A ThetaHealing árképzés

A TH tanfolyamok árképzése

Szükségesnek látom az árakkal kapcsolatban egy-két gondolatot megosztani.

Sajnálattal látom, hogy néhány oktató semmibe veszi a ThetaHealing oktató képzésen aláírt szerződést, de eláltal leginkább önmagát. Mert kérdem én, mennyire jogom-miután beleegyeztem, és aláírtam a THInK szerződését arról, hogy a központi árakat alkalmazom (ezt a szerződést az oktatásban részesülő instructorok a szeminárium első napján aláírják, kivétel nélkül mindenki!) azután hazatérve önhatalmúlag felülírom (gyakran félárasítom- esetenként irreálisan elértéktelenítve- a tanfolyamok meghatározott árát?

Véleményem szerint az oktató teszi ezt azért, mert egyrészt nem engedi meg magának a lehetséges bőséget -amin véleményem szerint lehet dolgozni (a szerk.), -másrészt pedig előre eldönti másokról, hogy mennyi pénzt tudnak/ képesek kifizetni az adott tanfolyamért. Ezáltal elindít egy megerősítést a jelentkezőben, hogy: hiszen nekem CSAK ennyi pénzem van/ez a tanfolyam CSAK ennyit ér/ ez túl drága NEKEM/ ezt nem engedhetem meg magamnak...stb. 

Továbbá generál egy folyamatos árversenyt a piacon, mely leginkább a felhasználókra, azaz a tanfolyami jelentkezőkre nézve káros, hiszen ebben a nagy összevisszaságban nem tudják, kit válasszanak, és gyakran a szempont kizárólag az ár lesz. Ezzel a választással egyidőben, pedig a saját teremtéséről, bőségéről is született egy érdekes nézőpont...

No persze így szines a világ, és megannyi más nézőpont is létezik ezzel kapcsolatban is.

Számomra a központi ár tartása tisztelet a technika, és annak megalkotója felé, valamint a szerződés betartása elköteleződés, mindemellett jogi kérdés is. Ezért én- a személyes hitvallásom szerint-a központ által meghatározott árakon dolgozom továbbra is. Teszem ezt alázattal és elköteleződéssel, minden tudásom maximálisan tovább adva a hozzám fordulóknak.

Olvass tovább a tanfolyamokról itt:>>>

Az árképzést illetően pedig az alábbiakban idézett szöveg-Nagy Szilvia a TH magyarország első instructorának "tollából"-kiválóan összefoglalja, hogyan épül fel a tanfolyamok ára, ennél jobban-ebben a pillanatban -magam sem tudtam volna jobban leírni.

"A THInK oldalon kiírt ár = az Instruktor FIZETÉSE, amit Vianna BIZTOSÍT MINDENKINEK, HOGY AZT KÉZHEZ KAPJA. 
Ehhez jön hozzá a Host díj, azaz a Vendéglátó díj, ami = 
KÖLTSÉGEK - ebbe tartozik többek között: 
- tanfolyami helyszín bérleti díja és a rezsi költség (ha az a nagyszobád, akkor a lakásod arra eső részének a költségei a tanfolyami idő alatt időarányosan elosztva), 
- munkafüzet nyomtat/ás/-tatás, 
- könyvvásárlási díj amelyik tanfolyamhoz van, 
- wcpapír, rágcsa, üdítő/ásványvíz, stb.
- ÉS AZ ADOTT ORSZÁG ADÓZÁSA SZERINTI ADÓ ÉS JÁRULÉKOK összege, ami ebből releváns.

HA megrendelsz egy könyvet az Amazonon vagy a Bookonline-n, TE fizeted a postaköltségeket. 
HA pénzt küldesz a Westernunionon, vagy Paypalon, TE fizeted a kezelési költségeket. 
HA az ügyfél küld pénzt, Ő fizeti az extra költségeket.
HA kihívod a fűtésszerelőt, TE fizeted a kiszállási költségeit. Így működik(-ne) ez VIanna nézőpontjai szerint a THben is.

Ő biztosítja az anyagot, a hozzáférést, az oklevél rendszert, a folyamatos támogatást/frissítést és a tanulási/növekedési lehetőséget, mi pedig az aláírt szerződés szerint járunk el (elvileg)."