2018.évi változások

Változások 2018-ban a ThetaHealing® technikában

 

Változás a képzési rendszerben 2018.02.01-től minden -az eddigi alap és haladó tanfolyamok után végezhető- képzés előfeltétele továbbiakban a DigDeeper tanfolyam !

 

 

 

A ThetaHealing központtól:

“Úgy találtuk, hogy a Dig Deeper szeminárium anyaga annyira hasznos és annyi segítséget nyújt a praktizálóknak, hogy most már követelmény lesz a ThetaHealing technika szemináriumainak folytatásához. 2018. február 1-től a ThetaHealing Praktizálóknak és Instruktoroknak el kell végezniük a Basic (Alap), Advanced (Haladó), Dig Deeper(Áss mélyebbre) tanfolyamot, mielőtt továbblépnek más szemináriumokhoz."

Mit jelent ez?

A meghirdetett tanfolyamokra 2018. Február 01 előtt történő jelentkezés esetén még lehetséges-a meghirdetett dátum után azonban csak az Áss Mélyebbre tanfolyam megléte esetén végezhető el az a tanfolyam, melynek feltétele korábban csak az alap-, valamint a haladó kurzus volt.

Miért ez a változás?

Mindenkinek - az instructornak és a konzulenseknek is-kiemelten fontos, hogy az adott tanfolyamon a lehető legmagasabb fejlődés történjen. Ehhez elengedhetetlenül fontos a technika ismerete, és a megszerzett gyakorlat.

Az Áss mélyebbre tanfolyam két napján az különféle ásás technikák.  Elmélyedünk a technikában -közben sorra vesszük a tanultakat-kiegészítjük azokat újakkal, és két nap gyakorlási lehetőséget kapsz.

A változás a következő nálam végezhető tanfolyamokat érinti:

Bővebb információért olvass tovább az almenükben. További felmerülő kérdéseid felteheted nekem e-mailben .

Üdvözlettel:
Varga Csilla
Thetahealing Instructor