzet, lehetőség az életedben, s tudd azt teljes bizonyossággal, hogy ez számodra lehetséges. 

Pozitív, cél-, és megoldásorientált szemléletemmel támogatlak az utadon. Tudd, hogy bármikor eldöntheted, hogyan éled az életed tovább. Lásd meg magadban a csodát saját teremtő képességed által, mely veled született s most is a tiéd.

Hisz a csoda te magad vagy!

Szeretettel várlak:

Varga Csilla

Akkreditált Coach, Párkapcsolati Tanácsadó,

Access Bars® Facilitátor

Points-Of-You™ Tréner, 

ThetaHealing® Instruktor és Konzulens

SuperConsciousSelf-Coaching™ (SSC) tanácsadó

Intergated Energie Terapy® (IET) Mester Oktató és terapeuta

Bejelentkező lap

Adataid biztonságban lesznek, harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adom át! Amennyiben a hírlevélküldéshez is a hozzájárulásod adod, abban az esetben tájékoztatást küldök részedre a központban megrendezésre kerülő programokról, tanfolyamokról, ingyenes alkalmakról, valamint blog írásaimról önfejlesztés, valamint párkapcsolati témákban :)

Nevem *:
Telefonszámom *:
E-mail címem *:
Visszahívást kérek az alábbi ügyben: *:
A visszahívásra alkalmas időpontok *:
Egyéb üzenetem, kérdésem::
Hírleveleimben hasznos témákban küldök olvasnivalót (max.havonta egyet). A hirlevélről később bármikor leiratkozhatsz. *:A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!