Access Consciousness®

 

Hajlandó lennél végre önmagad lenni?

 

Engedd meg, hogy az access csodás mondatával mutassak egy új nézőpontot neked a valóságodra.

Mi a (szösz) az Access Couinsness?!

Az Access Couinsness eszközök és technikák tárháza. Ezek a legfurcsább, legvadabb, legbolondosabb dolgok, amikkel valaha találkoztál, de működnek. Az Access Couinsness egy módja annak, hogy hozzáférést nyújtson önmagadhoz. Egy mód arra, hogy megváltoztass bármit az életedben, amit valaha meg akartál változtatni, hiszen mindannyiunknál vannak olyan dolgok, amiket megváltoztathatnánk, igaz?

De szerintem az alapvető felvetés az, hogy nem vagy rossz. Mi van, ha semmi rossz nincs veled, semmilyen formában és módon? És mi van, ha a nehézségek, amiket az életedben teremtettél, azon a hazugságon alapulnak, hogy valamilyen módon rossz voltál, azért, amit választottál. A tudatosság az a hely, ahol már ezerszer jártál, ahol minden működik, semmi nem nehéz, minden könnyű, minden varázsütésszerűen a helyére pattan. És te meg azt mondod: Hogy a fenébe csináltam ezt?! Mert nem fogod fel, hogy tudatosságot teremtesz minden válsztásoddal.  Amikor olyan válsztást hozol meg, ami könnyed, akkor minden jobb lesz az életedben. Neked és majdnem mindenkinek körülötted. Az Access egy mód arra, hogy változást teremts az életedben, olyat, amilyet mindíg is szerettél volna létrehozni. Vannak eszközei, vannak technikái, és különböző furcsaságok, amikkel a világot látja, amiket arra találtak ki, hogy a térűr érzetét teremtsék az életedben, az öröm érzetét, és az élet akarásának érzetét. 

Mikor volt utoljára amikor az élet izgatottságával ébredtél, mint egy kisgyerek? Ezt adja neked az Access. Erről szól. Az Access Couinsness célja, hogy mindenkit megerősítsen a saját tudásában. Az egész életedben mindíg is tudtál bizonyos dolgokat, és valószínűleg ellene mentél ezeknek a tudásoknak, és egy kupac kakiban találtad magad emiatt. De a valóság az, hogy tudtad. Ha tényleg tudni szeretnéd, hogy mit vagy képes tudni, nézz vissza az életedbe, és láss meg minden helyet, ahol ellene mentél annak, amiről tudtad, hogy egy bizonyos módon alakul majd, és mégis ellene mentél. És pontosan úgy alakult a dolog, ahogyan te gondoltad. Ezek voltak a tudatosság pillanataid. Válaszd ezt minden nap minden pillanatában, és más valóságod lesz. Nem kell semmilyen dogmát követned, nem kell megszabadulnod attól, ami működik neked az életedben. Ezt csak hozzáadod, hogy jobbként, könnyebbként, és bulisabbként teremthesd meg. 

"Az életben minden könnyedén, örömmel, ragyogva árad felém." Ez az Access egyik jelmondata.

Most arra kérlek, hunyd le a szemed...mondd ki lassan minden szavát... és közben érezd át, lásd magad előtt, ahogy az élet könnyedén...örömmel...és ragyogva árad feléd...mostmár kinyithatod a szemed. Igaz, milyen szuper érzés? Ha nem tudtad látni, érezni, érzékelni az energiát, akkorcsak mondd ki: POD, POC ...majd próbáld meg újra...most? Milyen volt? 

Ebben a videóban találod a magyarázatot, miért volt más...

Ebben a videóban Dr. Dain Heer ( az Access egyik alapítója) beszél, melyből rálátást nyerhetsz arra a nézőpontra, melyet az Access eszközei képviselnek.

Ajánlom szeretettel ( a magyar feliratot a fogaskerék ikonra kattintva állíthatod be.)

 

Mi az az energia, térűr  tudatosság és információ, ami létrehozza azt a csodát aki valójában vagyok ?

Minden ami ezt nem engedi, Poc,Pod...

