Álomból Valóság

2019.01.05.

Tudatos évtervezés a 2019-es évre

Álomból Valóság- avagy tudatos év tervezés 2019-re WorkShop

Hívlak téged, hogy ezen a napon megtervezd, azaz elindítsd az új évedet. Az új év lezárás, tervezés, rákészülés és célok nélkül is elindul, viszont nem mindegy, hogyan...
Mitől lesz tudatos egy év kezdés? Például attól, hogy megállsz egy pillanatra, és teret adsz annak, hogy vissza gondolj az elmúlt évre. Ez lehetőséget ad levonni a tanulságait, alkalmat teremtesz az elengedésre, és a megbocsátásra is, valamint arra, hogy végig gondold azt is, mit , és hogyan változtatnál meg az új évben ahhoz,. hogy ezt az évet egy újabb boldog, sikeres évként könyvelhesd el.
Elengedhetetlenül szükséges ehhez egy kis csend, elmélyülés és nem utolsó sorban egy olyan tér, ahol első sorban önmagaddal, de mégis másokkal együtt haladva adsz teret a lezárásnak, az elengedésnek, az álmaidnak, a vágyaidnak, céljaidnak. Mindezt egy igazán profi módon megszerkesztett munkafüzet mentén, melyet kinyomtatva és lefűzve bocsátok rendelkezésedre. Használni fogjuk továbbá a Points Of You coach kártyáit, melyek segítenek a felismerésben a folyamat alatt. 
Mindezek mellett személyes jelenlétemmel támogatlak, és vezetlek végig ezen a folyamaton a ráhangolódástól, a lezárásig.

Garantáltan izgalmas programnak ígérkezik, melyet egy teremtő meditációval zárunk. 
Saját tapasztalataim alapján, ha megvan minderre a megfelelő idő és tér, abban az esetben nincs halogatás, kifogás keresés, nem lesz éppen fontosabb munka, teendő. A zavartalan csendben, kizárva  akülvilágot, elmélyülve a gondolataidban, kész tervvel indulhatsz haza. Új felismerésekkel, gondolatokkal, élményekkel lehetsz gazdagabb.

A létszám korlátozott maximum 12 fő, ezért kérlek mihamarabb biztosítsd a helyed a jelentkezési lap kitöltésével.

A workshop ára 8.000 Ft/ fő

Cím: 6724 Szeged, Makkoserdő sor 15. sz. 2. kapucsengő

A program ideje alatt munkafüzetet, tollat, rágcsálni valót, ásványvizet, kávét vagy teát, kényelmes ülőhelyet, és váltó papucsot is biztosítok a részedre, de természetesen magaddal hozhatod kedvenc ivó palackodat, zoknidat, tolladat is.

Várlak szeretettel ezen az év indító szombati napon nagy szeretettel a NézőpontVáltás Központban 10:00-15:00-ig,
Varga Csilla

Jelentkezés az alábbi űrlap segítségével lehetséges:

Jelentkezés Workshopra

NézőpontVáltás- Varga Csilla

Név *:
Telefonszám *:
E-mail cím *:
Hírlevél feliratkozás-adataid harmadik félnek nem adom át! Én magam sem szívlelem a kéretlen levelek özönét, ígérem hasznos témákban küldök olvasnivalót (max.havonta egyet), valamint értesítelek az aktuálisan megrendezésre kerülő programokról. *:

Melyik workshopra jelentkezel? *:
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza