ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek:

Jelen weboldal oldal üzemeltetője:

Varga Csilla egyéni vállalkozó

Székhely cím: 6721 Szeged, Juhász Gy.u.23. II.em 7.

Adószám: 67037719-1-26

Nyilvántartáasi szám:4 2738881

A www.vargacsilla.hu, ( illetve aldomainekről ugyanezen oldalra mutató linkkel: nezopontvaltas.hu, thetaszeged.hu ) valamint a thetaszeged.business.site és a - Varga Csilla jogtulajdonában álló összes weboldal (“a weboldalak”) teljes szöveges és grafikus tartalma, beleértve a mindenkori és korábbi hírlevéleket, azok tartalmi bejegyzései, cikkei, megjelenő képi-,és hang felvételei, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és azok Varga Csilla jogos tulajdonát képezik.

A weboldalak mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos, ideértve, de nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást. A weboldal tartalma a forrás [www.vargacsilla.hu] megjelölésével, működő link formájában, kizárólag Varga Csilla írásbeli hozzájárulásával használható fel. 

Feliratkozási feltételek:

A feliratkozással a felhasználó kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy a weboldalakat üzemeltető Varga Csilla e.v.-tól, elektronikus vagy postai levelet, rövid szöveges üzenetet (SMS) fogadjon, amelyek bizonyos esetekben a Nézöpontváltás valamint a ThetaSzeged fantázianevű vállalkozás termékeit, szolgáltatásait reklámozó hirdetést is tartalmazhatnak.

A jelentkező az adott ThetaHealing©, Access BARS© vagy Access Test tanfolyamra,  workshopra, meditációra, nyílt napra, konzulensi találkozóra, bemutató előadásra, gyakorló napra élő/személyes vagy online (pl.:zoom alkalmazással) részvétellel való jelentkezésével elfogadja, és mindenkor tudomásul veszi, hogy az adatai megadásával (név, cím, születési dátum, telefonszám, e-mail cím) egyidejűleg bekerül a központi adatbázisba. 

Hozzájárulását adja ahhoz, hogy adott eseményen készült képi-,video-, vagy hangfelvétel a médiában (weboldal, Facebook oldal és csoport) illetve nyomtatott formában (pl.: reklámanyagokon, szórólapokon, plakáton) megjelenjen.

A nem létező e-mail címmel, a hírlevél gyűjtő típusú e-mail címmel, és a nem teljes, valótlan adatokkal -név, cím, telefonszám, facebook profil- a feliratkozást kezdeményező felhasználókat figyelmeztetés nélkül töröljük az adatbázisból és kizárjuk a NézőpontVáltás/ ThetaSzeged hírlevél olvasóinak köréből.

Adatkezelés

A hírlevélre feliratkozás önkéntes. A feliratkozás dupla megerősítéses rendszerrel történik, azaz amíg a feliratkozás kezdeményezésekor megadott e-mailcímre elküldött úgynevezett visszaigazoló linkre nem kattint rá a felhasználó addig semmilyen megadott adatát nem tároljuk és nem kezeljük.

A Hírlevélre történő feliratkozáskor, ill. aaz adott programra való jelentkezéskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik általunk küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással. Az adatmódosítás a felhasználó által eszközölhető, minden kiküldött levélben található adatmódosítás link. Az adatmódosító linkre kattintva a felhasználó külön kérelem nélkül is tájékoztatást kaphat a róla nyilvántartott személyes adatokról.

A Hírlevélre történő feliratkozáskor, ill. az adott programra való jelentkezéskor bekért és kezelt adatok köre: vezetéknév, keresztnév, állandó lakcím, e-mail cím, IP cím, a feliratkozás időpontja, születési dátum, számlázási adatok (elektronikus számlához-név, cím, adószám), ill. kapcsolattartó telefonszáma. Az adatokat számla kiállítása, hírlevél,-, ill. blogértesítő küldésére, saját ill. a központban megrendezésre kerülő vendég előadók programjainak meghirdetésére, tájékoztató küldésére használjuk.