ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek:

Jelen weboldal oldal üzemeltetője:

Varga Csilla 6721 Szeged, Juhász Gy.u.23.II.em 7.

Adószám: 67037719-1-26

Nyilvántartáasi szám:4 2738881

A www.vargacsilla.hu,( illetve aldomainekről ugyanezen oldalra mutató linkkel: nezopontvaltas.hu, thetaszeged.hu ) illetve a thetaszeged.business.site - Varga Csilla jogtulajdonában álló összes weboldal (“a weboldalak”) teljes szöveges és grafikus tartalma, beleértve a mindenkori és korábbi hírlevéleket, azok tartalmi bejegyzései, cikkei, megjelenő képi-,és hang felvételei, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és azok Varga Csilla jogos tulajdonát képezik.

A weboldalak mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos, ideértve, de nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást. A weboldal tartalma a forrás [www.vargacsilla.hu] megjelölésével, működő link formájában, kizárólag Varga Csilla írásbeli hozzájárulásával használható fel. 

Feliratkozási feltételek:

A feliratkozással a felhasználó kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy a weboldalakat üzemeltető Varga Csilla e.v.-tól, elektronikus vagy postai levelet, rövid szöveges üzenetet (SMS) fogadjon, amelyek bizonyos esetekben a Nézöpontváltás valamint a ThetaSzeged fantázianevű vállalkozás termékeit, szolgáltatásait reklámozó hirdetést is tartalmazhatnak.

A jelentkező az adott Access BARS és/vagy ThetaHealing tanfolyamra, workshopra, meditációra, nyílt napra, konzulensi találkozóra, gyakorló napra való jelentkezésével elfogadja, és mindenkor tudomásul veszi, hogy az adatai megadásával (név, cím, születési dátum, telefonszám, e-mail cím) egyidejűleg bekerül a központi adatbázisba. 

Hozzájárulását adja ahhoz, hogy adott eseményen készült képi-,video-, vagy hangfelvétel a médiában (weboldal, Facebook oldal és csoport) illetve nyomtatott formában (pl.: reklámanyagokon, szórólapokon, plakáton) megjelenjen. 

A nem létező e-mail címmel, a hírlevél gyűjtő típusú e-mail címmel, és a nem teljes, valótlan adatokkal -név, cím, telefonszám- a feliratkozást kezdeményező felhasználókat figyelmeztetés nélkül töröljük az adatbázisból és kizárjuk a NézőpontVáltás/ ThetaSzeged hírlevél olvasóinak köréből.

Adatkezelés

A feliratkozás önkéntes. A feliratkozás dupla megerősítéses rendszerrel történik, azaz amíg a feliratkozás kezdeményezésekor megadott e-mailcímre elküldött úgynevezett visszaigazoló linkre nem kattint rá a felhasználó addig semmilyen megadott adatát nem tároljuk és nem kezeljük

A feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik általunk küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással. Az adatmódosítás a felhasználó által eszközölhető, minden kiküldött levélben található adatmódosítás link. Az adatmódosító linkre kattintva a felhasználó külön kérelem nélkül is tájékoztatást kaphat a róla nyilvántartott személyes adatokról.

A feliratkozáskor illetve a jelentkezéskor bekért és kezelt adatok köre: vezetéknév, keresztnév, állandó lakcím, e-mail cím, IP cím, a feliratkozás időpontja, születési dátum. A kezelt adatok köre a fentieken kívül: számlázási cím, kapcsolattartó telefonszáma. Az adatokat hírlevél, blogértesítő küldésére, saját hirdetéseinek küldésére használjuk.