Gyászfeldolgozás®

Gyászfeldolgozás Módszer®
"A SZERETET a hajlandóságunk és a képességünk arra, hogy tiszteletben tartsuk szerettenk saját döntésekhez való jogát anélkül, hogy ezek kedvünkre valók lennének.

A SAJÁT MAGUNK SZERETETE azt jelenti, hogy hajlandóak vagyunk és megszerezzük a képességet ahhoz, hogy saját döntéseket tudjunk hozni ahelyett, hogy másik elismerését próbálnánk meg kivívni...

A SZERETET nyitott és igaz kommunikáció eredménye. Kimondod az igazat magadról."

J. W. James-R. Friedman


 

A tartalom feltöltés alatt van jelenleg, kérem önt, sziveskedjen az alábbi ürlapot kitöltve érdeklődését jelezni felém, amint tudom, visszahívom a részletekkel kapcsolatban)

Köszönettel

Varga Csilla

Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista

Kapcsolatfelvételi Űrlap

Adataid biztonságban lesznek, harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adom át! Amennyiben a hírlevélküldéshez is a hozzájárulásod adod, abban az esetben tájékoztatást küldök részedre a központban megrendezésre kerülő programokról, tanfolyamokról, ingyenes alkalmakról, valamint blog írásaimról önfejlesztés, valamint párkapcsolati témákban :)

Nevem *:
Telefonszámom *:
E-mail címem *:
Visszahívást kérek az alábbi ügyben: *:

A visszahívásra alkalmas időpontok *:
Egyéb üzenetem, kérdésem::
Hírleveleimben hasznos témákban küldök olvasnivalót (max.havonta egyet). A hirlevélről később bármikor leiratkozhatsz. *:A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!