Év zárás - Év kezdés

2019.01.01.

Mielőtt elindul az új év, nem árt, ha megállsz egy kicsit. Megállsz és megnézed mi történt, mit tettél, mit nem, és miért? De hol vannak a buktatók?

Amikor befejezed az évedet, és visszatekintesz arra, lehetséges, hogy megítéled magad. Jónak, rossznak, hibátlannak, hibásnak, elhamarkodottnak, jól átgondoltnak vagy meggondolatlannak ítélve meg döntéseidet, és ezzel önmagadat. Ezek mind kizárások és kikövetkeztetések sora. Mi ezzel a baj?

Amikor jónak ( igen, nem tévedés...bővebben kifejtem lenntebb ) vagy rossznak ítélsz meg bármit az életedben-akár magaddal együtt-, kizárod annak a valódiságát.  Hiszen a te ítéleteid a te világodban, a mások ítéletei a mások világában léteznek. Az ítélkezéseid a hiteidből, az életről, a világról való nézőpontjaidból adódnak. Tudtad, hogy a nézőpontjaid teremtik a valóságodat...és pusztán azzal, hogy megváltoztatod azokat, megváltozik a valóságod? Jól hangzik, igaz?

Tehát az életedben eddig megtörtént dolgokról, helyzetekről, szituációkról, emberekről meghozott ítéleteidet, kikövetkeztetéseidet megváltoztathatod pusztán azzal, hogy elengeded, vagy lecseréled a meglévő hitrendszereidet, nézőpontjaidat újakra?

Mi van akkor, ha mégsem olyan volt, amilyennek láttad eddig? Mi van, ha van valami, bármi, amit nem vettél eddig észre?

  • Hány olyan sikered volt az elmúlt évben, amit észre sem vettél? 
  • Hány olyan változásnak voltál részese pusztán azzal, hogy az vagy, aki?
  • Mekkora inspiráció voltál mások számára a választásaiddal?
  • Mennyi új lehetőséget teremtettél az életedben?

Gyakran az ELISMERÉS az, amit egészen ezidáig elfelejtettél megadni önmagad számára. Pusztán csak a létedért, a lényedért, az  életedért, az eddigi választásaidért, pusztán csak azért, aki vagy.

Azért, hogy meglásd, mi az amit tanultál, mi az, amit másként, vagy mégjobban csinálnál - anélkül, hogy rossznak, hibásnak ítéled az elmúlt évben hozott döntéseidet, ezzel önmagadat- néha meg kell állnod egy kicsit. A jeleneben, a mostban lenni és visszanézni egy kis időre. Lásd magad másként, add meg magadnak mindazt, amit kívülről, talán sohasem kaptál meg...

Tudom, hogy ez új neked...mert nem tanította senki, mert nem erre szocializálódtunk. És lehet, hogy azt sem tudod-, mert arra sem láttál mintát, sem a családodban, sem a környezetedben, hogyan lehet megállni, megpihenni. 

Mert ebben a csendben, ez idő alatt lesz időd átértékelni, elengedni, megbocsájtani, lezárni dolgokat, helyzeteket, embereket. Ez viszont elengedhetetlen ahhoz, hogy megújulva, 

Ha a jövőddel kapcsolatban teszed, akkor az egyéb/ más / számodra a még jelenlegi nézőpontjaid szerint elképzelhetetlen lehetőségeket zárod ki.

Ezért fontos, kérdésben lenni, mely nem csak pusztán megnyitja, hanem szélesre tárja a lehetőségeid kapuit. Újszerű, ismeretlen, mégnagyobb ( és még annál is nagyobb ;) -jelenleg számodra elképzelhetetlen lehetőségeket tartogatva. 

  • Mi más is lehetséges?
  • Hogy lehet ez még ennél is jobb?
  • Mi kellene ahhoz, hogy még nagyszerűbbet teremtsek?

A választásaid számos új lehetőséget teremtenek, és az álomból valóság válhat..., a döntés viszont a tiéd, hogy elköteleződsz-e önmagad és a saját választásaid mellett. 

Szeretettel ajánlom neked az Álomból Valóság c. Évtervező Workshopot, ahol lehetőséged lesz lezárni az előző, és beindítani az új évedet. (A programról bővebben a feliratra kattintva olvashatsz)

Továbbá:

  • A NézőpontVáltás Hírlevélben támogató gondolatokat, inspirációt talász, valamint programokról, eseményekről tájékozódhatsz akkor is, ha nem vagy jelen a Facebookon, melyre a feliratra kattintva tudsz feliratkozni
  • A NézőpontVáltás Facebook oldalán további hasznos ThetaHealing letöltéseket, eseményeket, posztokat találsz (kattints a linkre, és kedveld az oldalt-és ne feledd beállítani az oldal követését)
  • A közelgő Eseményekről pedig ezen a linken tájékozódhatsz itt a weblapon

Valamint egyéni konzultációra is szeretettel várlak, bejelentkezni ezen az űrlapon tudsz:

Bejelentkező lap

Adataid biztonságban lesznek, harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adom át! Amennyiben a hírlevélküldéshez is a hozzájárulásod adod, abban az esetben tájékoztatást küldök részedre a központban megrendezésre kerülő programokról, tanfolyamokról, ingyenes alkalmakról, valamint blog írásaimról önfejlesztés, valamint párkapcsolati témákban :)

Nevem *:
Telefonszámom *:
E-mail címem *:
Visszahívást kérek az alábbi ügyben: *:
A visszahívásra alkalmas időpontok *:
Egyéb üzenetem, kérdésem::
Hírleveleimben hasznos témákban küldök olvasnivalót (max.havonta egyet). A hirlevélről később bármikor leiratkozhatsz. *:A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások