ThetaHealing®️ bemutató előadás

2019.03.01.

Szeretettel várlak erre a bemutatóra, akár hallottál a ThetaHealing technikáról, akár nem. Csupán a nyitottságod szükséges, és hogy szabaddá tedd magad mindössze két óra hosszára.

Szeretettel várlak erre a bemutatóra, akár hallottál a ThetaHealing technikáról, akár nem. Csupán a nyitottságod szükséges, és hogy szabaddá tedd magad mindössze két órára.


Ezen a bemutatón megismerkedhetsz a módszerrel, melynek használata során lehetőséged adódik megváltoztatni az életed. Több százezer thetahealer használja világszerte a ThetaHealing technikát, mely immár számodra is elérhető. Megismerheted a technika történetét, működését, hogy mikor, mire és hogyan lehet a segítségedre a mindennapok során. Az előadás interaktív lesz, ahol felteheted kérdéseidet, valamint egy demo keretében ki is próbálhatod azt. Az előadás végén egy közös meditáció alatt tapasztalhatod meg a támogató energiákat.

A jelentkezők között egy 30 perces ThetaHealing konzultációt sorsolok ki a helyszínen!

Szeretettel várlak április 5-én 18:00 órára a szegedi NézőpontVáltás Önfejlesztő Központba. A program díjmentes, de jelentkezés szükséges az alábbi űrlapon:

Varga Csilla

ThetaHealing® Instructor

Regisztráció az ThetaHealing előadásra

NézőpontVáltás-Varga Csilla

Név *:
E-mail címem *:
Telefonszám *:
Egyéb kérdés/ kérés/ üzenet:
Hírlevél feliratkozás-adataid harmadik félnek nem adom át! Én magam sem szívlelem a kéretlen levelek özönét, ígérem hasznos témákban küldök olvasnivalót (max.havonta egyet), valamint értesítelek az aktuálisan megrendezésre kerülő programokról. *:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza