Ingyenes Access Bars Klinika- 2018.szeptember 10-én

 

"Ha az élet kilátástalanná válik, tekintsünk rá egy másik nézőpontból." Michel Amelin

Szeptember hónapban, a "Globális Éberség az Öngyilkosságról Hónap"  alkalmából Access Bars facilitátorok és kezelők világszerte eseményeket szerveznek, amelyek mindenki számára nyitottak, hogy bárki, aki egy másfajta lehetőséget vagy reménysugarat keres, eljöhessen és egy ajándék Access Bars kezelést kapjon. 

Hivatalosan minden évben szeptember 10.-e az Öngyilkosság Megelőzésének Világnapja, de a programsorozat keretében egész hónapon át különböző helyeken, különféle programokat szerveznek a facilitátorok világszerte, hogy lehetőséget adjanak egy AccessBARS kezeléssel.

Mint minden évben, idén is csatlakozom a programhoz, és ahogy a tavalyi évben, most is szeptember 10-én lehetőséget biztosítok egy-egy kezeléssel, mindazok számára, akik ennek leginkább szükségét érzik. Időpontok és bejelentkezés a lenti űrlapon lehetséges.

FRISSÍTÉS! A meghirdetett program elmúlt, ezért a bejelentkezés erre a programra már nem lehetséges. Amennyiben felkeltette az érdeklődésed az AccessBars, és szeretnéd kipróbálni, lehetőséged van egy személyes konzultáció keretében igénybe venni, a linken található Űrlap segítségével. Bejelentkezés 

Az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat közzétette a legfrissebb öngyilkossági statisztikákat. A lista szerint Magyarországon a harmadik legmagasabb az öngyilkosságok aránya.

Az Egészségügyi Világszervezet évente több mint 800.000 főre becsüli azoknak a számát, akik önkezükkel vetnek véget az életüknek. Ezek a tragédiák a világ minden tájára jellemzőek; alacsonyabb és magasabb jövedelmű területekre; férfiakra és nőkre, illetve minden korcsoportra egyaránt. Habár vannak országosan jellemző jegyek, úgy tűnik, nincs egyetlen meghatározható oka az öngyilkosságnak. 

18 évvel ezelőtt Dr Dain Heer, az Access Consciousness társ-teremtője depresszióval küzdött, és annyira reményvesztettnek érezte magát, hogy kijelölte az időpontot, amikor öngyilkos lesz. „Hat hónapot adtam az univerzumnak arra, hogy valami megváltozzon, különben megölöm magam" - mondja Dain. „Két helyen is praktizáltam kiropraktőrként, volt valamennyi pénzem és egy csodás barátnőm - mindenem megvolt, ami egy tökéletes élethez kell. De legbelül haldokoltam."

Iratkozz fel Dr. Dain ingyenes e-mail sorozatára, amelyben eszközöket találsz arra, hogy hogyan tudod természetes módon leküzdeni a depressziót. SOHA NE ADD FEL

Azonban egyetlen Bars kezelés után - egy gyengéd terápia, amely pihentető théta agyhullámokat generál - Dain már teljesen máshogy látta az életét, és rájött, hogy minden rendben van. „Egyetlen eszköz, egy dolog, egy kezelés, ami körülbelül egy óráig tartott... és megváltozott az energiája annak, amiről tudtam, hogy lehetséges." - mondja Dain. 

Mivel tizennyolc évvel ezelőtt ez a kezelés mentette meg az életét, Dain azt reméli, hogy ezek az ingyenes kezelések felébresztik az optimizmust, a boldogságot és a nagyszerűséget azokban, akik kétségbe vannak esve.Nekem az egész életemet megváltoztatta. Ez az a tapasztalat, amit mindannyiótokkal szeretnék megosztani!" - mondja. 

*A videó több nyelven feliratozva van, csak válaszd ki a videó jobb alsó sarkában található beállítások menüpontban a felirat bekapcsolását, és válaszd ki a nyelvet.

vissza