Gyászfeldolgozás®

Gyászfeldolgozás Módszer®


"A SZERETET a hajlandóságunk és a képességünk arra, hogy tiszteletben tartsuk szerettenk saját döntésekhez való jogát anélkül, hogy ezek kedvünkre valók lennének.

A SAJÁT MAGUNK SZERETETE azt jelenti, hogy hajlandóak vagyunk és megszerezzük a képességet ahhoz, hogy saját döntéseket tudjunk hozni ahelyett, hogy másik elismerését próbálnánk meg kivívni...

A SZERETET nyitott és igaz kommunikáció eredménye. Kimondod az igazat magadról."

J. W. James-R. Friedman

A Gyászfeldogozás Módszer® amerikai központját The Grief Recovery Method® néven alapította két nagyszerű ember, John.W. James és Russell Friedman,-akik a saját veszteségeik feldolgozására a '70-es években kidolgozott módszerükkel segítik a gyászolók, veszteségeiket feldolgozni vágyók mindennapjait.

A módszerről írt könyvük immár magyarul is megjelent: "Gyógyulás a gyászból" címmel.

 Az életünk során megjelenő veszteségeink ugyanúgy hozzátartoznak az életünkhöz, mint a sikereink, vagyis az évek alatt elért eredményeink.  Mégis, ahelyett, hogy megjelenítenénk az évek alatt megtörtént eseményeket, és mindeközben "láthatóvá" tennénk a bennük megélt érzéseket, gyakran elrejtjük, sőt még ennél is gyakrabban a legkevésbé sem tesszük jelentőségtelivé azokat. Így rejteve maradnak előttünk azok a nehéz, feldolgozatlan érzések, amelyek lassan, néha csak a puszta jelenlétükkel elzárják előlünk az életörömöt, a boldogságot, a teljesség érzését.

A veszteségeinket kísérő gyász érzése mindannyiónk természetes érzelmi válasza. Addíg a pillanatig, ameddig nem látjuk tisztán mi is zajlott, zajlik bennünk, addíg egészen egyszerűen megtagadjuk magunktól a boldogságot.

folyt.köv.

A tartalom folymatosan feltöltés alatt áll, ha érdeklődsz a Gyászfeldolgozás Módszer® iránt, kérlekaz alábbi ürlapot kitöltve jelezd felém, amint tudlak, visszahívlak a részletekkel kapcsolatban.

Köszönettel: Varga Csilla

Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista

Kapcsolatfelvételi Űrlap

Adataid biztonságban lesznek, harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adom át! Amennyiben a hírlevélküldéshez is a hozzájárulásod adod, abban az esetben tájékoztatást küldök részedre a központban megrendezésre kerülő programokról, tanfolyamokról, ingyenes alkalmakról, valamint blog írásaimról önfejlesztés, valamint párkapcsolati témákban :)

Nevem *:
Telefonszámom *:
E-mail címem *:
Visszahívást kérek az alábbi ügyben: *:

A visszahívásra alkalmas időpontok *:
Egyéb üzenetem, kérdésem::
Hírleveleimben hasznos témákban küldök olvasnivalót (max.havonta egyet). A hirlevélről később bármikor leiratkozhatsz. *:A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!