 

-Na én ebből egy szót sem értek... 

 

-Ne aggódj, először én sem értettem. Azért mert annyira más, annyira könnyed, annyira újszerű. Eltérő a megszokottól. Na pont ez az, amire szükség van...eltérni néha a sémáktól és új nézőpontokat, új valóságot teremteni. Az access eszközei kiváló segítséget adnak ehhez neked. 

 

A tisztító mondat pedig a maga teljességében a következő: ( Vigyázat! Haladó tartalom következik;)) Íme:

 

Helyes, helytelen, jó, rossz, POD, POC, mind a 9, rövidek, fiúk és túlon-túl.

Angolul: Right and wrong, good and bad, POD and POC, all9, shorts, boys and beyonds

 

-Na ne szórakozz...;))))

-Semmi pánik, elmagyarázom:

A teljesség igénye nélkül:

  • Helyes, helytelen, jó, rossz: mit tartasz ebből helyesnek, jónak, megfelelőnek, és mit rossznak, helytelennek, borzasztónak?
  • POD Point of creation, vagyis a teremtés pontja, ahol megteremtetted ezt a nézőpontot, ami most korlátoz!
  • POC Point of destruction, vagyis a pusztítás pontja, ahol elpusztítottad az összes többi lehetőséget, amid lehetne
  • rövidek: Mi ebben a jutalom? A büntetés? A jeletőségteli? A jelentéktelen?
  • fiúk: Mindazok a dolgok, amiknek keresed a lényegét, de nem találod, mert nem is hozzád tartoznak
  • túlon túl: amikor valami annyira sok, hogy kezelhetetlenné válik számodra (hirtelen a törlesztőrészlet elszállt a háromszorosára)

-Ugye így már nem is olyan érelmetlen? Képzeld el, ha használod ezt a mondatot mindenre, ami csak limitálja a valóságodat? 

Hallgasd meg Dr. Dain Heert, mit mond erről a mondatról:

 


Mi más lehetséges?

Hajlandó lennél átformálnia valóságról alkotott képet, és megengedni, hogy az legyél, aki valójában vagy?

 • Igen!!! Mostmár kíváncsi vagyok...szeretném kipróbálni! 
 • Milyen kezelést választhatok nálad?
Az alábbiakban felsorolt kezeléseket választhatod nálam, bővebb leírásért kérlek kattints a lila színű megnevezésekre:)ACCESS BARS 

kezelést vagy tanfolyamot
MIMIKRI (átvett, lemásolt minták törlése)+ 90%-os agykapacitás beindítása - 2 Access testkezelést 1-ben


eltörlése access testkezelést


Mindhárom kezelés felöltözve, csendben, pihe-puha takaró alatt fekve történik. Az adott pontok finom érintése kioldja a sejtekben elraktározott mintázatokat. A kezeléseket követően tapasztalható, könnyedség, boldogság és öröm érzés garantált;)
Bővebben a linkre kattintva:)
 • Meggyőztél! Bejelentkezem!
Kérlek használd az alábbi űrlapot:

Bejelentkező lap

Adataid biztonságban lesznek, harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adom át! Amennyiben a hírlevélküldéshez is a hozzájárulásod adod, abban az esetben tájékoztatást küldök részedre a központban megrendezésre kerülő programokról, tanfolyamokról, ingyenes alkalmakról, valamint blog írásaimról önfejlesztés, valamint párkapcsolati témákban :)

Nevem *:
Telefonszámom *:
E-mail címem *:
Visszahívást kérek az alábbi ügyben: *:
A visszahívásra alkalmas időpontok *:
Egyéb üzenetem, kérdésem::
Hírleveleimben hasznos témákban küldök olvasnivalót (max.havonta egyet). A hirlevélről később bármikor leiratkozhatsz. *:A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Várlak szeretettel, addig is ragyogással teli napokat kívánok neked:

Csilla

NézőpontVáltás-Varga Csilla

6724 Szeged, Makkoserdő sor 15.

Amennyiben további információra van szükséged, az (katt ide:) Access Consciousness az angol nyelvű honlapján bővebben olvashatsz a BARS-ról, valamint a test kezelésekről is.